Prijeteci pobacaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nannany

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima, trebam savjet ili necije slicno iskustvo u vezi sa situacijom u kojoj se nalazim. Trudna sam 7 tjedana mjereći od datuma zadnje menge i prije 2 dana sam osjetila kao da je nesto veliko iscurilo uz mene, na wcu sam na gacicama vidjela poprilicno veliku fleku smeckaste krvi kao da je zadnji dan menge pa je te boje. Vise se nije pojavljivalo i drugi dan se opet pojavilo otisla sam gin i htio me smjestit na odjel zbog dijagnoze prijeteceg pobacaja. Trenutno nisam u situaciji da mogu ostati u bolnici tjedan dana, pa mi je dao upitnicu i neka sama odlucim hocu otic ili ne, u slucaju da dobijem jako krvarenje moram hitno ic tog sam svjesna. Ovo je dakle vec 3. dan da imam to smeckasto krvarenje koje je izrazeno tokom odlaska na wc jer jedino tad osjetim da nesto klizne, trbuh me ne boli nemam grceve. Je li mozda neka od vas imala slican problem i da je na kraju sve bilo ok i cime je uzrokovano to kao krvarenje? Svaka pomoc je dobrodosla. I zaboravila sam napomenuti da sam jucer popila 4 Duphaston tablete koje sam imala doma od prije, a u uputama im pise da se kod prijeteceg pobacaja piju 4 tablete odjednom te onda svakih 8h po jedna.

  • Malenaa88

    Broj poruka: 302

    Prijavi adminu

    Iskreno nezz hoce li ti moj post biti od pomoci . Ja sutra ulazim u 7 tt. Sa 4+5 prokrvarim i odem u bolnicu i naprave mi ultrazvuk tamo odma i vide 2 gestacijske vrecice . Dr kaze da moze biti od kasnog implatacijskog  krvarenjea ali i do prijeteceg pobacaja. Koristim ultrogestan 3x2 i mirovanje. Da odem na vec dogovoreni ultrazvuk sa 6tt i vidjeli smo 1 plod . Ja sam vjerovatno zbog tog krvarila jer druga vrecica je bila prazna bez ploda. Dali ti je doktor radio ultrazvuk i dali ti je on prepisao kako da pijes duphaston. Htjela sam ti rec i u mene pise dijagnoza prijeteci pobacaj ali obavezno mirovanje i koristenje lijekova do 12 tt. Za sad je sve ok . 

  • fantasia

    Broj poruka: 80

    Prijavi adminu

    Nannany, kod mene ista situacija ove godine. Krenulo sa smedarenjem, pila duphastone, mirovala, ali je krenuo spontani. Nakon 4 dana smedeg iscjetka krenula je svjeza krv, ali jako jako malo. Nakon toga i grcevi. Tada sam otisla na hitnu i vise se nije vidjela trudnoca. Spontani s tocno 7 tjedana.
    No opet znam puno cura koje je taj iscjedak pratio kroz cijelu trudnocu i bilo je sve ok.
    Miruj maksimalno ako vec ne mozes biti u bolnici. I misli pozitivno!:) Sretno!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.