Pozdrav žene,čitajući po ovom forumu uvidjela sam da se dosta nas bori sa neplodnosti i samom trudnoćom dok svaka od nas ima različite razloge koji sprječavaju navedeno.Kao što i sama vodim borbu dugi niz godina i jos uvijek trazim rješenja i načine da prevaziđem sve to odlučila sam da provjerim sa vama da li se neka susretala sa povišenim prolaktinom i da li ga je ko uspio regulisati i dovesti u normalu.
Pozdrav žene,čitajući po ovom forumu uvidjela sam da se dosta nas bori sa neplodnosti i samom trudnoćom dok svaka od nas ima različite razloge koji sprječavaju navedeno.Kao što i sama vodim borbu dugi niz godina i jos uvijek trazim rješenja i načine da prevaziđem sve to odlučila sam da provjerim sa vama da li se neka susretala sa povišenim prolaktinom i da li ga je ko uspio regulisati i dovesti u normalu.
Pozdrav,
Mene zanima da li ste samo jednom vadili prolaktin ili vise puta?
Leptirica pozdrav 😃 ja sam imala povišen prolaktin uz adenom na hipofizi. 7 godina sam pila bromokriptin. 3 i pol godine aktivno borba za bebicu uz PCOS i siofor i inozitol te folikulometriju i ciljane odnose uspjeli smo. Poslije poroda kontrolni MRI nema adenoma prolaktin normalan i vise nemam te dijagnoze i nepijem bromokriptin.
Pozdrav,
Mene zanima da li ste samo jednom vadili prolaktin ili vise puta?
Pozdrav,prolaktin sam radila vise puta
Sortiraj odgovore
Najstariji