Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jurky32
    07. Veljača 2024. 20:32

Tweety88🐞

Cestitam curke na pozitivnim betama i sretno dalje!
    Maslacak pa uskoro si i ti na redu 🤩🤗💪🏻
    Stela cestitam na malenom djecacicu i zelim ti sto brzi oporavak.
    Prije 10ak dana je i nasa srecica dosla na svijet 💛. Sve je super proslo i sada samo uzivamo i mazimo se. Zelim vam svima da to ostvarite sto prije i bezbolnije 🤗.
    Kako nam je T_Ivy?
    Sretno svima u svim fazama 🍀💪🏻

Čestitaam 🥳🤗🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Emma05
    07. Veljača 2024. 20:33

Saniii

Oblutak

Emma05

Sreca3 imas li kakav mail pa da tako iskomuniciramo? Čini mi se da je to opsežan posao😄
    Jabukica i Aneri prekrasan rezultat, navijam za vas a i za sve ostale borilice!🙏❣️
    ‐‐———————
    Ja sam danas vadila betu, očekivano je u padu. Danas je 10. Idući korak histeroskopija, kako je radim privatno a i lakša je procedura u odnosu na onu bolničku pod anestezijom, koliko dana bolovanja bi trebalo za takav jedan zahvat? Planiram koliko ću biti odsutna s posla kad to budem odradila…🤔

Jako mi je zao zbog tebe, ja sam za histeroskopiju dobila mjesec dana bolovanja, to je maksimum, iskoristila sam tri tjedna

Da nisi nešto pobrkala 😏. Ja sam histeroskopiju odradila u 11h prijepodne a popodne otišla radit..
    Emma dovoljan ti je 1 dan bolovanja, isti tren mozes na noge i dalje nastavit sa aktivnostima..

Prošlu histeroskopiju sjećam se da sam isto nešto na bolovanju bila jer su mi skidali septum pa sam krvarila danima nakon toga tj čistila sam se jer nije svježa krv bila narednih dana i nosila sam uloške. Nakon opće anestezije i takvog zahvata i nije baš za ići raditi. Pretpostavljam da kod zahvata gdje si budna i rade sve "na živo" pogotovo ako je samo biopsija u pitanju da je oporavak neusporediv. Sve je to nekako individualno/ovisno o tipu zahvata. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Emma05
    07. Veljača 2024. 20:39

Žuži

Emma05

Sreca3 imas li kakav mail pa da tako iskomuniciramo? Čini mi se da je to opsežan posao😄
    Jabukica i Aneri prekrasan rezultat, navijam za vas a i za sve ostale borilice!🙏❣️
    ‐‐———————
    Ja sam danas vadila betu, očekivano je u padu. Danas je 10. Idući korak histeroskopija, kako je radim privatno a i lakša je procedura u odnosu na onu bolničku pod anestezijom, koliko dana bolovanja bi trebalo za takav jedan zahvat? Planiram koliko ću biti odsutna s posla kad to budem odradila…🤔

Žao mi je za betu, ali bolje da je biokemijska nego vanmaternicna, tako bi se bar ja tješila🤷🏻‍♀️ ja sam ti isto radila histeroskopiju privatno pod totalnom anestezijom, došla sam ujutro oko 8 i išla kući oko 2 ipo. Taj dan sam bila malo ošamućena, nisam radila, ali sutra sam bila kao nova.

Da lakše mi je, al me baš ozbiljno bolilo lijevo par dana pa sam se prepala bila. 
    A što se tiče histero nek oni meni nađu nekog krokodila unutra koji smeta začeću lako ću ja za bolovanje😜😉. Ne smeta ni anestezija, imala sam ih i drage su mi😴😍🤣..samo neka obavim sve sto treba. Nema odustajanja!😎🦾

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

• Lunaa93
    07. Veljača 2024. 20:50

Aneri, Jabukice,
    Cestitam! ❤️
    Jurky,
    Kad ti vadis betu? Ne stignem sve propratiti. 
    Ema,
    Ja sam radila histeroskopiju, nisam imala nikakve bolove. Normalno sam nastavila sve aktivnosti. 
    Moguce je da kod mene nije bilo komplikacije, jer sam histeroskopiju uradila umjesto HSG-a, kako bi odmah isla u postupak. Radjena mi je na isti dan kad i aspiracija. 
    Stela,
    Zelim ti brz oporavak. 

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
    ICSI 04.25.- Ferticare Prag
    Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
    ET 1morula- rana blastocista ❌
    lunalunci1214@gmail.com

• Leptirica12
    07. Veljača 2024. 21:08

Pozdrav cure,danas je 7 dan od inseminacije i jedino sto primjecujem jeste obilan bjelo zuti iscjedak da li je moguce da je to doslo do propadanje zutog tijela

• T_Ivy
    07. Veljača 2024. 21:18

Tweety moja, sve čestitke! Kakve divne vesti!!! Kako se osećaš? Kad se samo setim tada još sa tvojim prvim da smo istovremeno, isti dan ostale trudne. Ja žalost se moja trudnoća tada nije održala, pa eto opet ćemo skoro istovremeno imati naše sreće. Pisala sam ja ovde na forumu pre dva tri dana, baš sam i za tebe pitala, ali intenzivan je forum, pa pretpostavljam da se porukica negde izgubila 🤪 Ja sam dobro, jako uzbuđena. Sutra imam zakazan carski rez, tačno na 38+0 i konačno ćemo upoznati naša dva mala čuda 🥰🥰🥰 malo mi je frka, ne od carskog nego više da oni budu dobro i kako cu sa blizancima sa dojenje, ali valjda ćemo se snaći . Od nervoze sam sad pravila kolače 😄 muž me gledao kao da sam sišla sa uma 

Svim ostalim borilicama šaljem ogroman zagrljaj i mnogo, mnogo sreće i strpljenja. Evo koliko je naša borba bila duga i prepuna preokreta i tu smo već. Još samo malo ♥️

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

nicaivo
    07. Veljača 2024. 21:27

Teich56

nicaivo

Teich56 kako je prošla aspiracija? I mi pokušavamo od 09/2022 kao i vi i isto imamo aspiraciju, ali ne danas nego sutra

Hej, imamo 10 oocita. Zadovoljna sam. Sutra trebam zvat za info o oplodnji i transferu.
    Dosta me boli, nemogu se bas uspraviti tako da mi je relacija kauc-krevet.
    U kojoj ste vi klinici?

Super! Držim fige da ih se sto vise oplodi 🍀🍀
    Jel popustila bol do sada?

Mi smo u poliklinici IVF.

👩🏽31 👨🏻33
    2x - IUI ❌
    1. IVF - 02/2024 ❌
    2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
    Histeroskopija 05/2024 ✅
    3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷

Lali28
    07. Veljača 2024. 21:34

T_Ivy

Tweety moja, sve čestitke! Kakve divne vesti!!! Kako se osećaš? Kad se samo setim tada još sa tvojim prvim da smo istovremeno, isti dan ostale trudne. Ja žalost se moja trudnoća tada nije održala, pa eto opet ćemo skoro istovremeno imati naše sreće. Pisala sam ja ovde na forumu pre dva tri dana, baš sam i za tebe pitala, ali intenzivan je forum, pa pretpostavljam da se porukica negde izgubila 🤪 Ja sam dobro, jako uzbuđena. Sutra imam zakazan carski rez, tačno na 38+0 i konačno ćemo upoznati naša dva mala čuda 🥰🥰🥰 malo mi je frka, ne od carskog nego više da oni budu dobro i kako cu sa blizancima sa dojenje, ali valjda ćemo se snaći . Od nervoze sam sad pravila kolače 😄 muž me gledao kao da sam sišla sa uma

Svim ostalim borilicama šaljem ogroman zagrljaj i mnogo, mnogo sreće i strpljenja. Evo koliko je naša borba bila duga i prepuna preokreta i tu smo već. Još samo malo ♥️

Sretno! Uzivaj🥰

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸 7.12.👶🏻🩷J

Tweety88🐞
    07. Veljača 2024. 21:41

T_Ivy

Hvala ti puno! Osjecam se predivno, nema vece srece od djece 🥰. Neizmjerno mi je drago da ces i ti ugledati sutra svoja 2 cuda nakon toliko dugog puta i iscekivanja. Vjerujem da se bojis, no sve ce sjesti na svoje mjesto i samo budi blaga prema sebi. Dojenje moze biti itekakav izazov s jednim, a kamoli dvoje djecice. 
    Zelim ti svu srecu sutra, krecete u novu sferu zivota i uzivajte maksimalno 🥰💪🏻

💛🧡

• Any13
    07. Veljača 2024. 21:50

Sanjuska mogu i ja na listu sutra mi je transfer trdnevnevne blastice  😃🥰🎉
    Sretno svima! 

👸95 AMH 14,5
    🤵90 10/21 Azoospermija ,Micro tesse ✔️ 8 ampula,ploklinika Cito 👌
    1/22 IVF 6 smrzlića
    2/22 FET 2 trodnevna BETA ❌
    9/22 FET 2 trodnevna BETA ❌
    3.4.23 Transfer ⏳ missed ab 8tj
    2/24 cekanje broja oplođenih 🐧 ,aspirirano 10 jajnih stnaica

Fet 10mj /24.g ➕
    Sada 16 + 5

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.