Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja danas zvala u vodnikovu i istina je da ne trebamo biti na istoj sdresi ali moramo bit prijavljeni u zagrebu.tj muz je prijavljen u v.gorici a to kaze nije grad vec zupanija.
Lusilu ja sam iz V.Gorice i prijavljena tamo a moj muz iz Siska!? Nije li to isto? I bas nikakvih problema nismo imali ja uopce ne razumijem sta je pod time mislila kako v.g nije grad?
Mislim ja sam dobila novce bez da smo oboje prijavljeni u jednom gradu jer v.g. spada pod zagrebacku zupaniju a sisak pod sisacko-moslavacku i opet nije bilo apsolutno nikakvih problema
Čitam na rodi da i ja moram imati rodni list kada dođrm prijaviti dijete u matični ured uz svoju osobnu.Malo mi je to nelogično. Jel ta izjava stoji ili mi je dosta samo osobna?
Hvala Nalah! Ali moram komentirati da mi je malo previše 15 dana nakon poroda da hopsam okolo po zimi.... I skupljam potvrde od knjigovođe i idem na pet strana svijeta , možda sam negativna ali baš banana država
Zna li netko da li je svejedno na kojeg roditelja se dijete prijavljuje zdravstveno? To mi nije baš jasno, a nigdje ne piše, kao recimo za poreznu, to znam da se prijavljuje na roditelja koji ima veća primanja.
Zna li netko da li je svejedno na kojeg roditelja se dijete prijavljuje zdravstveno? To mi nije baš jasno, a nigdje ne piše, kao recimo za poreznu, to znam da se prijavljuje na roditelja koji ima veća primanja.
Svejedno je - moj je na zdravstveno prijavljen na mene, a na poreznu na muža...
Sortiraj odgovore
Najstariji