Cure, ja si upravo ustrcala dva potiska synarel spreja umjesto jednog, ne pitajte me nista zasto ni kako, ne znam ni sama. U 1 ujutro mi je stoperica i u srijedu apsiracija. Sad me bas jako strah da nisam nesto zeznula. Panicarim!
Evo što kaže Chat Gpt 😄
Ako si slučajno primijenio dva potiska Synarel spreja (na primjer u jednu nosnicu) umjesto jednog, evo što trebaš znati:
✅ Kratkoročno – nije razlog za paniku
[ul]
[li]Jednokratno dvostruko doziranje najčešće neće uzrokovati ozbiljne posljedice.[/li]
[li]Synarel (nafarelin) je lijek koji se koristi u liječenju endometrioze i kao priprema za IVF, i ima kratko vrijeme djelovanja, ali dugotrajan učinak na hormone, pa jedna pogrešna doza najčešće neće značajno promijeniti terapiju.[/li]
[/ul]
Piše da baš ako osjetiš valunge, vrtoglavicu, glavobolju javiti se liječniku. 😄
Ja (33 god.): Amh 1,08 pmol, hipotireoza, Hashimoto
Muž (39 god.): sve u redu
1️⃣ 11./'25.: KBCSM - Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./'25.: KBCSM - dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./'25.: KBCSM - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
4️⃣ 04./'25.: KBCSM - Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
5️⃣ 05./'25.: KBCSM - Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
Ma citala sam da doze znaju biti i vece, ali me muci da nisam zeznula sad postupak. Bas sam blesava!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Pozdrav cure,
Čestitam svima na dobrim betama i uzv pregledima, a onima koji još čekaju na svoje cudo zelim da ga sto prije dočekate! ☺️
Mi smo se malo odmakli od svega, putovali i uživali i u petak sam imala fet preostale dvije blastociste u prirodnom ciklusu.
Evo ja čitam o tom progesteronu i kako djeluje tj stvara lažne simptome a meni bas ništa. Od prvog dana uzimanja apsolutno ništa, sise iste, samo sam drugi dan nakon feta osjetila grčiće (ili ih umislila😅) i tjt. Stvarno ne znam šta da mislim, jel se to ijednoj od vas dogadalo? Uzimam Utro 3x2 i Duphastone 3x1 tbl. Da ne znam da san išla na fet ne bih nikad rekla🤣
🙋🏼♀️ 31
🙋🏻♂️38
Beba br. 2 ….. ⏳
1.IVF ❌
6.mj FET ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji