Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leli91
    24. Lipanj 2024. 16:30

Ajme meni, pa ovdje ima starih poznatih imena. Slee, Sunny, Stela_M, vidim da je netko spominjao i Razumnu, ali ne nalazim njezine postove. Divno vas je opet čitati

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    Beba No.2
    9/24 B+ ❌
    12/25 IVF poliklinika

tinčica1703
    24. Lipanj 2024. 16:51

Hej cure, nisam u toku danas, imala sam privatne probleme i neznam gdje mi je glava trenutno, sutra sve pročitam, pa se javim. Meni je danas stigla menga, 3 dana prije…

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

Rolica
    24. Lipanj 2024. 17:15

Korni sretno draga, neka sve super prođe i ubrzo je princezica ovdje 
    Hypnotic javi nam se 
    Teich žao mi je 😔 drži se i samo jako dalje 🤞🥰
    .
    Pusa svim curkama  Dodo, NPelice, Kawa, Tinčice, Marisha, Bubice, Blondie, Jurky, Tratinčice, Sadiegreen, Čokoladicee i sve ostale 🥰🥰

👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
    1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
    6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
    rolica.forum@gmail.com

Rolica
    24. Lipanj 2024. 17:17

Dodo javi kad ćeš na vađenje krvi, koliko ampula su ti uzeli  Ja se pripremam na nekih 15 ahahha imam 800 uputnica, đizs.... rekli su da se javim 1. dan menge pa će me naručiti 

👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
    1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
    6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
    rolica.forum@gmail.com

Hypnoticpoison
    24. Lipanj 2024. 17:29

Pozdrav, curkice moje!🥰🥰🤗🤗
    Evo mene napokon.
    Blondie jeeeeeej, prekrasna je crtica!💪💪 Čestitam od ❤️! Sad neka lijepo nastavi tamniti.🤞🤞🍀🍀❤️❤️
    Teich jako mi je žao zbog negativne bete.😔😔 Ali vidim, već imaš nove planove za dalje.💪💪 Ovaj put će to biti to, vidjet ćeš!🤞🤞🍀🍀❤️❤️ Samo hrabro!💪💪 Grliiiiiimmmmm 🫂
    Sadiegreen curke su ti sve rekle u vezi testića, nije dobro raditi ih svaki dan, jer razlika je jako mala, pogotovo u početku. Nemoj si to raditi i stvarati dodatan stres.
    Korni začas će upoznavanje sa princezicom.👑🥰🥰🤗🤗❤️❤️

Mi smo se pregledali i kako je profesor i pretpostavio, ova druga bebica je odustala.😔😔🥺🥺 Rastužili smo se, ali kad smo vidjeli kako nam naša dugica 🌈 maše i ima party, rasplakali smo se od sreće.😍😍😊😊❤️❤️🙏🙏
    Nismo mogli uraditi ni Nifty ni Panoramu jer je ostao DNA od druge bebice i zbog toga rezultati ne bi bili valjani. Jedina opcija je amniocenteza ako je želimo uraditi. Eh sad, ne znamo ni sami.😔😔 Ja baš i nisam za to.
    Svim kraljicama želim sreću do neeeeeeeba!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

korni
    24. Lipanj 2024. 17:38

Teich žao mi je.. sretno dalje 🍀
    Jurky da, baš joj se dopada 🤭 može još do srijede uživati 🙈
    Rolice hvala ti 🤗 tebi sretno s nalazima i nadam se da ti ipak neće puno ampulica krvi uzeti 😅 
    Tinčice žao mi je zbog privatnih problema, nadam se da je sve okej 🤗
    Hypnotic da da, uskoro 🍀 vjerujem da ste bili jako tužni i žao mi je da je jedna mrva odustala, ali bitno da je jedna tu i da je sve okej ❤️ mislim da je tako bilo i kod stele i da nije mogla raditi niti jedan nipt zbog toga. Imate vremena još vidjeti za amnio, a svakako možete odradite mini anomaly i poslije anomaly, time se isto sve detaljno može odraditi i pogledati. 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Hypnoticpoison
    24. Lipanj 2024. 17:43

korni

Rolice hvala ti 🤗 tebi sretno s nalazima i nadam se da ti ipak neće puno ampulica krvi uzeti 😅
    Hypnotic da da, uskoro 🍀 vjerujem da ste bili jako tužni i žao mi je da je jedna mrva odustala, ali bitno da je jedna tu i da je sve okej ❤️ mislim da je tako bilo i kod stele i da nije mogla raditi niti jedan nipt zbog toga. Imate vremena još vidjeti za amnio, a svakako možete odradite mini anomaly i poslije anomaly, time se isto sve detaljno može odraditi i pogledati.

Korni hvala ti od ❤️!🥰🥰🤗🤗 Daaaa, ona prva mrvica je u redu.🌈🙏🙏 Da, nisam sad sigurna za Stelu što je ona na kraju uradila, a ona mi je još kad smo bili u poliklinici odmah pala na pamet.
    Stela ako čitaš i ako imaš vremena, molim te, možeš se javiti?🥰🥰🤗🤗

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Čokoladica 🍀
    24. Lipanj 2024. 17:46

Rolica

Dodo javi kad ćeš na vađenje krvi, koliko ampula su ti uzeliJa se pripremam na nekih 15 ahahha imam 800 uputnica, đizs…. rekli su da se javim 1. dan menge pa će me naručiti

Rolica, sta vadis? 🤣 meni su jutros 'samo' 6 komada izvadili 🫣😵‍💫 
    Hypnoticpoison zao mi je radi druge bebice, ali mi je jako jako drago i ono sto je najvaznije da je prva dobro i samo da se tako nastavi ❤️🍀🤞

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

korni
    24. Lipanj 2024. 17:51

Marisha obje smo sada na pregledima u kbc ri 😁
    Jabukica da da 🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Stela_M
    24. Lipanj 2024. 18:45

Hypnoticpoison

korni

Korni hvala ti od ❤️!🥰🥰🤗🤗 Daaaa, ona prva mrvica je u redu.🌈🙏🙏 Da, nisam sad sigurna za Stelu što je ona na kraju uradila, a ona mi je još kad smo bili u poliklinici odmah pala na pamet.
    Stela ako čitaš i ako imaš vremena, molim te, možeš se javiti?🥰🥰🤗🤗

Taman da ću škicnuti kako je prošao pregled, žao mi je jako 😪 koliko se veseliš jer je s jednom bebom sve ok toliko budeš i tužna što se druga nije uspjela izboriti, držim mi se znam da boli ❤️ ovako kod vanishing twin sindroma je teško raditi bilo koji Nifty test jer dnk druge bebe ostaje u tebi znači ako si dns cca 10 tt treba 8 tj, kod mene je trebalo i više da se drugi "plod" u potpunosti apsorbira nešto hranjivih tvari tvari uzme drugi plod, nešto majka, a ono što ostane se kasnije apsorbira u posteljicu...ja nisam ništa radila zvala sam u  Veritas jer oni tvrde da se može raditi test i prije tih 8 tj ali ali naravno da oni ne mogu znati kada dođe rez da li je to od žive bebe ili ove druge tako da postoji mogućnost i lažno poz testa, meni je bilo suludo raditi test tipa u 18 tt ali ima žena koje se na to odluče, isto tako ja nisam htjela da se dogodi da moram na amnio pa sam se pouzdala u uzv I anomaly scan kao što je i prije bilo.... išla sam u početku jako često na uzv što je za moju psihu bilo jako dobro i bilo mi je puno lakše tako da je moj savjet ako te prof može češće pratiti, naravno ako može i ako će tebi biti lakše ❤️❤️❤️samo pitaj što te zanima😘🤗

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI