pozitivan test za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mateaart11

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Dobar dan.

    Javljam Vam se u nadi da čete mi možda moći pomoči.
    Ovako, zadnju menstruaciju sam imala 06.09.2022. koja je trajala normalnog krvarenja 3 dana i ostala 3 dana je bila slabija mogu reci da je nije ni bilo. Prije skoro godinu dana moj ginekolog me je slao vaditi markere jer je pronašao da je lijevi jajnik prekriven sa nečim crnim pa je sumnjao da se nešto nije na njemu pojavilo jer genetski sa moje strane oba dvije tete su imale karcinom maternice i jajnika. Nalazi markera su bili povišeni ali me nije slao na daljnje pretrage. Konstantno sam mu dolazila i žalila da imam jake bolove u doljnjem dijelu maternice i jajnika da mi je menstruacija neredovita ili dođe pa je nema mjesec dana pa se pojavi traje 2 ili 3 dana pa onda bude normalna, i da su mi spolni odnosi nepodnošljivo bolni i da imam učestalo upale, a u zadnjih 6. mj iz lijeve dojke mi curi mlijeko  nekad jače nekad sabija ili na potisak, a on mi je rekao kada me je pregledao samo rukom da nema nikakvih kvrga i da je to možda od hormona pošto imam policifničke jajnike i kako su prekriveni cistama da bi to trebalo vaditi sve van ali kako nemam dosta godina (25) da to ne mogu vaditi van, ali da koristim baby tablete. Menstruaciju ovaj mjesec još uvijek nisam dobila ali sam išla napraviti test za trudnoću koji mi je pokazao da je pozitivan makar smo pazili na odnose koje smo imali. Trenutno i dalje imam kao pred ciklus natečene i bolne dojke, curi mi iscjedak i bolove u doljnjem dijelu trbuha. Bez mučnina i drugačijih simtoma trudnoće koje sam imala u prijašnje dvije trudnoće. Pa me sada zanima pošto sam na internetu svašta čitala o lažno pozitivnom testu ali da uopće nema trudnoće da može test pokazati pozitivnim radi cista na jajnicima. Ja se samo već jako dugo vremena u nazad borim sa jakim ispadanjem kose gubljenjem na težini, slabošću.
     Naručila sam se na pregled 13.10.2022. 
    Pa ako bi mi  mogli reći malo više informacija vezanih za ovo ili ako je netko imao isto iskustvo.

    Hvala

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.