Curke stigla beta 204, jel to sad previse…bila je prva 68,80 🤐🤐🤐
Roliceeeee ajme kakva prekokrasna betuška!🤗🤗 Nisam ni sumnjala. Čestitam od ❤!😘😘 Neopisivo sam sretna zbog tebe.🤗🤗 Sad neka i dalje bude sve uredno i školski.🙏🙏🍀🍀❤❤ Grliiiiiimmmmmm 🫂
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Rolica ❤️❤️❤️❤️ super beta, čestitam 😘
Angel, kod kojeg si doktora u Cita? Možete li napisati pozitivna iskustva za doktore u St. Hvala😘
05/24 prirodni ciklus beta+ 15dpo 352, 17 dpo 652, 20 dpo 1549
Nifty low risk-stize curka🙏
Ajme pa to je odlično 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🙂
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
❤️❤️❤️ ma sta bi bilo previse 🤪
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Angel, kod kojeg si doktora u Cita? Možete li napisati pozitivna iskustva za doktore u St. Hvala😘
Iva ja sam kod dr Petra Poljaka, tek sam prošla 1 ivf, nažalost neuspješan, mrve nisu primile. Dojmovi su mi samo pozitivni, pristup i doktora i sestre Lucije, i embriologa. Sve ti objasne, posvete ti se, vidi se da im je stalo. Kako nisam iz Splita, dr. se potrudio da što manje moram putovati, vidilo se da misli kako da mi olakša. Kod dr Borisa Poljaka sam bila prije više godina samo na konzultacijama i HSSG-u, isto mi je ostavio dobar dojam. Meni je najbitniji pristup i da nemam grč kad dolazim na preglede. Pitaj slobodno ako te nešto konkretno zanima
Ima cura na forumu koje au duže u Cita pa ti mogu dati više informacija.
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Ana, Kawa, Fionci, Giselle, Jurky, Bless, Korni, Angel eyes, Lunolina, hvala svimaaa cureee! Držim fige za svaku od vas. Neopisivo je lakše s vašom podrškom
.
Čokoladice bio je prirodni FET, nisam mogla odmah nakon aspiracije zbog blagog krvarenja unutar maternice, nešto od lijekova valjda. Kada ti planiraš u svoj fet?
Fionci vjerujem da ti se čini nerealno, poklopilo ti se baš kao u filmu hehe Uživaj sad u trudnoćiiii
Giselle super, baš lijepi rezultati, nek ide sve dalje po planu
Ivy pa ima još nade, koliko znam 9. dan bi trebala biti jasna crtica
Hypnoticpoison hvala ti draga, svima nam to želim, šaljem puseee
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Giselle super, sretno 🥳❤️
Jurky uživaj i odmori ❤️
Bless odlično, nadam se da će ih što više doći do blastica 🤞🏻🍀
Ivy žao mi je.. 😔 nadam se da će te još neka sjenica iznenaditi kroz koji dan.. 🤞🏻❤️
Rolica super beta, čestitam! 🥳🥳❤️
Lunolina bit će to super do aspiracije.. 🤞🏻❤️
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - ET 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna, 1 transfer, bez rezultata
✴️Beta+
1 stimulacija
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️), 3 transfera:
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔,
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
dobar dan zene 😊
drago mi je kad vidim ovoliko dobrih vijesti! samo da se tako nastavi! nazalost vidm i neke losije vijesti ali mislim da je samo pitanje vremena, nekome ce trebati 2 pokusaja a nekome 5, ali vjerujem da ce to biti kad tad ❤️
evo jedan moj update, u bolnici nikada nismo dosli do oplodnje a u Cito su se oplodile sve 3 jajne stanice 🥳 i sada je ona najgora faza - cekanje. Pa ne znam kada se najranije moze napraviti test? tj. znam da svi preferiraju one trakice iz mullera pa samo kada bi se moglo na njima nesto vidjeti 🫣
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
dobar dan zene 😊
drago mi je kad vidim ovoliko dobrih vijesti! samo da se tako nastavi! nazalost vidm i neke losije vijesti ali mislim da je samo pitanje vremena, nekome ce trebati 2 pokusaja a nekome 5, ali vjerujem da ce to biti kad tad ❤️
evo jedan moj update, u bolnici nikada nismo dosli do oplodnje a u Cito su se oplodile sve 3 jajne stanice 🥳 i sada je ona najgora faza - cekanje. Pa ne znam kada se najranije moze napraviti test? tj. znam da svi preferiraju one trakice iz mullera pa samo kada bi se moglo na njima nesto vidjeti 🫣
Baš mi je drago da ti je uspilo 🙏🏻❤️ drzim fige za dalje. Ja sam radila test 7 dan nakon transfera blastice i vidila se blida druga crtica 🙏🏻
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
Ubacujem se. Ja sam kod doktorice Aračić u Splitu. Ne mogu ti dovoljno nahvalit. Ja sam pre pre pre zadovoljna. S cijelim timom. Ja sam mislila da mi ni ovaj zadnji FET neće uspit i bila sam spremna ići opet kod njih, već sam imala plan. Točno godinu dana sam kod njih sada, svi su predragi prema meni. Neprocjenjivo mi je što sestra Lucija odgovara na what app u koje god doba dana ili noći. Ne moraš se ništa bojat pitat. Doktorica mi je isto dala njen broj mobitela, ako mi je bilo što da je nazovem, čak i sestra Stefani. Meni to puno znači. Što se tiče samog IVF ja sam prezadovoljna jer u 6. FET što sam radila ni jedan nije bio isti, uvijek mi je mijenjala terapiju ili mi je nakon neuspjelog radila neki novi pregled. Dala mi je sve nalaze da napravim. Baš sam bila zadovoljna, jer sam znala i ako ne uspije da samo dale sve od sebe i napravili sve nalaze i da moram čekat da se zvijezde poslože.
Ja imam jako teške transfere. Jedan transfer mi doktorica nije uspila napravit i pozvali su doktora Borisa, on je uspio. Na idući transfer kada sam imala, on je sam došao dva puta u salu da vidi jeli doktorica uspila i treba li pomoć. Baš se nekako osjećam sigurno kod njih. Eto ako te još bila što zanima slobodno me pitaj.
Ali ja sam oduševljena doslovno od doktorice do čistačice koja me je znala tješit kad bi vidila da se bojim.
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