Nicaivo pupiceeeee čestitam 🥰🥰🥰 Neka se čvrsto primiiiiii 😁 To i mene zanima za progesteron i prolutex 😬
Čokoladice malo si se zaletila da su svi trudni 🤪🤣 Sve su to normalni osjecaji, ne brini i mantraj pozitivu 🥰
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Hvala svima curke što brinete, evo i danas izašla čuda, nista ne osjetim uz ketonal forte tako da je so far so good 🥰♥️♥️
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Nicaivo, Bless, Bebolina, hvala vam cure puno, bas znaci kad se neko raduje sa nama i zelim sve i do jednoj vise puta u zivotu puno plusica 😁🥹
Nicaivo, sretno PUPO stanje, uzivaj maximalno i ne oslanjaj se na simptome, mene su dobro prevarili 😁

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Danas je bas veselo na forumu, a ja tek sad uhvatila malo vrimena vidit šta ima🤗 Bacila sam se u pakiranje, čišćenje, raščišćavanje 😂🙈
Leona89 hvala ti, nadam se i ja tome🥰
Čokoladice znam kako ti je, i meni se učini kako cure jedna za drugom sve ostaju trudne (osim mene je li😂)… Valjda će nekad neko tako i za nas pomisliti🙈 S jedne strane mi je drago i daje meni nadu, a s druge stoji to vječno pitanje a kad ću ja😕
NicaIvo super sto je transfer prošao dobro, sretno🥳
BikMik Testovi su predobri👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 cekamo sad da Beta u ponedjeljak rasturi🍀
Sunce12 super duplanje, probaj misliti samo na to kako za sad sve ide dobro i kako će tako i ostati. Naravno da se bojiš, kao i sve mi, ali velike su šanse i da uspije ❤️
👩🏻 35 👦🏻35, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼
Danas je na forumu baš dobra vibra 🥰🥰🥰
NicaIvo, pupo! Neka se mrvica primi 🤞🏼🤞🏼🍀🍀
Sunce, bete su super! Samo mantraj pozitivu 🍀🤞🏼❤️
BikMik čestitam! Neka beta bude odlična kao i testići 🤞🏼🥰🍀
Rolica, držim fige da prođe što brže! Ali vidim po poukama da si dobro, neka se tako i nastavi ❤️
Cokoladice, sve su to normalni osjećaji. Ja sam znala.muzu reći: sve oko mene trudne, samo ja ne. Ali eto, očito treba malo (puno) strpljenja, doći će i vaše vrijeme. Vidiš da je neki dobar val uhvatio forum ❤️🤞🏼🍀❤️
Pozdrav svim curkama, uživajte u vikendu ❤️❤️

👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.
Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Slee koja je to aplikacija? Nisam nikad pratila ovulaciju ali po onome sto se priča, s obzirom da je crtica tamnija od kontrolne, rekla bi da je to peak.. 😊
BikMik čestitam! Krasne crtice, neka nastave lijepo tamniti 🤞🏻❤️
Sunce još uvijek si pesimitična? 😁 Čestitam na ponovnom lijepom duplanju! 😁❤️🥳
Ja ti samo cekam da to krene nizbrdo. Ne mogu ja sebi glavu okrenut🙄 vidjet cemo kako ce biti dalje. Do ponedjeljka se jos svasta desi🫡
Javim vam se ❤️❤️
Točno znam kako ti, ali mantraj pozitivu, mazi bušu i vjeruj. Ja sam svoju nisku betu vadila mislim da do 21DPT kad je vrijednost već bila iznad 6000 i tad već nije imalo smisla jer se nakon nekog vremena beta ne dupla pravilno.
BikMik bravo, nek tamne trakice i dalje
Dreamer kad češ ti raditi test?
Ja konačno procurila, primarijus mi je na godišnjem pa ovaj ciklus pauza i onda histeroskopija i transfer zadnje blastocistice
Jel na kraju i ishod bio dobar? Ne vidim nista u potpisu🫡 Radit cu ja svakako jos u pon i cetvrtak. Ah ionako je sve u Bozjoj moci🙏
Ishod te niske bete u siječnju je navršila 8 godina 🩷 i svaki dan testira mamine živce i gleda kako da me izludi. 😂
Potpis je malo nepregledan, ali predugo je da sve stane i da se sve vidi.
Vinogradska 🏥 since 05/2013
▪️jajovod✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
▪︎jajovod✂️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧
4. fet beta ❌️
5.fet ❌️
6.IVF -2/24 ❌️
🐧🐧
6. fet beta ❌️
7.fet❌️
8.fet 8DPT + , 6tt ❤️
Danas je na forumu baš dobra vibra 🥰🥰🥰
NicaIvo, pupo! Neka se mrvica primi 🤞🏼🤞🏼🍀🍀
Sunce, bete su super! Samo mantraj pozitivu 🍀🤞🏼❤️
BikMik čestitam! Neka beta bude odlična kao i testići 🤞🏼🥰🍀
Rolica, držim fige da prođe što brže! Ali vidim po poukama da si dobro, neka se tako i nastavi ❤️
Cokoladice, sve su to normalni osjećaji. Ja sam znala.muzu reći: sve oko mene trudne, samo ja ne. Ali eto, očito treba malo (puno) strpljenja, doći će i vaše vrijeme. Vidiš da je neki dobar val uhvatio forum ❤️🤞🏼🍀❤️
Pozdrav svim curkama, uživajte u vikendu ❤️❤️
Bome je krenio neki dobar val na forumu, nadam se samo da ce se nastavit 🌊 i sve nas zahvatit 🤣❤️🍀🤞☀️😘🤪

👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Slee koja je to aplikacija? Nisam nikad pratila ovulaciju ali po onome sto se priča, s obzirom da je crtica tamnija od kontrolne, rekla bi da je to peak.. 😊
Ja ti samo cekam da to krene nizbrdo. Ne mogu ja sebi glavu okrenut🙄 vidjet cemo kako ce biti dalje. Do ponedjeljka se jos svasta desi🫡
Javim vam se ❤️❤️
Točno znam kako ti, ali mantraj pozitivu, mazi bušu i vjeruj. Ja sam svoju nisku betu vadila mislim da do 21DPT kad je vrijednost već bila iznad 6000 i tad već nije imalo smisla jer se nakon nekog vremena beta ne dupla pravilno.
Ja konačno procurila, primarijus mi je na godišnjem pa ovaj ciklus pauza i onda histeroskopija i transfer zadnje blastocistice
Jel na kraju i ishod bio dobar? Ne vidim nista u potpisu🫡 Radit cu ja svakako jos u pon i cetvrtak. Ah ionako je sve u Bozjoj moci🙏
Ne znam jesi vidila da sam ti i ja bila napisala nakon tvoje 2.bete da je i meni bila tako niska , 12 dpt 35 , dalje slicnih vrijednosti kao tvoje bete i imam predivnog djecaka .
Ako ce bit dobro bit ce, ako nece nece bez obzira koliko beta ti izvadila. Vjeruj i nadaj se najboljem, budi pozitivna i sretna jer trudna si 🤗🥳 Cestitam!

🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Javim vam se ❤️❤️
Ne znam jesi vidila da sam ti i ja bila napisala nakon tvoje 2.bete da je i meni bila tako niska , 12 dpt 35 , dalje slicnih vrijednosti kao tvoje bete i imam predivnog djecaka .
Ako ce bit dobro bit ce, ako nece nece bez obzira koliko beta ti izvadila. Vjeruj i nadaj se najboljem, budi pozitivna i sretna jer trudna si 🤗🥳 Cestitam!
Naravno da sam procitala sam ali sam onda vidjela da nije vracena bila blasta nego trodnevni embrij, pa sam se opet izbedirala. 🥺Nema foruma koji nisam proletjela. Hvala vam svima od srca.
Ikar0808 ne mogu ti opisat kolko si me sad umirila.🙏🙏🙏🙏
Hvala vam zenice svima. Neopisivo ste velika podrska. Bez vas bi ovo sve bilo pretesko❤️
🧏♀️32
🧏♂️34
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5 = 2025; AMH 34
Fet 12/2022 X
Fet 2/2023 X
Fet 3/2023 X
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
IVF Europe - Prag 🙏❤️
Sunce tu smo i za tebe i svaku ženu koja se bori za svoj plusić 😘
Cure koje ste bile na Supercur spreju jel vam ciklus bio drugačiji nego inače? Meni traje po 5, 6 dana s time da su prva 3, 4 udarna a onda smeđarim. Danas mi treći dan nema baš ništa, a prva dva su bila baš jako izljevi. Čudno mi je da nema ništa ni na ulošku ni kad se obrišem.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji