Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    💜Medenko
    22. Studeni 2024. 14:44

Nata91

Teich, Marisha… Trebam se javiti kad krene idući ciklus, pa ćemo vidjeti kakav je plan dalje. Samo je jedna bila, zato me strah ako nije bila dobre kvalitete da ni ove ostale što budu neće biti. Ovo mi je prvi postupak i koliko god sam govorila da nema veze ako ne bude, slomilo me. Strah me da neće nikad biti, da nikad neće biti dovoljno dobre. ☹️
    Šaljem zagrljaj svim curama koje su sretne, a malo veći onima koje su tužne, niste same ❤️

Nata ne posustaj..vidim da si mlada 91godiste jel?ako ne griješim🫣..nemaš potpis..oni tek isprobavaju sto ti odgovara i kako dobiti najbolje rezultate..sve su to nazalost metode dobitaka i gubitaka..
    Saljem ti 💛🧡💚💜💙

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

Nata91
    22. Studeni 2024. 14:50

Napravit ću potpis malo poslije dok se saberem, da 33 godine imam. Otkad sam došla kući s posla samo plačem. Znam da sam tek krenula sa svime, ali previše mi se tužnih stvari događalo u životu i iskreno ni sama ne znam otkud mi snage za ovu borbu, ali moram. ❤️

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (39 god.): sve u redu
    1️⃣ 11./2025.: Vinogradska - Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    2️⃣ 02./2025.: Vinogradska - dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    3️⃣ 03./2025.: Vinogradska - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija = beta ❌
    4️⃣ 04./2025.: Vinogradska - Ovaleap 300, Menopur 75/150, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija = beta ❌

Verbena
    22. Studeni 2024. 15:06

Draga Nato, baš mi je žao da nije došlo do oplodnje... jesu ti rekli možda što misle u čemu je problem? Kakav je spermiogram? Radiš li možda što za poboljšanje kvalitete jajnih stanica (prehrana, suplementi)? I znam da je teško i tužno, ali ne odustaj! Mi smo ti tu za podršku kad trebaš 💙
    Medenko, žao mi je, ali možda zaista nije još sve za otpisati do ponedjeljka?? 🤞🙏 

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

Emma05
    22. Studeni 2024. 15:08

💜Medenko

Emma05

💜Medenko

nazvali Rano naravno kad ne treba…beta je samo 250…traže da ponovim u ponedjeljak ali vjerujem da ništa od toga…
    očito biokemijska???

A prva ti je bila koliko? Ako je duplo ok je. Za dva dana opet izvadiš.

nažalost 183 prva,tako da očito ništa od toga…u šoku sam i tužna…tako smo se veselili topm plusiću,muž je već napravio planove za ponedjeljak jer nam je godišnjica braka u ponedjeljak i bio je uvjren da će ta beta rasti…a šta reći ivf život..mogu biti zahvalna pretpostavljam da je biokemijska s obzirom da je niska…nažalost nemam smrzlića ovo je bio zadnji iz 2022

Draga baš mi je žao. Na žalost sve te razumijem..ugledaš plus, razveseliš se pa sranje. Sve znaš, odboluj, sakupi se, skupi snage nanovo i ponovno u boj😊👌🙏💪💪💪..nema odustajanja💕hugam najjače 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Emma05
    22. Studeni 2024. 15:10

Marisha

Jutro curke
    Belaažao mi je radi tvoje situacije, iz potpisa se može iščitati koliko si toga prošla i ja ti od sveg srca želim da si i dalje ovako borbena i optimistična i da će ti se tvoja najveća želja ostvariti❤️
    Emma i tvoj potpis je dug i ako se ne varam da si rekla 15god mpo-a i evo napokon ideš prema svom ostvarenju snova, želim ti mirnu i zdravu trudnoću💕
    RužaFTimaš veselu i aktivnu bebicu 💕za gušteraču nemam savjet, nadam se da će sve proći bezazleno
    Sunce sretno u FET-u i nadam se da ti Prag neće trebati🙏
    Annboleyn žao mi je da se to ipak desilo, nadam se da su ti dali konkretne lijekove i da si pod nadzorom i da je sve ok sad sa protocima i tlakom, izdrži💪
    Ivka33sretno i čestitam na trudnoćiDodo nadam se da ćeš se odlučiti za kliniku i da će novi postupak biti dobitanMedenkožao mi jeija sam drugu betu vadila na godišnjicu braka i isto se nije pravilno poduplala. Nadam se da ćeš biti ok i sa planom za novi postupak💪Nata žao mi je da se nisu oplodile, ako se ne varam rekla si da su bile dvije? Možda da urediš potpis da te lakše pratimo. Šaljem ti zagrljaj podrške i vjerujem da nije lako čuti ovakvu vijestSanjushka kako si ti, kakva je situacija? ❤️
    Leona sretno danas na pregledu 🍀
    Rolice sretno ti sutra na aspiraciji 🍀

Hvala ti💕..da 15 g borbe je iza nas💪

Stiže nam baby E🩷👶

Nata91
    22. Studeni 2024. 15:13

Verbena nisu ništa rekli, samo da je bila loša i nije bila za oplodnju. Pijem Prenatal tablete i jedem smokve u maslinovom ulju, promijenila sam prehranu (više voća, povrća, orašastih plodova, ribe). Dosta sam se brzo našla u postupku, moram vidjeti iskustva drugih čime poboljšati kvalitetu.

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (39 god.): sve u redu
    1️⃣ 11./2025.: Vinogradska - Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    2️⃣ 02./2025.: Vinogradska - dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    3️⃣ 03./2025.: Vinogradska - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija = beta ❌
    4️⃣ 04./2025.: Vinogradska - Ovaleap 300, Menopur 75/150, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija = beta ❌

Emma05
    22. Studeni 2024. 15:17

Plavuša joooj hvala ti💕..i tebi i mužu😄👌🙏💕..
    Za Tsh znam samo da je idealno da se drži ispod 2,5 ali nije mi poznato da postoji "prenisko"...možda netko ima informaciju više.. 
    Nata žao mi je baš, kakve imaš planove dalje?

Stiže nam baby E🩷👶

Emma05
    22. Studeni 2024. 15:26

Ivka33

Emma05

RužaFT drago mi je da je bebolinac aktivan💕..nadam se da ćeš i gušteraču uspiti umiriti…držim 🙏
    Belaa žao mi jegrlim jako💕 ..želim ti sve najbolje i da ti se ostvari sve što želiš…veliki si borac💪🙏💕
    Medenko izdrži 💪🙏💕
    Ivka33 divne vijesti..uživaj i mazi mrvu. Kod tebe sve lijepo školski. Kad imaš kontrolu? Ja se uopće ne osjećam "trudno" pa sam sve nešto sumnjičava, mislim da neću izdržati čekati 3 tjedna za idući pregled…
    —————————————–
    Sretno svima danas!!! Puno mira, snage, živaca, dobrih i pozitivnih misli vam želim

O osjecajima necemo bez obzira na sve ja u danu prominim misljenje 100 puta boze me sacuvaj 🤣🤣 29.11 imam pregled u vinogradskoj a 12.12. Imam opet u svog ginekologa koji mi je zada muke sa svojim mudrovanjem sad odjednom ide u privatnike bla bla taj ce me covik izludit duga prica kao moze mi vodit trudnocu al nemoze bolovanje dat…. covik ce me na psihijatriju smistit 🤣🤣🤣
    Kako se ti ovako osjecas mene na momente bolucka ispod pupka ponekad malo u jajnicima livo desno nekad malo leda onda sam ti u fazi kad bolucka zasto boli a kad mi nije nista onda zasto ne boli 🫣🫣

Ja nekako više volim kad me bolucka jer znam onda da se nešto događa nego kad ne osjetim ništa. S tim da mi na dane zna biti sve mirno..a ponekad me baš "ruje" kao to neki dan pa sam se usrala za vnm..eto toliko me to žigalo. A sad s druge strane kako je sve mirno razmisljam kako sam si napravila nesto loše sa svim tim stresom. Mene ti najviže bolucka to lijevo gdje se i ukopalo. Teško je moju glavu ugasiti i opustiti..ali trudim se na max. Muči me također što se samo vrećica vidjela ali ploda još nema iako mi je gin rekao da za taj period se i ne mora viditi, još je rano kaže. A ima i neki prastari uzv. Tebi se već vidi plod? A dan smo razlike u transferima jel? I išla si dan kasnije (jučer) na pregled od mene...🤔🫣.  Ja sam danas 5+0 sa transferom 04.11. Samo je meni menga bila 18.10.

Stiže nam baby E🩷👶

Emma05
    22. Studeni 2024. 15:28

Molly8

Belaaa zelim ti svu srecu, prošla si toliko toga i jos si tako jaka. Nadam se da ćeš nam poslat poruku da je doslo malo cudo i sve nas obradovat na jedan dan. Uzivaj u svemu što je pred tobom jer i kad ne ide kako smo mi zamislili ne znači da nije predivno. Tako bar ja to gledam 😅
    .
    Emma nadam se sa si se malo opustila i mogu mislit koji je to stres i da je svaki dan ko godina. Neka se primila cvrsto tvoja mrvica i sad mirno i dosadno do kraja ❤️
    .
    Medenko zao mi je 💔
    .
    Plavuša mi ćemo se onda opet pratit tako nekako i ja planiram iduci postupak. Ne znam za tsh odgovor

Maaaalo opuštenija, ali ne i opuštena skroz. Tu razinu je kod mene nemoguće postić. Skeptiko do kraja😄👌

Stiže nam baby E🩷👶

Emma05
    22. Studeni 2024. 15:31

💜Medenko

pitanje za cure koje znaju(a ovdje ih je puno)..koliko bi trebao biti progesteron?
    znam da sam ga vadila prije postupka ali mi nisu uopće rekli nalaz pa se sad naravno pitam

Mislis na referentne vrijednosti ili? 
    Ja sam sad svoj progesteron vadila s prvom betom pa mi je narastao na 92. 

Stiže nam baby E🩷👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.