Cure sretno svima 🍀
Toliko toga se izdešavalo u dva dana da više ne znam kome sam pisala a kome ne. Ja sam si baš jadna, beta 0, kažu mi iz Škvorca da mogu u lipnju u postupak, naravno menga mi pada točno kada smo na moru, već smo sve platili i dogovorili...sa posla ih sada ne mogu zvati i dogovarati detalje, izludit ću dok ne dođem kući. Nadam se da u srpnju najnormalnije rade 🤞🏼 ili da ću procuriti tek za par dana pa da će se svi ciklusi pomaknuti...ne znam baš me uhvatila tuga, znam da se ne može ništa forsirati...jedino čemu se veselim da od danas krećem sa treninzima, da se opet dovedem u red.
🍀 Cure sa miomima i endometriozom da li ste pile kakve čajeve (zeleni, vrkuta, femiviva) ili nekakve kapi? Dajte kakvu preporuku, iskustva i sl. 🍀
Rolice drago mi je da je ispalo tako 💪🏼
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
9.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
3.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
9.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
9.2025. ⏳️
Drage cure, molim vas savjet, u utorak je bila aspiracija i danas mi je receno da imam dva zrela embrija, sutra je transfer, ovo mi je cetvrti, zadnji stinulirami postupak ICSI preko hzzoa, da li da vracam oba ili ostavim jedan za prirodni ciklus, koliko se isplati. S time da sam dosada imala cetiri aspiracije i uvjek jedva po jednu zrelu jajnu stanicu. Najrade bi obe vratila, ali ako se ne prime koliko se isplati ici u prirodni, joooj!
👸 31 🤵41
AMH - 6.4
Astenotheratozoospermia
1. put 8/22 3j.s., 1 oplođena vraćena - BETa 0
2. put 12/22 4j.s. - nijedna oplođena
3.put 6/23 5.j.s., 1 oplođena, 3 dan vraćena ❌
4.put 3/24 5.j.s., 1 oplođena, 3 dan vraćena, M stigla prije bete ❌️
Cure sretno svima 🍀
Toliko toga se izdešavalo u dva dana da više ne znam kome sam pisala a kome ne. Ja sam si baš jadna, beta 0, kažu mi iz Škvorca da mogu u lipnju u postupak, naravno menga mi pada točno kada smo na moru, već smo sve platili i dogovorili…sa posla ih sada ne mogu zvati i dogovarati detalje, izludit ću dok ne dođem kući. Nadam se da u srpnju najnormalnije rade🤞🏼 ili da ću procuriti tek za par dana pa da će se svi ciklusi pomaknuti…ne znam baš me uhvatila tuga, znam da se ne može ništa forsirati…jedino čemu se veselim da od danas krećem sa treninzima, da se opet dovedem u red.
🍀Cure sa miomima i endometriozom da li ste pile kakve čajeve (zeleni, vrkuta, femiviva) ili nekakve kapi? Dajte kakvu preporuku, iskustva i sl.🍀Rolicedrago mi je da je ispalo tako💪🏼
Baš mi je žao da ti je tako sve ispalo... iako je već skoro 4.mjesec, pa to će ti proletjeti i možda se ciklusi pomaknu kako kažeš. Malo će ti se tijelo i ocistiti od hormona, nije ni to loše. Pa onda svježa u nove pobjede 🤩🥰🙏 Javi što su ti rekli iz klinike, možda imaju neki pametan prijedlog oko svega 😬🙏
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Cure sretno svima 🍀
Toliko toga se izdešavalo u dva dana da više ne znam kome sam pisala a kome ne. Ja sam si baš jadna, beta 0, kažu mi iz Škvorca da mogu u lipnju u postupak, naravno menga mi pada točno kada smo na moru, već smo sve platili i dogovorili…sa posla ih sada ne mogu zvati i dogovarati detalje, izludit ću dok ne dođem kući. Nadam se da u srpnju najnormalnije rade🤞🏼 ili da ću procuriti tek za par dana pa da će se svi ciklusi pomaknuti…ne znam baš me uhvatila tuga, znam da se ne može ništa forsirati…jedino čemu se veselim da od danas krećem sa treninzima, da se opet dovedem u red.
🍀Cure sa miomima i endometriozom da li ste pile kakve čajeve (zeleni, vrkuta, femiviva) ili nekakve kapi? Dajte kakvu preporuku, iskustva i sl.🍀Rolicedrago mi je da je ispalo tako💪🏼
Baš mi je žao da ti je tako sve ispalo… iako je već skoro 4.mjesec, pa to će ti proletjeti i možda se ciklusi pomaknu kako kažeš. Malo će ti se tijelo i ocistiti od hormona, nije ni to loše. Pa onda svježa u nove pobjede 🤩🥰🙏 Javi što su ti rekli iz klinike, možda imaju neki pametan prijedlog oko svega 😬🙏
Ma ništa, sada su izračunali i kažu da rade do 15.07.i ne bi stigli...dakle tek rujan . Kako onda ako ideš privatno možeš odmah ciklus/dva iza ići ponovno?
Zar se ne može nakon stimuliranog ići u pokušaj prirodnog, ne znam kako to ide? Znam da sad forsiram nemoguće
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
9.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
3.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
9.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
9.2025. ⏳️
Rolica odlično, dobro da si pitala!
Marisha žao mi je 😔 nadam se da će ti se sve posloziti da uspijes poci do ljeta na jos jedan i da ce biti dobitan 🤗🤗
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Marisha naštimaj si ciklus kontracepcijom da dobiješ točno kad ti paše (to B+ redovno radi),pa da stigneš odradit postupak prije mora. Ili duphastonom, ali nek ti ginekolog da terapiju što i koliko..
Btw privatnici preko hzzo-a imaju određen broj postupaka i određeni broj lijekova raspoređene kroz mjesece (privatno sama kupuješ lijekove) i ako su ispunili kvotu ne mogu uzeti nikoga naknadno jer nemaju lijekove, osim ako netko ne odustane..Isto važi i za prirodne postupke, ako su ispucali sve jednostavno ne mogu uzeti nikoga više (inace imaju samo 20 prirodnih pokusaja preko hzzo-a na pola godine). Ali pitaj Skvorca da te uzme odmah sad u prirodnjak ako imaju mjesta. U bolnicama nema ograničenja za prirodnjake .
Sunshine prije takve odluke najbolje je poslušati mišljenje i preporuku embriologa, ipak on ima uvid u izgled i stanje embrija, ako vratiš jednog postoji šansa da drugi ne preživi do stadija blastice jer vecinom samo blastice idu u kriopohranu,zato i jest preporuka kad ih je malo da se vraćaju oba..Sretno 🤞
Pupo curke sretno 🤞🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Cure, trebam ići vaditi tsh nakon mjesec dana eutyhroxa pa me zanima dal taj dan ujutro ne pijem terapiju? I dal se za tsh i ft4 mora biti na tašte? Nadam se da će pasti ispod 2 da krenemo više dalje 🤞
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
•04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
•05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
•06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta ⏳️
Dreamer to jutro ne piješ terapiju. Bolje da si na taste jer koefin i neke druge namirnice mogu utjecati na tsh.
...
Cure, mislite li da mogu par sati nakon transfera putovati autom 230 km, necu ja voziti? Razmišljam kad cemo doma, radije bi u subotu nego da putujemo na Uskrs.
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Marisha da kako je Sanii objasnila... možda ti imaju u Beta+ mjesta ranije preko hzzo-a pošto su uzimali nove doktorice. Oni tamo sve po potrebi uštimaju s kontracepcijom.
👨 38 g, oligozoospermia,
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Dreamer to jutro ne piješ terapiju. Bolje da si na taste jer koefin i neke druge namirnice mogu utjecati na tsh.
…
Cure, mislite li da mogu par sati nakon transfera putovati autom 230 km, necu ja voziti? Razmišljam kad cemo doma, radije bi u subotu nego da putujemo na Uskrs.
Angel Eyes čitala sam neke preporuke da se ne ide na put taj dan, ne znam više da li je bio i dan kasnije uključen... iako dok sam bila na konzultacijama kod Lučija, taman ga je jedna žena zvala oko toga pa je rekao da može normalno nakon transfera doma (u Rijeku). Možda da negdje prespavate ako imate opciju, ako ništa krenete u ponedjeljak doma, kad ti se već tako poklopilo.... evo ne znam, cure će ti znati bolje reći
👨 38 g, oligozoospermia,
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji