Dame drage, čestitke na novim betama 😊 zagrljaj i podrška svim curama 🤗
Nije me bilo neko vrijeme jer sam se isključila, nije život IVF, i mogu vam reci da se super osjećam kada sam sto manje u tome.
Nego, došla sam pitati, pije li tko Tiroksil 4? Bila sam na konzultacijama pred par dana i dr mi preporučila, ima super recenzije, snižava TSH i antitijela 🤷♀️
Endokrinac mi nije htio dati terapiju za TSH 1,8
👩🏻🦰 AMH 5,7 pmol/L
1.IVF - 4/25, Beta ✖️
2.IVF- 6/25 / biokemijska
3. ICSI - 10/25 ⏳
Sretno svima u kojoj god da ste fazi i držim fige za sve nadolazeće postupke/preglede
Danas zadnja folikulometrija, dr kaže da imam 15ak folikula, svi između 16 i 19mm.
U srijedu ujutro je aspiracija, pere me nervoza, valjda će biti sve ok.
Trbuh mi izgleda kao da sam već trudna, hvala bogu na haljinama i lijepom vremenu.
👩🏻 1990. 🧔🏻♂️ 1984.
Ja: AMH 10.2, desni jajovod neprohodan
Mm: sve ok
2018. 👧 prirodna trudnoća
1. ICSI 06/2025 - 11.6. aspiracija 15 JS - 12.6. 12 oplođenih JS - 14.6. ET 3dn embrija, nema blastocisti ❌
Hope, hvala ☺️ i da, za dvodnevni embrij je normalno 2 do 4 stanice tako da je to sve ok! Držim fige za lijepu blasticu onda 🙂
Medenko, hvala ti.. i sretno s betom i na konzultacijama! ❤️
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
🔸10/24 ET 1 3dn ❌
🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣
Hvala svima , 23.6 vadim betu pa do tad moram nekako skrenuti misli i uživati u ovom stanju 🙏😅🤞

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Pozdrav svima još jednom, ja od srijede krećem sa clexanom,u petak je transfer, i počinjem sa prolutexom. Kakva su vam iskustva sa njim?
👩1989 🙎♂️1987
2014 spontani,2015 spontani 21.tjedan,2017 biokemijska
2023.1.Ivf stiže naše zlato
Borba za 2.bebu od 10.mjeseca 2024 vraćena 2 smrzlića beta negativna
2025.5.mj nova 2.stimulacija,4 blastociste
1 vraćena-,beta negativna,3❄️
Imam još jedno pitanje, vjerojatno glupo, ali ne zamjerite, nisam neki ekspert u ovome 🫣
U prošlom postupku sam imala punkciju ponedjeljkom, 6 oplođenih je bilo, ET u petak, tada je bio 4.dan i bila je kompaktacija. Rekli su mi da zovem u pon radi info o daljnjoj oplodnji. Uglavnom od ostalih 5 niti jedna dalje nije opsatala. I ja sad razmišljam, da li netko od tih biologa “radi” vikendom? Znaci u mom slučaju je subota 5. dan (kad bi se trebala razvit u blasticu), a nedjelja 6., Pon je 7. dan. Šta nije to malo prekasno za zamrzavanje (čak i u slučaju da se razvila blastica)? Je li moguće da “propadne” radi vikenda? Jel kuzite šta želim reci? Uopće ne kužim kako to ide, ne zamjerite mi 🫣🫣
👩🏻🦰 AMH 5,7 pmol/L
1.IVF - 4/25, Beta ✖️
3. ICSI - 10/25 ⏳
Nisam napomenula, radi se o KBC (državni, jel), a ne privatnim klinikama.
👩🏻🦰 AMH 5,7 pmol/L
1.IVF - 4/25, Beta ✖️
3. ICSI - 10/25 ⏳
Pozdrav curke ❤️
Zanima me da li koja koristi istovremeno heparin i prolutex inekcije?
U prosloj trudnoci ( koja je zavrsila spontanim) pikala sam se sa obje u trbuh samo sam svaki put promijenila mjesto uboda. i bilo je oke.
Razmisljam da se mozda sada bodem prolutexom u trbuh a heparinom u bedro.
Ima koja iskustvo sa obje? Da li je slobodno obje koristit na istom mjestu? Nije da manje djeluje? Mislim da se nebi trebalo kositi jedno s drugim.
Hvala puno na odgovorima. ❤️
🙍 33🧑🦰34
; 2021 - missed ab 10 tjedni
;2023 - spontani 6 tjedni
;2024 - AIH (Inseminacija sv. Duh) ➖
;2024 - IVF (sv. Duh) - missed ab. kiretaza 9 tjedni 💔
;2025 - FET (sv. Duh) - missed 8 tj.
Pozdrav, kako u komentar staviti sliku testa?
29👩🏻🦰
38👱🏼♂️
3 godine pokušavanja...
Papa test ✔️
Hormoni ✔️
Spermiogram✔️
2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
Prva tura klomida u 4.mj 2024.
1FET u 1.mjesecu - vraćena jedna blastocista negativna beta
2FET - 5.mjesec - vraćene 2 blastociste….
Lori, doktor koji me vodi jer rekao prije zadnja dva postupka da nećemo vraćati prije, već da ćemo čekati peti dan. Vjerojatno zbog godina.
Cure, jel u redu cetverostanicni?
Verbena, Srculence razumijem vas strah. Nikad neću zaboraviti kad sam nakon prvog spontanog ostala trudna i išla na ultrazvuk. Na žalost, strah je bio opravdan.
Od srca vam želim da sve bude u najboljem i najljepše redu i da uspijete zaokupiti misli kako bi vam bilo lakše.
Vi ste te čiju priču pratim već godinu dana i zbog kojih sam neizmjerno sretna. Koliko za vas, toliko sam navijala i za Medenko. Vjerujem da je sad Medenko na redu, Slee, Slage…. Lijepo je krenuo pozitivan niz, napokon.
Hope iz tvoja usta u Božje uši🙏🏽✨🙏🏽✨❤️❤️❤️..neka nam se svima nastavi lijepi niz..da svi dođemo na red i imamo sretan kraj..molim svaki dan za to🫶🏽🫶🏽🫶🏽
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji