Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emma05
    04. Veljača 2024. 19:52

Zaključila sam da me na l. jajniku boli endometriom jer sam se najela loših masnoća ovih dana. A jučer palačinke s nutellom..mljac..inače izbjegavam i pazim što jedem da ju ne "aktiviram". Ali ne mogu odoliti ovih dana oči mi gladne😍.
    Eto, draže mi je misliti da me od toga boli nego od moguće vanamaternicne..😏

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

• Monny
    04. Veljača 2024. 20:01

Emma05

Zaključila sam da me na l. jajniku boli endometriom jer sam se najela loših masnoća ovih dana. A jučer palačinke s nutellom..mljac..inače izbjegavam i pazim što jedem da ju ne "aktiviram". Ali ne mogu odoliti ovih dana oči mi gladne😍.

Nemoj misliti loše, mene je na početku stalno boljelo na lijevoj strani, grčevi, peckanje pa onda agonije sa krvarenjima itd. Mrva se gnijezdi, sve se širi, samo polako 🍀

12/23 UZV ♥️✔️

ivkaa
    04. Veljača 2024. 20:06

Ivka33

ivkaa

Vecer cure! Vidim da se puno tog dogodilo u kratko vrimena, koliko me nije bilo!😊
    Prvenstveno cestitam svim novim mamama na forumu, svu sricu svita vam zelim i da uzivate u svojim bebicama🥰
    .
    Bubice i Anisretno i vama, vi ste iduce ako se ne varam😍

Ostalim curama, starim i novim na forumu, zelim isto sto i sebi, da ove godine uspijemo🤞🫶💪

Di su moje suborkinje iz Splita, ima li kakvih novih lipih vijesti?
    Imam izlistat stotinu stranica, pa cu pokusat popratit o cemu ste pisale😊

Imenjakinjo sve po starom kod nas nema noviteta probali sad zadnji ciklus uz klomifen reagirala al nije doslo do oplodnje sutra zovem da dogovorim novi pokusaj…
    Sta je kod tebe kad kreces

Cak sam cula ako lose reagiras na klomifen, postoje neke druge tablete, ne znam ime, al isti posa rade. Kako se racuna taj postupak, kao prirodni ili? Ne tribas radit pauzu? 

Ja evo cekam mengu da odem vadit krv i obnovit nalaze..iskreno strah me amh vadit. Vidit cemo. 
    Mislim da me ceka histeroskopija sada, barem je spominjala zadnji put da bi mogli i to napravit. Takoder cu je trazit da mi da preporuku za trombofiliju i inzulinsku.. 

🙋‍♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
    💁‍♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
    -pokusavamo od kraja 2020. god.
    KBC Split
    7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
    12/23 ET ❌️
    8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
    10/24 FET ⏳️

Emma05
    04. Veljača 2024. 20:13

Monny

Emma05

Nemoj misliti loše, mene je na početku stalno boljelo na lijevoj strani, grčevi, peckanje pa onda agonije sa krvarenjima itd. Mrva se gnijezdi, sve se širi, samo polako 🍀

Problem je što me danas bez prestanka to tupilo tamo boli..onako na momente ne ali osjećam tupu bol. Nije mi draga. Jučer sam se nasjedila. Bilo mi je neudobno u trapericama, onako osjecaj kao da sam bez cirkulacije pa sam se stalno dizala. I onda još spavala nakon na l boku cilu noć i od jutros evo baš cijeli dan osjećam taj lijevi jajnik. I nemos kontra svoje glave. Tim više što sam imala već dvi vanmaternicne. A radi druge sam 2x operirana u 4 dana razlike. Obe sam imala desno. Danas se baš teško kuliram..😒🙈

• Aneri21
    04. Veljača 2024. 20:14

Curee
    Nisam izdrzala , muz dosao napravila sam dva testa , 
    Na jednom bljeda crtica uznem drugi plus kao kuca 🤞🥰🥰 jos ne mogu vjerovati placeeem cijelo vrijeme ❤️
    Sutra idem vaditi betu 🤗🤗
    Izvan sebe sam … 
    Svim curama cekalicama zelim ovakav osjecaj , zasluzile ste 🥰🥰

