Prestanak pusenja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar lullaby13

    lullaby13

    Broj poruka: 31

    Prijavi adminu

    Pozdrav cure. Naime prestala sam pusiti prije par dana,usla sam u 18tt. Zanima me kako i cime odvuci misli od cigarete,svim silama se trudim da vise ne zapalim,svjesna sam i da sam trebala ranije prestati,ali bilo je jace od mene. Koje su mogucw posljedice za bebu?

  • Deleted user

    Broj poruka: 29

    Prijavi adminu

    Ja radim jos  na bebi pa sam odlucila prestati pusiti i evo vec dva tjedna, ne znam ni kako, ne pusim niti imam pretjeranu zelju za cigarom al zato jedem 🤷‍♀️

  • Avatar Angie1205

    Angie1205

    Broj poruka: 1765

    Prijavi adminu

    Ja sam danas 6+1, prestala pusit par dana nakon sto sam saznala da sam trudna. Mislila sam da ce mi bit puno teze al citajuci kako to utjece na bebu osobito u tjednima u kojima sam ja na samom pocetku doslovno mi se zgadilo. Kavu popijem samo ujutro i evo uopce mi ne fali cigareta, ne hvataju me neke krize, nekad mi zafali drzat nesto u ruci 😂 al drzim se.
    Mislim da je sve stvar u glavi i kako si ti to poslozis, ako uvidis i sama da to nije dobro za bebu vjerujem da ces prestat u sekundi bez razmisljanja uopce.

    [lilypie.com]


    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.