prijava djeteta

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lusilu

Broj poruka: 166

Prijavi adminu

Ja danas zvala u vodnikovu i istina je da ne trebamo biti na istoj sdresi ali moramo bit prijavljeni u zagrebu.tj muz je prijavljen u v.gorici a to kaze nije grad vec zupanija.

Lusilu

Tejuska♡

Broj poruka: 3521

Prijavi adminu

Lusilu ja sam iz V.Gorice i prijavljena tamo a moj muz iz Siska!? Nije li to isto? I bas nikakvih problema nismo imali ja uopce ne razumijem sta je pod time mislila kako v.g nije grad?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡

Broj poruka: 3521

Prijavi adminu

Mislim ja sam dobila novce bez da smo oboje prijavljeni u jednom gradu jer v.g. spada pod zagrebacku zupaniju a sisak pod sisacko-moslavacku i opet nije bilo apsolutno nikakvih problema

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• lusilu

Broj poruka: 166

Prijavi adminu

Ne kuzim ni ja.sutra cu ja opet zvat.

Lusilu

Jojo5

Broj poruka: 564

Prijavi adminu

Čitam na rodi da i ja moram imati rodni list kada dođrm prijaviti dijete u matični ured uz svoju osobnu.Malo mi je to nelogično. Jel ta izjava stoji ili mi je dosta samo osobna?

Nalah

Broj poruka: 2037

Prijavi adminu

https://klokanica.24sata.hr/beba/mama-poslije-poroda/kako-prijaviti-dijete-90

Jojo5

Broj poruka: 564

Prijavi adminu

Hvala Nalah!
    Ali moram komentirati da mi je malo previše 15 dana nakon poroda da hopsam okolo po zimi....  I skupljam potvrde od knjigovođe i idem na pet strana svijeta , možda sam negativna ali baš banana država

Nalah

Broj poruka: 2037

Prijavi adminu

Krajnji rok je 28 dana

• Igolina

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Zna li netko da li je svejedno na kojeg roditelja se dijete prijavljuje zdravstveno? To mi nije baš jasno, a nigdje ne piše, kao recimo za poreznu, to znam da se prijavljuje na roditelja koji ima veća primanja.

• paris

Broj poruka: 398

Prijavi adminu

Igolina

Zna li netko da li je svejedno na kojeg roditelja se dijete prijavljuje zdravstveno? To mi nije baš jasno, a nigdje ne piše, kao recimo za poreznu, to znam da se prijavljuje na roditelja koji ima veća primanja.

Svejedno je - moj je na zdravstveno prijavljen na mene, a na poreznu na muža...

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.