Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jurky32
    04. Veljača 2024. 14:45

Annboleyn, 🤞❤️
    Bebolina, drago mi je da si dobro ❤️
    Mrvica, držim 🤞 za pozitivnu betu 🥰
    Sreca, jeeej curica, predivno, čestitam 🥳❤️
    Cure, sutra vas puno ima nešto..sretno svima 🤞🤞🥰🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Rolica
    04. Veljača 2024. 15:04

Anii super da si dobro, zabrinula sam se već, gledam nema novosti :) Samo polako, dan po dan, pozitiva i bit će to sve dobro! Držim figeeee!  Evo ja čekam mengu sad svaki dan, sinoć sam bila na plesnjaku i mislim si ajme bolji mi je takav život od ovih inekcija koje me čekaju, baš sam podijeljenih emocija oko svega. Još i heparin 11 mjeseci svaki dan, ne znam, totalan test Svemira hahah xD
    Bebolina drago mi je da si bolje. Jesi i na Sv.Duhu imala takvu reakciju nakon punkcije? 
    Lucky jesi ti tražila kod Lučija nešto protiv bolova prilikom punkcije? Znam kako to kod njega ide oko toga i nije da se baš veselim tom dijelu 
    Curkeee pusa svima i čestitke na svim dobrim vijestima!

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Rolica
    04. Veljača 2024. 17:20

Lucky 🍀

Rolica

Anii super da si dobro, zabrinula sam se već, gledam nema novosti :) Samo polako, dan po dan, pozitiva i bit će to sve dobro! Držim figeeee!Evo ja čekam mengu sad svaki dan, sinoć sam bila na plesnjaku i mislim si ajme bolji mi je takav život od ovih inekcija koje me čekaju, baš sam podijeljenih emocija oko svega. Još i heparin 11 mjeseci svaki dan, ne znam, totalan test Svemira hahah xD
    Bebolina drago mi je da si bolje. Jesi i na Sv.Duhu imala takvu reakciju nakon punkcije?
    Lucky jesi ti tražila kod Lučija nešto protiv bolova prilikom punkcije? Znam kako to kod njega ide oko toga i nije da se baš veselim tom dijeluCurkeee pusa svima i čestitke na svim dobrim vijestima!

Trazila sam ga da mi napise recept za normabel da mogu kupit, dao mi je bez problema, pa ja ujutro prije punkcije popijem jedan normic od 5, jedan brufen od 800, Jozinu rakiju (dvije doze 😂) i zadnji put sam trazila lokalnu anesteziju. Ja imam 30ak folikula svaki put, i neusporedivo je lakse s anestezijom, skoro pa nista nisam osjetila, a i on moze na miru povaditi sve van bez da ja tamo uzdisem 😂 ali on ti je stvarno brz i spretan, brzo prode, da imam tipa 5 folikula anestezija ne bi ni trebala, Luci to za cas odradi.

Covjece ja bi ostala tamo spavati 5 dana da to sve uzmem 🤣🤣🤣 Ali super, sad si me utjesila. S mojim amh se nadam barem 1 dobrom jajcu 👏🤣 Mene normic 5 sam po sebi ubije, mogu ic spavati, plus ostalo, ne znam jel bi ustala od tamo ahahaha 🫣😄 Hvala ti 🥰 Mozda se i sretnemo tamo, tko zna 😁

👨 38 g, oligozoospermia,
    5. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

• Aneri21
    04. Veljača 2024. 17:33

Drage moje zene 
    Nisam se jucer javljala jer na kraju nisam napravila test , muza mi nije bilo dva dana pa sam sve nesto odgađala od straha da cu se razocarati … 
    Evo docekala sam sutra svoju betu i prvi puta da nisam napravila test 🙈 
    Sutra cemo sve znati , ogromna ste podrska hvala vam 🤞🥰 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok
    Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
    Femara , folacin , duphastone, ovitrelle

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

jabukica
    04. Veljača 2024. 17:42

Aneri sretno sutra 🤞🏼🤞🏼
    Ja sam sad obrisala jedan trag crvene krvi, ali zaista jedna linija i bilo je malo smeđe na gaćicama. Danas sam 9dnt, tijekom dana me tu i tamo zašarafilo kao za mengu, nadam se da je sve okej. Čitala sam da ja i vama nekima znalo tako biti 😔😔

👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
    Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
    1/2023 - 8tt missed ab.

Od 3/2023 Poliklinika IVF.
    10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
    26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak

Rolica
    04. Veljača 2024. 18:22

Lucky 🍀

Rolica

Lucky 🍀

Rolica

Anii super da si dobro, zabrinula sam se već, gledam nema novosti :) Samo polako, dan po dan, pozitiva i bit će to sve dobro! Držim figeeee!Evo ja čekam mengu sad svaki dan, sinoć sam bila na plesnjaku i mislim si ajme bolji mi je takav život od ovih inekcija koje me čekaju, baš sam podijeljenih emocija oko svega. Još i heparin 11 mjeseci svaki dan, ne znam, totalan test Svemira hahah xD
    Lucky jesi ti tražila kod Lučija nešto protiv bolova prilikom punkcije? Znam kako to kod njega ide oko toga i nije da se baš veselim tom dijeluCurkeee pusa svima i čestitke na svim dobrim vijestima!

Trazila sam ga da mi napise recept za normabel da mogu kupit, dao mi je bez problema, pa ja ujutro prije punkcije popijem jedan normic od 5, jedan brufen od 800, Jozinu rakiju (dvije doze 😂) i zadnji put sam trazila lokalnu anesteziju. Ja imam 30ak folikula svaki put, i neusporedivo je lakse s anestezijom, skoro pa nista nisam osjetila, a i on moze na miru povaditi sve van bez da ja tamo uzdisem 😂 ali on ti je stvarno brz i spretan, brzo prode, da imam tipa 5 folikula anestezija ne bi ni trebala, Luci to za cas odradi.

Covjece ja bi ostala tamo spavati 5 dana da to sve uzmem 🤣🤣🤣 Ali super, sad si me utjesila. S mojim amh se nadam barem 1 dobrom jajcu 👏🤣 Mene normic 5 sam po sebi ubije, mogu ic spavati, plus ostalo, ne znam jel bi ustala od tamo ahahaha 🫣😄 Hvala ti 🥰 Mozda se i sretnemo tamo, tko zna 😁

Ja budem poprilicno vesela od cijele kombinacije, a nigdje treme i straha, pun pogodak 😂 mozda se i sretnemo, ja trebam dobit odprilike za tjedan dana🤭

Savršeno, screenala sam si post tako da se sjetim kombinacije 🤣🤣💪 Meni stiže sad svaki dan, mozda vec sutra, tako da bi se mogle poklopiti tamo 😃 Tipkamo svakako 😅👏💪

👨 38 g, oligozoospermia,
    5. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Rolica
    04. Veljača 2024. 18:24

Aneri sretno sutra, javi novosti 🥰👏💪
    Jabukice mislim da je normalno, ali cure će ti biti stručnije u tome. Samo mirno 🥰

👨 38 g, oligozoospermia,
    5. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Emma05
    04. Veljača 2024. 18:27

Ja evo sve neka boluckanja danas lijevo imam..ove dane ostale me svugdje boluckalo. A najvise me "rovarilo" u sredini u jednoj točki 3 i 4 dnt. Ali danas baš kao lijevo. Naravno sad umirem od straha od vanmaternicne opet. Sutra vađenje bete. Vadim tek popodne. Ugl treba se naoružati sa strpljenjem😬...a psiha mi se igra sa živcima. Jučer sam malo pretjerala sa aktivnostima, sjedila sam dosta, smetalo mi je baš i vec me tada pocelo boliti i evo danas pola dana preležala radi ovoga😏..

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

• Aneri21
    04. Veljača 2024. 18:29

jabukica

Aneri sretno sutra 🤞🏼🤞🏼
    Ja sam sad obrisala jedan trag crvene krvi, ali zaista jedna linija i bilo je malo smeđe na gaćicama. Danas sam 9dnt, tijekom dana me tu i tamo zašarafilo kao za mengu, nadam se da je sve okej. Čitala sam da ja i vama nekima znalo tako biti 😔😔

Hej hvala ti puno ,
    Nadam se plusicu 🤞🤗
    meni je isto bilo na 9dnt malo malo smeđe onako bljedunjavo nije bilo tamno i malo kad sam se obrisala , samo jednom poslje toga vise nista , isto sam osjecala kao neke trenute ubode iglom da me bocne i to je to , par dana prije sam imala simptome da sam mislial da da cu dobiti svaki tren , sada evo samo grudi , ogromne i osjetljive na dodir jedino to . Sve je to dobro , samo se nemoj naprezati previse 🤗🤗 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok
    Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
    Femara , folacin , duphastone, ovitrelle

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

ivkaa
    04. Veljača 2024. 19:11

Vecer cure! Vidim da se puno tog dogodilo u kratko vrimena, koliko me nije bilo!😊
    Prvenstveno cestitam svim novim mamama na forumu, svu sricu svita vam zelim i da uzivate u svojim bebicama🥰
    .
    Bubice i Ani sretno i vama, vi ste iduce ako se ne varam😍

Ostalim curama, starim i novim na forumu, zelim isto sto i sebi, da ove godine uspijemo🤞🫶💪

Di su moje suborkinje iz Splita, ima li kakvih novih lipih vijesti?
    Imam izlistat stotinu stranica, pa cu pokusat popratit o cemu ste pisale😊

🙋‍♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
    💁‍♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
    -pokusavamo od kraja 2020. god.
    KBC Split
    7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
    12/23 ET ❌️
    8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
    10/24 FET ⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.