Libo jos uvijek curka svjeza krv, lezim non stop od tad, samo do wc-a sam isla. Prije nego sto mi je bio izljev i nakon toga neko vrijeme imala sam bolove. Sad me vise ne boli... nisam isla nigdje, al me "kopka". Ne znam jel sve ok 😓
35 👩
41👦
Endometrioza,adenomioza
Škvorc
4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
6/24 - IVF, 8 JS, nema oplođenih, nema transfera
9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402
Goxy odlicna beta, neka se lipo podupla, sretno :)
**
Ruza zao mi je za krvarenje, vjerujem da si jako zabrinuta. Drzim fige da sve izadje na dobro i vjerujem da hoce znam za puno takvih primjera 🙏
**
Rainbow & Sani hvala vam na vasim iskustvima 😘
**
Pupice nase sretno, veselim se vasim testicima 🥳🤞
💃35( AMH 20,31 pmol/L) 🕺 33normo.
Histeroskopija,Laparoskopija+HSG sve ok.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧🐧🐧🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22( Pergoveris, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle) 8js
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
4 🐧🐧🐧🐧
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
Darli ja sam 6+5 sad, bila sam na Cyclogestu, u bolnici su mi dali Utrogestan, a jucer mi dr.ponovo dala Cyclogest..sad razmisljam da se javin da mi prepise Utrogestan da pijem... prolutex su mi u pol.Škvorc rekli da si dajem do prvih otkucaja..ne znam zasto nekome ukinu, a nekome i dalje ostave...
35 👩
41👦
Endometrioza,adenomioza
Škvorc
4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
6/24 - IVF, 8 JS, nema oplođenih, nema transfera
9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402
Darli ja sam 6+5 sad, bila sam na Cyclogestu, u bolnici su mi dali Utrogestan, a jucer mi dr.ponovo dala Cyclogest..sad razmisljam da se javin da mi prepise Utrogestan da pijem… prolutex su mi u pol.Škvorc rekli da si dajem do prvih otkucaja..ne znam zasto nekome ukinu, a nekome i dalje ostave…
Jel imaš prolutex još? Da si možda daš? Mislim da nemoze skoditi. Meni je dr.rekao da kad krvarim na stavljam ništa dolje jer mi se samo može razviti još neka infekcija tako da ja nisam stavljala. Pijem samo duphastone i pikam prolutex. Nadam se da si se samo preforsirala i da je neka zilica pukla 🤞
Ja 34 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
Idemo dalje...🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji