Prava trudnice koja je potpisala ugovor stalnog sezonca

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lavanda

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Znači kčer radi već četvrtu sezonu kod istog poslodavca i prošle godine na kraju sezone je potpisala ugovor za stalnog sezonca,da bi u međuvremenu ostala trudna i sada kada su joj trebali dati ugovor za početak rada poslali su je na burzu gdje naravno nema primanja dok ne rodi,mislim pa gdje je tu zakon koji štit trudnicu.zvala sam čak i pravnicu na zavodu za zapošljavanje i ona kaže takav je zakon,stvarno žalosno da jedna buduća mama nema ama baš nikakva prava a kamoli novčanu pomoć,pa ako netko zna kome se obratit bila bih zahvalna.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.