Verbena i Nicoll curke sretno danas! 🍀❤️🙏🏻
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo ❤️
Sreća najveća grlim jako 🤗🤗
Molly kako je Verbena rekla sad treba izvući najbolje iz situacije, ali tek je prvi uzv, postoji šansa da stvari krenu na bolje 🤞🙏
Lauren sve ispod 5 je negativno, da si se ranije testirala mogla bi uloviti biokemijsku da je bila.
Sve dok ovuliras i dok mogu uhvatiti js šanse ima, ja imam frendice koje su imale tek par antralaca (amh šeta od ciklusa do ciklusa!, nije mjerilo rezerve, bitni su antralci) i rodile su, tako da, samo naprijed. Kao što sam već napisala, kod slabije rezerve ne znači da nema šanse nego treba više truda tj postupaka što češće da bi se ulovila kromosomski ispravna js. Bitno je sniziti fsh, imaš brdo savjeta na netu kako.. Pogotovo imaš prednost jer si već rodila, sretno 🤞..
Barbi čestitke ❤️, za ohss je najbitnije mirovanje tj ležanje, ne znam kakav ti je posao ali ni sjedenje nije preporučljivo zbog pritiska na jajnike,i ne diži ništa teško jer može doći do torzije jajnika..
Medenko beta je odlična 👍, ja bih vadila četvrtak dakle dns i subotu u istom labosu, u pon možeš na VV ali to će ionako biti teško ispratiti tj preračunati duplanje od jučerašnjeg dana, pa ces bit na istom, preporuka vadenja je na 48h,a odstupanja od labosa do labosa su minimalna..
Ivyy kakvi su dosadašnji nalazi sgrama? Teško da je od normo došao do azoo preko noći..
Uglavnom otkrili ste problem na vrijeme, jako ste mladi što je vaša najveća prednost i to se da lako riješiti operacijom. Gdje ste naručeni na konze? Sretno 🤞, ako imaš konkretnih pitanja pitaj 🤗
Riamaro trudnoća dize tsh, zato se i traži uredan nalaz prije postupka. Bez brige, dr će ti korigirati terapiju. Imaš li endokrinologa?
Nikitta hvala ti ❤️😘🤗
Slee 🤗❤️
Lori testici du mrak 😍
Verbena 😘❤️ sretno 🤞🙏
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Hvala vam cure 🤗
Verbena sretno 🥰
🧔 41
🙋♀️37, AMH 20
👩❤️👨 2018.
2022. AIH ➖
2023. AIH ➖
IVF 8.2024.🥚 10, 🐧1, ET x2 beta ➕.... biokemijska
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 1.beta 150 2.beta 575 3. beta 691 4. Beta 771, 1. UZV ✅️ 2.UZV ne vidi se ZV beta 12 452 missed ab. 7+5tt
Verbena,Nicoll curke sretno danas🤞🏽✨🙏🏽💜
Ja sam se toliko premišljala za tu betu i nazivcirala,šta ako se neće duplati pravilno i slicno…na kraju me muz prelomio kaže idi u ponedjeljak kako su ti rekli…pusti me da do tada budem sretan i u miru🥺😔..i ako je super i ako nije nazalost apsolutno nista nemozemo..u pravu je..i zaboravim koliko i na njega utječe sve🫣..netko će valjda u labosu znati kolika bi trebala biti u pon.to će mi biti 18 dan🙏🏽💞..hvala svima na podršci..ljubim vas🫶🏽
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
Verbena i Nicoll Sretno danas 🤞🍀
Lori test super tamni. Čekamo betu 🍀
Hvala svima na odgovoru. Trenutno sam doma s djetetom i on normalno traži stalno da ga nosim. Čudo da od njegovih 11 kg dizanja nije već došlo do torzije🫣 Sama sam s njime tijekom dana nekad i noću a trebam se vratiti na posao kroz 2 tj. Budem što više mirovala i nadam se najboljem. 🙏
Sretno svima u postupcima ❤️
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;Th:Oleovit D3, Euthyrox, Novalac
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl 🎀🙏
Medenko imas ovaj kalkulator duplanja bete: https://perinatology.com/calculators/betahCG.htm
Sretno 🍀💜
Sanii hvala ti, naručena sam sljedeci tjedan kod endokrinologa, ali vec smo povecali malo dozu (opca praksa i gin) 🤞🏽
Barbi cuvaj se 🙏🏼
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
9+2 ♥️
riamarro@hotmail.com
Verbena i Nicol sretno danas!
