Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MiliPe
    08. Lipanj 2024. 12:15

Cololadice Evo nisam ni ja trudna, i imam isti osecaj kao i ti pa cak i mislim da ce svi uspeti osim mene. Ali onda se smirim i kazem ma docice i moj red 🍀🤞🏻

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)

Leona89
    08. Lipanj 2024. 12:31

Nicaivo sretno danas, neka se mrva čvrsto primi 🍀♥️🤞🏻😘
    BikMik čekam tvoj lijepi testić danas🤞🏻🍀♥️😘jesi išla na kraju vaditi progesteron? Uvijek ga možeš na svoju ruku izvaditi privatno🤞🏻
    Lucky drago mi je da si ok i da je progesteron odličan☺️jedva čekam tvoj UZV 🥰🥰🥰😘
    Žuži tako i treba ☺️to je jako lijepo i vjerujem da si uzbuđena. Znam kako je preseliti nakon godina podstanarstva u vlastiti stan, bili smo u toj situaciji. Neka vam novi stan donese nova uzbuđenja i puno sretnih trenutaka 🎉🎉🎉♥️🥰
    Bless sretno u FET-U, neka ti se sve lijepo posloži i neka bude dobitan 🍀 🤞🏻 ❤️ 😘 
    Lunolina hvala ti. Pijem sad 75 mg, pa provjera kroz 4 tjedna 🥰♥️😘žao mi je što te tako napala ta upala, bitno da ju riješiš sada. Javi kakvi su nalazi, neka svi budu savršeni🥰♥️😘🍀
    Rolice sjajne vijesti, neka je vještica napokon stigla i neka sve bude u redu. Pusa velika🫂😘♥️
    Jurky sretno sa Euthyroxom, neka ti pomogne dovesti sve u normalu. Uživaj draga 💙 💙 🩵 🩵 
    Bubice istina je, vrijeme stvarno leti. Uživajte sa curicama♥️🥰😘
    Giselle držim 🤞🏻 da ipak dođe i da stigneš u FET prije godišnjih🍀♥️🥰😘
    Hypnoticpoison drago mi je da su tabletice pomogle, neka se tako i nastavi☺️🥰♥️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Čokoladica 🍀
    08. Lipanj 2024. 12:45

Jurky, BikMik, MiliPe ajme hvala cure! Znaci ipak je normalno tako se nekad osjecati. Lakse mi je sad, kad znam da nisam jedina ❤️❤️❤️

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Slee
    08. Lipanj 2024. 12:52

Bikmik aaaaaa tako mi je dragoooooooo! Imala sam bas dobar osjecaj za tebe! Divne su crtice! 
    Sanjushka ovo je premom aplikacija, odlicna je za pracenje ciklusa, imam je vec godinama, a ima i opcija prepoznavanja peak-a, samo otvoris kameru i sama aplikacija prepozna test i napise jacinu crtice, odlicna stvar.
    Sunce odlicna ti je beta! Joooj, drzim fige na najjace! 
    Cokoladice nikako nisi grozna osoba, sve je to normalno osjecati i zdravo je to izreci na glas! Doci ce vrijeme svake od vas cura, posebno drzim fige za vas koje se niste jos ostvarile kao mame, a onda i za nas koje cekamo drugo. Ja sam se udaljila od svih svojih frendica kad sam cekala prvo, cak su mi isle uzasno na zivce sto su trudne, nisam ih mogla gledati u oci. Sad je puno lakse kad imam njega, i sad su te iste frendice drugi put trudne i opet bez problema, cak jedna bas jako voli isticati onu glupu frazu “iz prve”, ali nisam ovaj put ljubomorna, neka je svima sa srecom, meni ako sad ne uspije i vise nego dovoljan mi je ovaj moj mali icsi carobnjak. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

IKAR0808
    08. Lipanj 2024. 12:53

Sunce12

sanjushka

Slee koja je to aplikacija? Nisam nikad pratila ovulaciju ali po onome sto se priča, s obzirom da je crtica tamnija od kontrolne, rekla bi da je to peak.. 😊
    BikMik čestitam! Krasne crtice, neka nastave lijepo tamniti 🤞🏻❤️
    Sunce još uvijek si pesimitična? 😁 Čestitam na ponovnom lijepom duplanju! 😁❤️🥳

Ja ti samo cekam da to krene nizbrdo. Ne mogu ja sebi glavu okrenut🙄 vidjet cemo kako ce biti dalje. Do ponedjeljka se jos svasta desi🫡
    Javim vam se ❤️❤️

Točno znam kako ti, ali mantraj pozitivu,  mazi bušu i vjeruj. Ja sam svoju nisku betu vadila mislim da do 21DPT kad je vrijednost već bila iznad 6000 i tad već nije imalo smisla jer se nakon nekog vremena beta ne dupla pravilno. 
    BikMik bravo, nek tamne trakice i dalje
    Dreamer kad češ ti raditi test?

Ja konačno procurila, primarijus mi je na godišnjem pa ovaj ciklus pauza i onda histeroskopija i transfer zadnje blastocistice 

Vinogradska 🏥 since 05/2013
    ▪️jajovod✂️
    1. IVF 11/13❌️
    2. IVF 11/14❌️
    3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
    11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
    ▪︎jajovod✂️
    4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
    1. fet beta ❌️
    2.fet beta ❌️
    3.fet beta ❌️
    5. IVF - 4/23 ❌️
    🐧🐧
    4. fet beta ❌️
    5.fet ❌️
    6.IVF -2/24 ❌️
    🐧🐧
    6. fet beta ❌️
    7.fet❌️
    8.fet 8DPT + , 6tt ❤️

Leona89
    08. Lipanj 2024. 12:56

Lunolina baš te sve ulovilo. Brzo ozdravi ♥️🍀
    Djetelina da se brzo riješite beštije🤞🏻🍀♥️😘
    Hypnoticpoison drago mi je, neka te i mučnine brzo popuste. Dobro sam, hvala ti. Nemam nekih posebnih simptoma više. Cice su ogromne, ali manje bolne, grčeve dole više nemam od kad sam krenula sa Prolutex-om. Umorna i gladna i dalje🐽emotivna jako. Zatvor me dosta muči i dalje. Inače sve super, hvala na pitanju ♥️🥰☺️
    BikMik ja sam znala da ćeš nam donijeti danas lijepe vijesti. Jako sam sretna zbog tebe. Čestitam, testići su top. Samo opušteno, bit će sve u redu. Piški svaki dan da uživamo u tamnjenju🎉🎉🎉❤️😘neka beta u ponedjeljak rasturiiii🎉🥰🎉🥰🎉🥰
    Sunce odlična je beta. Čestitam, neka se nastavi i dalje lijepo duplati 🥰 ❤️ 🍀🤞🏻
    Rolice drago mi je da sve ide svojim tokom, neka se tako i nastavi ❤️🥰🍀🤞🏻😘
    Čokoladice ne pričaj gluposti. Sve su to normalni osjećaji. Bit ćeš i ti uskoro trudna kao i sve vi ostale od ❤️ vam to želim🥰😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

dreamer ❤
    08. Lipanj 2024. 12:59

IKAR0808

Sunce12

sanjushka

Slee koja je to aplikacija? Nisam nikad pratila ovulaciju ali po onome sto se priča, s obzirom da je crtica tamnija od kontrolne, rekla bi da je to peak.. 😊
    BikMik čestitam! Krasne crtice, neka nastave lijepo tamniti 🤞🏻❤️
    Sunce još uvijek si pesimitična? 😁 Čestitam na ponovnom lijepom duplanju! 😁❤️🥳

Ja ti samo cekam da to krene nizbrdo. Ne mogu ja sebi glavu okrenut🙄 vidjet cemo kako ce biti dalje. Do ponedjeljka se jos svasta desi🫡
    Javim vam se ❤️❤️

Točno znam kako ti, ali mantraj pozitivu, mazi bušu i vjeruj. Ja sam svoju nisku betu vadila mislim da do 21DPT kad je vrijednost već bila iznad 6000 i tad već nije imalo smisla jer se nakon nekog vremena beta ne dupla pravilno.
    BikMik bravo, nek tamne trakice i dalje
    Dreamer kad češ ti raditi test?

Ja konačno procurila, primarijus mi je na godišnjem pa ovaj ciklus pauza i onda histeroskopija i transfer zadnje blastocistice

Neznam, nisam još skupila hrabrost. Nemam neke posebne simptome pa se bojim ponovnog razočarenja 🥴

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
    4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0

wildflower
    08. Lipanj 2024. 13:06

BikMik toooo, bravooooo 🥰🥰trebao ti je dobar odmor i FET ocito.. onda te protokol izmrcvario jer si skoro otisla u hiper. bas mi je drago i zelim ti srecu dalje da se beta lijepo i uredno dupla🍀🍀

Sunce bit ce to sve dobro 🍀🍀 drzimo ti fige!! Probaj se opustiti i vjerovati da ce biti dobro :)

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• eni233
    08. Lipanj 2024. 13:25

BikMik

Eni,ja idalje imam osjecaj da cu procuriti, zato ne odustaj 🤗
    Mene sad zvala klinika da odem odmah uzeti Duphaston i uzomam 3x, beta u ponedeljak u 9h ✌️

Ma da to svakako ali ti si imala simptome , ja nemam nista 😏

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

• BikMik
    08. Lipanj 2024. 13:28

Leona89

Lunolina baš te sve ulovilo. Brzo ozdravi ♥️🍀
    Djetelina da se brzo riješite beštije🤞🏻🍀♥️😘
    Hypnoticpoison drago mi je, neka te i mučnine brzo popuste. Dobro sam, hvala ti. Nemam nekih posebnih simptoma više. Cice su ogromne, ali manje bolne, grčeve dole više nemam od kad sam krenula sa Prolutex-om. Umorna i gladna i dalje🐽emotivna jako. Zatvor me dosta muči i dalje. Inače sve super, hvala na pitanju ♥️🥰☺️
    BikMik ja sam znala da ćeš nam donijeti danas lijepe vijesti. Jako sam sretna zbog tebe. Čestitam, testići su top. Samo opušteno, bit će sve u redu. Piški svaki dan da uživamo u tamnjenju🎉🎉🎉❤️😘neka beta u ponedjeljak rasturiiii🎉🥰🎉🥰🎉🥰
    Sunce odlična je beta. Čestitam, neka se nastavi i dalje lijepo duplati 🥰 ❤️ 🍀🤞🏻
    Rolice drago mi je da sve ide svojim tokom, neka se tako i nastavi ❤️🥰🍀🤞🏻😘
    Čokoladice ne pričaj gluposti. Sve su to normalni osjećaji. Bit ćeš i ti uskoro trudna kao i sve vi ostale od ❤️ vam to želim🥰😘

Hvalaaa🤗❤️🤗
    Zamisli ti, u Minhenu nema privatne lab koja radi vikendom! Nevjerovatno ali istinito, jos sam iz struke i znam situaciju. Tako da nemam druge nego cekat ponedeljak, uzela sam prvi Duphaston, a ako sta slucajno krene jos idem na hitnu. 
    I ja sam se bila udaljila od sviju, stvarno je tesko nekad gledati kako se svi raduju sa djecicom, ali doce i nas 5 minuta, samo vjeruj ❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.