prijava djeteta

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Igolina

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Hvala Paris!

Iskrica1347

Broj poruka: 991

Prijavi adminu

Pitanje - nama su u bolnici rekli da imamo mjesec dana za obaviti prijavu dijeteta na matičnom, pa policiji, pa hzzo i tako dalje - sad na klokanici čitam da je 15 dana. Mi danas imamo 10 dana i ak imam rok do kraja tjedna ne znam kak bumo to izveli jer muž onda mora opet uzimati slobodan dan za to... Uffffff

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Broj poruka: 5449

Prijavi adminu

Iskrica1347

Pitanje - nama su u bolnici rekli da imamo mjesec dana za obaviti prijavu dijeteta na matičnom, pa policiji, pa hzzo i tako dalje - sad na klokanici čitam da je 15 dana. Mi danas imamo 10 dana i ak imam rok do kraja tjedna ne znam kak bumo to izveli jer muž onda mora opet uzimati slobodan dan za to… Uffffff

Ja mislim da je za maticni rok 15 dana, a za sve ostalo mj. Ali nisam ziher.

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bigica

Broj poruka: 173

Prijavi adminu

ProudMomy je u pravu, 15 dana za maticni ured a sve ostalo mjesec dana. Iako bolnica od dana rodenja djeteta ima 15 dana rok za prijaviti da je dijete rodeno. Mi smo isli 13 dana nakon rodenja u maticni ured i bolnica jos nije izvrsila prijavu pa su napravili zapisnik da smo bili i rekli su nam da nazovemo za dva dana da vidimo jel bolnica poslala prijavu, a sve dokumente je muz pokupio u nasem maticnom uredu u kvartu, nije morao ponovno ici u maticni ured kud bolnica spada. Ma nasa drzava je banana, ne zna se tko pije a tko placa...tj mi placamo a oni piju na nas racun... -.-

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

Iskrica1347

Prijavi adminu

Zvala matični ured - dakle bolnica mora prijaviti rođenje unutar 15 dana. Mi (roditelji) imamo rok od 30 dana. U mom slučaju - bolnica je prijavila dijete, ja imam još cca 20 dana da ju prijavimo.

mmama2

Broj poruka: 3310

Prijavi adminu

Iskrica1347

Zvala matični ured - dakle bolnica mora prijaviti rođenje unutar 15 dana. Mi (roditelji) imamo rok od 30 dana. U mom slučaju - bolnica je prijavila dijete, ja imam još cca 20 dana da ju prijavimo.

da oni prijave da je dijete rođeno a ti moraš sa m svejedno do njih po oib, mat. list i rodni, domovnicu... a muriju, zdravstveno i dr može i on sam ili ti sama svejedno

url=https://lilypie.com]

Iskrica1347

Prijavi adminu

Mmama - ne može, jer nismo na istoj adresi. Daklem, mora uzeti slobodan dan da sve zbavimo odjednom. Ali bilo mi je bitno da ne mora biti ovaj tjedan nego da mora biti do 26.11.

mmama2

Broj poruka: 3310

Prijavi adminu

Iskrica1347

Mmama - ne može, jer nismo na istoj adresi. Daklem, mora uzeti slobodan dan da sve zbavimo odjednom. Ali bilo mi je bitno da ne mora biti ovaj tjedan nego da mora biti do 26.11.

url=https://lilypie.com]

Madrugada

Broj poruka: 81

Prijavi adminu

Ni ja niti partner nismo na isto adresi,i ja nisam morala u mup!!on je sam tamo dao izjavu kako je suglasan da je dijete na mojoj adresi.rok za prijavu na maticni je 30 dana.15 dana jeq rok za bolnicu da prijavi činjenicu rodjenja.

Madrugada

Broj poruka: 81

Prijavi adminu

I partner je sve drugo sam rijesio,hzzo,mup,poreznu.zajedno morate samo ici prijaviti dijete.sve drugo moze tata saw.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.