Privatni i socijalni ginekolog

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Pipi77

    Pipi77

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Bok mlada mama prvi put trudna i u novom gradu…
    Treba mi par informacija o odnosu između socijalnog i privatnog ginekologa.
    -Trebala bih si otvorit bolovanje jer imam naporan posao stojim na nogama po osam sati, bole me kukovi i leda i konstantno imam mucnine vrtoglavicu i povracam. Zanima me sad dal ja odem kod svog privatnika kazem mu u cemu je stvar i nakon njega odem kod socijalnog i kazen mu moj je privatnik predlozio bolovanje, dajte mi ga. Ili to ide na nekakav drugi nacin.
    -Ima li netko da je bio u situaciji u Zagrebu da si nemoze naci socijalnog ginekologa, kao sto se meni dogada trenutno. Isla sam u hzzo trazila sam koji ginekolozi primaju pacijente i kada bih dosla kod tog doktora sa zeljom da se upisem samo bi mi sestra rekla da oni ne primaju nove pacijente.
    -Sad mi je tu nastao problem i zanima me ako mi netko moze pomoci.
    Unaprijed vam svima hvala.

  • Avatar mamika3

    mamika3

    Broj poruka: 3071

    Prijavi adminu

    Bok!Privatni ginic ne otvara bolovanje,a mislim da ni ne daje nikakve preporuke vezano uz to!Koji si dio Zsgreba?Nazovi DZ Dugave !U Dugavama je uvijek stajao natpis da primaju nove,a kad sam se ja isla raspitivst u Siget bila je jedns isto tako…Dugave ginici, 01 6670 722!Sad ujutro ti je stari ginic,a popodne neka nova!Sretno!

    Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

  • Avatar ikyri

    ikyri

    Broj poruka: 1645

    Prijavi adminu

    Prvo i osnovno traži da pitaš doktora ili doktoricu… Reci da si trudna da se kontroliraš privatno i da ti treba pod hitno ginekolog. Odi kod najbližeg bez obzira prima li ili ne. Uđi i zamoli da pričaš s tim i tim doktorom jer si u takvoj situaciji. Sestra te odbije i ne odgovara za ništa ali ako te doktor odbije može najebat. A možeš i fino zvat redom ginekološke ambulante i tražit istu stvar. Soc. gin. ti otvara bolovanje i daje uputnice i sl… Mozes doc s nalazom privatnika i mora ti otvorit. 

  • Avatar mono1111

    mono1111

    Broj poruka: 3142

    Prijavi adminu

    Socijalni gin.otvara bolovanje u T, privatni moze preporuku napisati !
    Prima ti dokt.Novak - Malesnica, dokt.Pall i dokt.Herman Srednjaci !!!

    [lilypie.com]

  • Avatar Belle84

    Belle84

    Broj poruka: 913

    Prijavi adminu

    Prima doktorica Plavec (Grizanska, Dubrava)

    [lilypie.com]

  • Tonkaa27

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Imam pitanje.. Tek sam na početku trudnoće ali odmah se dogodio problem i ne mogu pronaći rješenje… Naime poslodavac me nije prijavio uopće i dok sam ja to saznala izgubila sam zdravstveno osiguranje, i sad se vise ne mogu prijaviti jer mi je prosao taj rok od 30 dana (u hzzo-u su mi rekli da me prijavi netko na par dana samo da dobijem osiguranje isto kao da imam u obitelji hrpu obrtnika pa je to tako lako) sad mene zanima da li ja mogu bez zdravstvenog ici kod privatnog ginica dok si ne riješim to redovno preko hzzo-a, moram pričekati jos mj dana da mi bude razdoblje od 3mj bez primanja pa cu ga tako imati, puste komplikacije… A s obzirom da sam na početku trudnoće i to prvo malo me strah da cekam tih mjesec dana bez pregleda. A kod soc.ginica radi neka luda sestra i uopće mi nije dozvolila da razgovaram sa doktorom nego samo da se vratim kad rijesim osiguranje 😬 sorry na dugom postu i nadam se nekom pozitivnom odgovoru 🤗

  • Avatar Fever

    Fever

    Broj poruka: 1084

    Prijavi adminu

    Mozes kod privatnika, ja nisam dala ni zdravstvenu, narucila se, prozvali, pregledali, platila, cao. :-)

    [lilypie.com]

    It’s a baby boy💙

  • Tonkaa27

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Jooj super, hvala ti na odgovoru 🤗🤗

  • Avatar Dove

    Dove

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Pozdrav, i ja tražim socijalnog ginekologa koji prima nove. Imate li kakvu preporuku za nekog dobrog? Našla sam da dr Igor Srček prima nove, imate li iskustva s njim?

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.