Prevara u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ara6

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Bok svima, trebam savjet jer mislim da cu poludjeti od sumnje. Prije par tjedana sam naletila na poruke od svog dragog na njegovom facebook profilu sa njegovom kolegicom. Poruke su bile prilicno seksualnog naboja i dopisivanje je trajalo u vrijeme kad sam zatrudnila. Nasli su se 2 puta ali nisu bili sami nego u drustvu. Nakon sto je saznao za trudnocu dopisivanja su se prorijedila a i bila su u prijateljskom tonu. E sad ja sam za to sve saznala nedavno i malo je reci da sam poludjela, on negira da je doslo do prevare kaze da je to sve bila zajebancija i osim poruka i te dvije cuge gdje nisu bili sami nije niceg bilo. Stvar je u tome da mu nis ne vjerujem i stalno sam pod stresom a u 7. trudnoce sam. Dali se netko mozda nasao u slicnoj situaciji ili zna neki savjet jer bi mi jako dobro dosao. Hvala, nadam se da vas nisam udavila sa svojim problemima

  • Avatar Grizli

    Grizli

    Broj poruka: 8261

    Prijavi adminu

    Draga Ara nemam iskustva sa takvim stvarima, al bi ti savjetovala dabzbog sebe i bebice se probas umiriti. Znam da je tesko i lako nama sa strane govoriti, al prvenstveno misli na bebu i ta uznemirenost joj sigurno skodi. Ako si popricala sa dragim otvoreno i sve ti objasnio ne znam dal ima smisla da sebe mucis.Naravno ne savjetujem ti da zatvoris oci i trpis ako si nesretna ili imas razloga sumnjati da se to nastavilo, al kako sama si napisala ako nakon toga je on promjenio ponasanje prema njoj mislim da mozes biti mirna jer on je odabrao ocito sto mu je bitnije. 

    [tickerfactory.com]

  • Avatar Honey

    Honey

    Broj poruka: 2365

    Prijavi adminu

    Draga Ara, ja se isto znam zezati sa svojim kolegama i najcesce teme znaju biti seksualnog karaktera, ali ne znaci da bi s nekim od njih u krevet ili oni sa mnom. 
    Moj muz je meni cijeli svijet. Mislim da se mozes opustiti i vjerovati mu. Ovo doba ispred vas je jedno od lijepsih, bit ce tesko i njemu i tebi jer hornoni su gadna stvar, a muskarci su cudni, ali razgovor sve rjesava. Volite se i probajte uzivati, sretno

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.