Lori super! Neka sve tako lipo nastavi
Medenko mozda je tako i najbolje dati si vremena i uzivati u ovome sada.
Riamaro, Verbena, Sani, Uniqlo i ako sam koga zaboravila, hvala vam ovaj forum me uvik vrati u zivot. Evo na putu sam za bolnicu idemo vidit opet posto ne rade sutra. Nadam se da se onaj mali probudio na desnom jajniku, a da se lijevi odlucio malo spustiti i da ce me iznenadit, ako ne polazemo sve nade u ovog jednog borca ❤️
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
5/2025 KBC St - ICSI (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - ✖️
Hvala svima 💗
Riamaro štitnjača nažalost često "poludi" u ranoj trudnoći. Super da si odmah išla prekontrolirati. Jesi se javila ginekologu? Neka ti čim prije terapiju korigira i biti će sve ok. Vjerojatno će te poslati na Vuk Vrhovec ako si iz Zagreba svaka 4 tjedna na kontrolu, to je standard kod žena s Hashimotom.
Nikol sreeetno neka bude lijepa beta!!
Verbena sretno, uskoro si PUPO💗
Molly navijam za tvoje folikule
Slee sretno u kojoj god fazi bila. A ljudi su blesavi, guraju nos gdje im nije mjesto, klasika
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Pozdrav zene!
Ja sam jedna stara borilica, koja je bila aktivna na forumu 2023. Nasa klinicka slika je bila vrlo teska i sa minimalnim sansama (suprug OAT, ja jako malen AMH sa svojih 36 godina tada). 4 IVF pokusaja, od toga dva potpuno neuspjela gdje nismo dobili niti jendu jedinu jajnu stanicu, a preostala dva jednu ili dvije.... Rekli smo sami sebi-ova godina je sve ili nista i iduce godine prelazimo na plan B. I u najnevjerojatnijem trenutku (oboje pokoseni covidom, virozama vise puta, novootkriveni prostatitis kod muza...) ostanem prirodno trudna te sada vec brojim iza sebe 17. tjedana!
Suprug je prije ove uspjesne trudnoce pio Profertil kroz 3 mjeseca, te nam je ostalo 90 tableta dobrog roka. Buduci da nam vise ne trebaju, rado bih prodala, pa ako kome treba neka se javi private.
Svim borilicama zelim puno srece i strpljenja u borbi, i najvaznije- radite na sebi i svom zdravlju tko moze, nama su promjene zivotnih navika i rad na zdravlju donijeli ono sto smo najvise prizeljkivali.
Zagreb
sinaasappel@yahoo.com
Pozdrav zene!
Ja sam jedna stara borilica, koja je bila aktivna na forumu 2023. Nasa klinicka slika je bila vrlo teska i sa minimalnim sansama (suprug OAT, ja jako malen AMH sa svojih 36 godina tada). 4 IVF pokusaja, od toga dva potpuno neuspjela gdje nismo dobili niti jendu jedinu jajnu stanicu, a preostala dva jednu ili dvije…. Rekli smo sami sebi-ova godina je sve ili nista i iduce godine prelazimo na plan B. I u najnevjerojatnijem trenutku (oboje pokoseni covidom, virozama vise puta, novootkriveni prostatitis kod muza…) ostanem prirodno trudna te sada vec brojim iza sebe 17. tjedana!
Suprug je prije ove uspjesne trudnoce pio Profertil kroz 3 mjeseca, te nam je ostalo 90 tableta dobrog roka. Buduci da nam vise ne trebaju, rado bih prodala, pa ako kome treba neka se javi private.
Svim borilicama zelim puno srece i strpljenja u borbi, i najvaznije- radite na sebi i svom zdravlju tko moze, nama su promjene zivotnih navika i rad na zdravlju donijeli ono sto smo najvise prizeljkivali.
Ovakve priče nam trebaju!!! Eto čuda se događaju, ako dovoljno vjerujemo u njih 🫂
Koliki je Amh bio?
Ja (33 god.): Amh 1,08 pmol, hipotireoza, Hashimoto
Muž (39 god.): sve u redu
1️⃣ 11./'25.: KBCSM - Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./'25.: KBCSM - dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./'25.: KBCSM - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
4️⃣ 04./'25.: KBCSM - Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
5️⃣ 05./'25.: KBCSM - Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji