Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Molly8
    29. Svibanj 2025. 08:37

Verbena i Nicol sretno danas!

Lori super! Neka sve tako lipo nastavi

Medenko mozda je tako i najbolje dati si vremena i uzivati u ovome sada.

Riamaro, Verbena, Sani, Uniqlo i ako sam koga zaboravila, hvala vam ovaj forum me uvik vrati u zivot. Evo na putu sam za bolnicu idemo vidit opet posto ne rade sutra. Nadam se da se onaj mali probudio na desnom jajniku, a da se lijevi odlucio malo spustiti i da ce me iznenadit, ako ne polazemo sve nade u ovog jednog borca ❤️

🙋🏻‍♀️33-AMH 9.5
    .
    🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    Kariogram 👫✅
    9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
    5/2025 KBC St - (pergoveris, cetrotide) ⏳

Lori🍀
    29. Svibanj 2025. 08:49

Hvala svima 💗
    Riamaro štitnjača nažalost često "poludi" u ranoj trudnoći. Super da si odmah išla prekontrolirati. Jesi se javila ginekologu? Neka ti čim prije terapiju korigira i biti će sve ok. Vjerojatno će te poslati na Vuk Vrhovec ako si iz Zagreba svaka 4 tjedna na kontrolu, to je standard kod žena s Hashimotom.
    Nikol sreeetno neka bude lijepa beta!!
    Verbena sretno, uskoro si PUPO💗
    Molly navijam za tvoje folikule
    Slee sretno u kojoj god fazi bila. A ljudi su blesavi, guraju nos gdje im nije mjesto, klasika

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; beta 2.6.⏳️

KukurbitaPepo
    29. Svibanj 2025. 09:53

Pozdrav zene!
    Ja sam jedna stara borilica, koja je bila aktivna na forumu 2023. Nasa klinicka slika je bila vrlo teska i sa minimalnim sansama (suprug OAT, ja jako malen AMH sa svojih 36 godina tada). 4 IVF pokusaja, od toga dva potpuno neuspjela gdje nismo dobili niti jendu jedinu jajnu stanicu, a preostala dva jednu ili dvije.... Rekli smo sami sebi-ova godina je sve ili nista i iduce godine prelazimo na plan B. I u najnevjerojatnijem trenutku (oboje pokoseni covidom, virozama vise puta, novootkriveni prostatitis kod muza...) ostanem prirodno trudna te sada vec brojim iza sebe 17. tjedana! 

Suprug je prije ove uspjesne trudnoce pio Profertil kroz 3 mjeseca, te nam je ostalo 90 tableta dobrog roka. Buduci da nam vise ne trebaju, rado bih prodala, pa ako kome treba neka se javi private.
    Svim borilicama zelim puno srece i strpljenja u borbi, i najvaznije- radite na sebi i svom zdravlju tko moze, nama su promjene zivotnih navika i rad na zdravlju donijeli ono sto smo najvise prizeljkivali. 

Zagreb
    sinaasappel@yahoo.com

Nata91
    29. Svibanj 2025. 09:59

KukurbitaPepo

Pozdrav zene!
    Ja sam jedna stara borilica, koja je bila aktivna na forumu 2023. Nasa klinicka slika je bila vrlo teska i sa minimalnim sansama (suprug OAT, ja jako malen AMH sa svojih 36 godina tada). 4 IVF pokusaja, od toga dva potpuno neuspjela gdje nismo dobili niti jendu jedinu jajnu stanicu, a preostala dva jednu ili dvije…. Rekli smo sami sebi-ova godina je sve ili nista i iduce godine prelazimo na plan B. I u najnevjerojatnijem trenutku (oboje pokoseni covidom, virozama vise puta, novootkriveni prostatitis kod muza…) ostanem prirodno trudna te sada vec brojim iza sebe 17. tjedana!

Suprug je prije ove uspjesne trudnoce pio Profertil kroz 3 mjeseca, te nam je ostalo 90 tableta dobrog roka. Buduci da nam vise ne trebaju, rado bih prodala, pa ako kome treba neka se javi private.
    Svim borilicama zelim puno srece i strpljenja u borbi, i najvaznije- radite na sebi i svom zdravlju tko moze, nama su promjene zivotnih navika i rad na zdravlju donijeli ono sto smo najvise prizeljkivali.

Ovakve priče nam trebaju!!! Eto čuda se događaju, ako dovoljno vjerujemo u njih 🫂

Koliki je Amh bio?

Ja (33 god.): Amh 1,08 pmol, hipotireoza, Hashimoto
    Muž (39 god.): sve u redu
    1️⃣ 11./'25.: KBCSM - Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    2️⃣ 02./'25.: KBCSM - dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    3️⃣ 03./'25.: KBCSM - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
    4️⃣ 04./'25.: KBCSM - Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
    5️⃣ 05./'25.: KBCSM - Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌

• Markolina
    29. Svibanj 2025. 10:07

Verbena i Nikol sretno danas!

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
    4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all

KukurbitaPepo
    29. Svibanj 2025. 10:24

Nata91

KukurbitaPepo

Pozdrav zene!
    Ja sam jedna stara borilica, koja je bila aktivna na forumu 2023. Nasa klinicka slika je bila vrlo teska i sa minimalnim sansama (suprug OAT, ja jako malen AMH sa svojih 36 godina tada). 4 IVF pokusaja, od toga dva potpuno neuspjela gdje nismo dobili niti jendu jedinu jajnu stanicu, a preostala dva jednu ili dvije…. Rekli smo sami sebi-ova godina je sve ili nista i iduce godine prelazimo na plan B. I u najnevjerojatnijem trenutku (oboje pokoseni covidom, virozama vise puta, novootkriveni prostatitis kod muza…) ostanem prirodno trudna te sada vec brojim iza sebe 17. tjedana!

Ovakve priče nam trebaju!!! Eto čuda se događaju, ako dovoljno vjerujemo u njih 🫂

Koliki je Amh bio?

2,7 pmol/l 12/2022, od tada vise nismo ni mjerili jer nije imalo smisla, sve je bilo jasno. Sada je vjerojatno jos i manji (39 godina napunila)

Zagreb
    sinaasappel@yahoo.com

Verbena
    29. Svibanj 2025. 10:31

FET odrađen, beta 12.6. ☺️🤞🍀🙏

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

• Mint
    29. Svibanj 2025. 10:42

KukurbitaPepo

Pozdrav zene!

Čestitam od ❤️ ! 

🙋‍♀️86' 🙋‍♂️85'
    Kbc Ri-04/19-02/20- 3x AIH+2xprirodni IVF+1xICSI-bez transf
    Škvorc
    09/20-ICSI-20 oocita-4 🥚-ET 1bc-❌️
    01/21- ICSI- 14 oocita-6🥚-ET 2X (10st+8st)+ 1bc ❄️
    02/21-➕️▶️💔- medikam. neuspjeli- kiretaza
    09/21-FET-bc-❤️
    06/22- 🤱-4250 g/ 52,5
    🙋‍♀️ TSH 1,98 (Euthyrox 25), AMH 3,63 ug/L
    🙋‍♂️NORMO
    Idiopatska
    11/24-OVAL+ORG+DECA-ICSI-17 oocita-6 🥚- OHSS-3 BC ❄️
    01/25- TSH 3,46+upala pluća- odgađamo FET
    05/25-FET-BC- 8DNT ➕️; 12 DNT beta 12,7; 14 DNT 4,2
    06/25- FET

• Mint
    29. Svibanj 2025. 10:45

Pozdrav cure,
    Danas 11 dc endometrij trolinijski 11,9 mm, vodeći folikul 18,3mm. Večeras štoperica.
    FET zakazan za 5.6.
    Novost je aktivni folat umjesto folacina te nakon ET Clexane i Prolutex.
    Ako je tko uzimao nešto od toga molim vas info...a ja ću kasnije pročitat što su cure do sada pisale!
    Sretno svima 🥰

🙋‍♀️86' 🙋‍♂️85'
    Kbc Ri-04/19-02/20- 3x AIH+2xprirodni IVF+1xICSI-bez transf
    Škvorc
    09/20-ICSI-20 oocita-4 🥚-ET 1bc-❌️
    01/21- ICSI- 14 oocita-6🥚-ET 2X (10st+8st)+ 1bc ❄️
    02/21-➕️▶️💔- medikam. neuspjeli- kiretaza
    09/21-FET-bc-❤️
    06/22- 🤱-4250 g/ 52,5
    🙋‍♀️ TSH 1,98 (Euthyrox 25), AMH 3,63 ug/L
    🙋‍♂️NORMO
    Idiopatska
    11/24-OVAL+ORG+DECA-ICSI-17 oocita-6 🥚- OHSS-3 BC ❄️
    01/25- TSH 3,46+upala pluća- odgađamo FET
    05/25-FET-BC- 8DNT ➕️; 12 DNT beta 12,7; 14 DNT 4,2
    06/25- FET

Barrrbi
    29. Svibanj 2025. 11:04

Verbena

FET odrađen, beta 12.6. ☺️🤞🍀🙏

PUPO 🍟 Neka se mrvica čvrsto primi 🤞🍀

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4=imamo srčeko❤️
    2UZV-12.6.⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.