Prerano radena beta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar C1M4

    C1M4

    Broj poruka: 1322

    Prijavi adminu

    Pozdrav! Imam pitanje, dakle suprug i ja smo imali nezasticene odnose skoro svaki, svaki drugi dan ovaj ciklus obzirom da radimo na bebi. Posto mi ciklusi nisu uvijek uredni i ne znam kada cu tocno dobiti oslanjam se na bol u jajniku koju osjetim za vrijeme ovulacije jer je to navodno ovulacija po mom ginekologu. U kalendaru mi pise kako bi menstruaciju trebala dobiti 06.02., ali prema bolovima u jajniku, menstruacija bi trebala nastupiti oko 09.02. U nedjelju sam radila test i vadila betu privatno, ali oboje je bilo negativno. Postoji li mogucnost da je beta iz krvi bila negativna jer je prerano radena(u slucaju da menstruacija treba doci 09.02.)? Unaprijed vam hvala na odgovorima!

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.