Ja danas zvala u vodnikovu i istina je da ne trebamo biti na istoj sdresi ali moramo bit prijavljeni u zagrebu.tj muz je prijavljen u v.gorici a to kaze nije grad vec zupanija.
Lusilu
Lusilu ja sam iz V.Gorice i prijavljena tamo a moj muz iz Siska!? Nije li to isto? I bas nikakvih problema nismo imali ja uopce ne razumijem sta je pod time mislila kako v.g nije grad?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Mislim ja sam dobila novce bez da smo oboje prijavljeni u jednom gradu jer v.g. spada pod zagrebacku zupaniju a sisak pod sisacko-moslavacku i opet nije bilo apsolutno nikakvih problema
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Čitam na rodi da i ja moram imati rodni list kada dođrm prijaviti dijete u matični ured uz svoju osobnu.Malo mi je to nelogično. Jel ta izjava stoji ili mi je dosta samo osobna?
https://klokanica.24sata.hr/beba/mama-poslije-poroda/kako-prijaviti-dijete-90
Hvala Nalah!
Ali moram komentirati da mi je malo previše 15 dana nakon poroda da hopsam okolo po zimi.... I skupljam potvrde od knjigovođe i idem na pet strana svijeta , možda sam negativna ali baš banana država
Zna li netko da li je svejedno na kojeg roditelja se dijete prijavljuje zdravstveno? To mi nije baš jasno, a nigdje ne piše, kao recimo za poreznu, to znam da se prijavljuje na roditelja koji ima veća primanja.
Sortiraj odgovore
Najstariji