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok
    Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
    Femara , folacin , duphastone, ovitrelle

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

sanjushka
    04. Veljača 2024. 20:45

Aneri21

Curee
    Na jednom bljeda crtica uznem drugi plus kao kuca 🤞🥰🥰 jos ne mogu vjerovati placeeem cijelo vrijeme ❤️
    Izvan sebe sam …

Čestitam! 🥳🥳 Neka i beta sutra bude lijepa! 🥰❤️
    Stavi nam slikicu testića ☺️

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. ⏳
    s88.forum@gmail.com

• Monny
    04. Veljača 2024. 20:46

Emma05

Monny

Emma05

Problem je što me danas bez prestanka to tupilo tamo boli..onako na momente ne ali osjećam tupu bol. Nije mi draga. Jučer sam se nasjedila. Bilo mi je neudobno u trapericama, onako osjecaj kao da sam bez cirkulacije pa sam se stalno dizala. I onda još spavala nakon na l boku cilu noć i od jutros evo baš cijeli dan osjećam taj lijevi jajnik. I nemos kontra svoje glave. Tim više što sam imala već dvi vanmaternicne. A radi druge sam 2x operirana u 4 dana razlike. Obe sam imala desno. Danas se baš teško kuliram..😒🙈

Vjerujem ti, samo odmaraj i probaj staviti jastuk pod bedra, meni to pomogne 🤞

12/23 UZV ♥️✔️

Žuži
    04. Veljača 2024. 20:49

Ivkaa pozdrav od suborkinje iz Splita☺️ ja evo cekam novi postupak koji će biti kroz 4-5 mjesec. Do tada sam obavila histeroskopiju (cekam još nalaz nekih tkiva) i naručila sam se za kariogram. Imaš li ti nešto smrznuto ili moras u novi postupak? Ti si ono u KBC, kod kojeg doktora? E da, sad si i mene sjetila, nisam ni ja vadila AMh nakon ovog zadnjeg postupka, a to mi je uvik rak rana🙈
    Emma05 nadam se da je sve ok. Vjerujem da ti je nervoza i da osluškuješ svaki osjećaj u stomaku. Strah je uvijek prisutan, pogotovo kad si prošla već dvije vanmaternicne. Ali treba biti pozitivan, ovo je nova trudnoća koja nema veze s prošlima i zašto ne bi bilo sve dobro❤️
    Aneri21 cestitke na plusu, cekamo vijesti sutra o beti🤞🏼
    Sreca3 cestitke na curici🥳
    Ja ću još jednom pitati ako netko ima iskustva s povišenim prolaktinom, možete li mi reci kako ste ga riješile? Mog doktora to i nije zabrinulo, ali s obzirom da mi je ti jedina stavka koja mj je povišena, voljela bih i to promijeniti.
    Čitam sve redom komentare i držim fige svima u kojim god da ste fazama❤️

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Emma05
    04. Veljača 2024. 20:54

Aneri21

Curee
    Izvan sebe sam …

Juhuuuuu..čestitam ti od 💓🥳🥳🥳🥳. Stavi slikicu..znas da mi slike volimo😜😄

• Monny
    04. Veljača 2024. 21:04

Žuži

Ja ću još jednom pitati ako netko ima iskustva s povišenim prolaktinom, možete li mi reci kako ste ga riješile? Mog doktora to i nije zabrinulo, ali s obzirom da mi je ti jedina stavka koja mj je povišena, voljela bih i to promijeniti.
    Čitam sve redom komentare i držim fige svima u kojim god da ste fazama❤️

Hej, ja sam jednom imala povišen prolaktin. Moju doktoricu to također nije zabrinulo, rekla je da je njoj jasno zašto mi je u tom trenutku povišen, zbog utjecaja drugih hormona itd. Za tu pretragu je važno biti budan par sati prije vađenja, sjediti pola sata u labosu da se smiriš, jer je prolaktin pokazatelj stresa između ostalog. Na drugom mjerenju mi je bio uredan 🍀

12/23 UZV ♥️✔️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.