Miss Ivy i Medenko nasmijale ste me.. 🤣🤣
Medenkopišem te na listu?
.
Cure moje, pa moji folikuli su se probudili. 🥳 Imam ih nekih 5 komada na desnom i 1 na lijevom. Sad su oko 13mm i to čak i dosta ujednačeni. Endometrij je 8. Od sutra krećem s orgalutranom, u petak novi uzv i onda će mi vjv dodat pergoveris.
Očekujemo da bi aspiracija mogla biti sri/čet.. 🤞🏻🤞🏻🥳
Super, drzim ti fige na najjace. 🤞🏼🍀🥰
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
Mene pocinje hvatati panika pred sutrasnji UZ. Znam da je sutra dan D, biti ili ne biti. 😅
Grudi me uzasno bole, ne mogu spavati na ledjima. Zatezanje u jajnicima imam ko i do sad. Iscitala sam sve moguce simptomi i naznake Blight ovum-a. Znam da se anembrionalna i normalna trudnoca ne razliku, ne ostaje mi nista nego cekati do sutra.
👩🏻31👦🏻45
TSH 3.95 ➡️ 1.55
Tera ja sam još uvijek na Utrogestanu 2X2 dn., na zadnjem pregledu sam tražila da mi da od 100mg da pijem, od 5.mj. sam imala vaginalno od 200mg 3X1 dnevno i stalno morala uložak nositi, hvala Bogu da nisam gljivice dobila😔kad sam pitala zašto i dalje ako je hematom nestao, rekla je da on spriječava kontrakcije maternice, nadam se da će mi ukinuti na sljedećem pregledu ipak😅
Jurky❤️❤️jel te samo na ctg spajaju ili si imala još koji pregled? Kakva je situacija? Držimo 🤞🏻 da bebi uživa još malo kod mamice🩵💙🩵💙
Loli koka bravo😅💪🏻 sretno 🍀🤞🏻❤️
NanaJ super, testići lijepo tamne, ne sumnjam da će beta rasturiti, sretno sutra❤️🍀🤞🏻🎉
Libo neka lijepo rastu i dalje, sretno sutra❤️🤞🏻🍀
Lunolina super, sretno, neka rastu lijepo🤞🏻🍀❤️
Slee super da se nešto pokrenulo, držim 🤞🏻 🍀 ❤️ 😘
Sanjushka žao mi je zbog prehlade, nadam se da ćeš brzo biti bolje❤️😘
Loli, Libo, Slee neka i vas boljke brzo prođu🤞🏻🍀❤️
Sanjushka, Plavuša, Dreamer, Marisha sretno svima danas❤️😘🤞🏻🍀Sani sretno onda u idućem ciklusu ♥️ 😘 🍀 🤞🏻
Sage sretno s pikanjem🍀🤞🏻♥️
Medenko sretno🍀🤞🏻♥️na ove glupe komentare se ne obaziri🥰😘
Joj uzas, drzim fige da ti ukine i meni naravno🤣 moj nema nikakvo objasnjenje zasto sam ja jos na tome, vidit cemo sta ce reci na iducem pregledu😊
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Mene pocinje hvatati panika pred sutrasnji UZ. Znam da je sutra dan D, biti ili ne biti. 😅
Grudi me uzasno bole, ne mogu spavati na ledjima. Zatezanje u jajnicima imam ko i do sad. Iscitala sam sve moguce simptomi i naznake Blight ovum-a. Znam da se anembrionalna i normalna trudnoca ne razliku, ne ostaje mi nista nego cekati do sutra.
Nadam se da ce ti ipak biti sve u redu🥰 a sto se tice panike, imamo je svi pred pregled,ja tad ni spavati nemogu🤣
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Miss Ivy i Medenko nasmijale ste me.. 🤣🤣
Medenkopišem te na listu?
.
Cure moje, pa moji folikuli su se probudili. 🥳 Imam ih nekih 5 komada na desnom i 1 na lijevom. Sad su oko 13mm i to čak i dosta ujednačeni. Endometrij je 8. Od sutra krećem s orgalutranom, u petak novi uzv i onda će mi vjv dodat pergoveris.
Očekujemo da bi aspiracija mogla biti sri/čet.. 🤞🏻🤞🏻🥳
Moze draga pisi..drzim najveće🤞🏽🤞🏽🤞🏽za aspiraciju🥳
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
sretno sutra Lunaa🙏🏽
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
Tera,
Iskreno, bila sam spremna na najgore nakon bete od 400 i nesto, ali s obzirom da je za dva dana skocila na 1182, i s obzirom da sam vidjela gestacijsku vrecu, to mi je dalo neku nadu. Sad ni sama ne znam, bas sam zbunjena. 😅
Cas mislim negativno, cas pozitivno. 🥰😘
Medenko,
Hvala ti puno. 🥰
👩🏻31👦🏻45
TSH 3.95 ➡️ 1.55
Lunaa93 sretno sutra 🍀🍀🍀 🤞🤞🤞
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Luna sretno sutra na UVZ, od srca ti zelim da sve bude okej 🤞💗
Cure je li ikome nakon aspiracije kasnila M? Nisam bila u stimulaciji, vec u prirodnom i rekli su mi da se aspiracija racuna kao ovulacija...
👩 28 (AMH 22,5 pmol/L); 👨28 (10/24 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
Evo i mene.. Pod takvim stresom isla skvorcu, ko da idem ne znam gdi i da budem cula ne znam kaj..
Uglavnom na lijevom su 4 (10-11mm) na desnom 3 (10-11,5). Rekao je obzirpm na niski amh da je to i vise nego dobro. Endometrij 7.5..
Dobila sam menopur od danas jos i od sutra cetrotide.. U petak novi uzv i rekao najvjerojatnije u ponedjeljak aspiracija, ali da cemo pametniji biti u petak..
Malo mi je lakse sad, ali opet neki grc u zelucu hahah
Sanjushka super, nek rastu samo
Luna sretno sutra
Sretno cure svima 🤞❤️
🤰🏼2012.prirodna, curka 3800g 51cm
🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
❤️Novi muž❤️
👱🏻♂️28.g. normozoo
👱♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
1️⃣ 09/24 Škvorc 🤞(gonal+menopur+cetrotide)
5🥚, 1 🐣, 0❄️
cyclogest, folbella, decortin, aspirin, prolutex
Beta 2,30 ❌
2️⃣ 01/25⏳⏳⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji