Lunolina baš te sve ulovilo. Brzo ozdravi ♥️🍀
Djetelina da se brzo riješite beštije🤞🏻🍀♥️😘
Hypnoticpoison drago mi je, neka te i mučnine brzo popuste. Dobro sam, hvala ti. Nemam nekih posebnih simptoma više. Cice su ogromne, ali manje bolne, grčeve dole više nemam od kad sam krenula sa Prolutex-om. Umorna i gladna i dalje🐽emotivna jako. Zatvor me dosta muči i dalje. Inače sve super, hvala na pitanju ♥️🥰☺️
BikMik ja sam znala da ćeš nam donijeti danas lijepe vijesti. Jako sam sretna zbog tebe. Čestitam, testići su top. Samo opušteno, bit će sve u redu. Piški svaki dan da uživamo u tamnjenju🎉🎉🎉❤️😘neka beta u ponedjeljak rasturiiii🎉🥰🎉🥰🎉🥰
Sunce odlična je beta. Čestitam, neka se nastavi i dalje lijepo duplati 🥰 ❤️ 🍀🤞🏻
Rolice drago mi je da sve ide svojim tokom, neka se tako i nastavi ❤️🥰🍀🤞🏻😘
Čokoladice ne pričaj gluposti. Sve su to normalni osjećaji. Bit ćeš i ti uskoro trudna kao i sve vi ostale od ❤️ vam to želim🥰😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Slee koja je to aplikacija? Nisam nikad pratila ovulaciju ali po onome sto se priča, s obzirom da je crtica tamnija od kontrolne, rekla bi da je to peak.. 😊
BikMik čestitam! Krasne crtice, neka nastave lijepo tamniti 🤞🏻❤️
Sunce još uvijek si pesimitična? 😁 Čestitam na ponovnom lijepom duplanju! 😁❤️🥳
Ja ti samo cekam da to krene nizbrdo. Ne mogu ja sebi glavu okrenut🙄 vidjet cemo kako ce biti dalje. Do ponedjeljka se jos svasta desi🫡
Javim vam se ❤️❤️
Točno znam kako ti, ali mantraj pozitivu, mazi bušu i vjeruj. Ja sam svoju nisku betu vadila mislim da do 21DPT kad je vrijednost već bila iznad 6000 i tad već nije imalo smisla jer se nakon nekog vremena beta ne dupla pravilno.
BikMik bravo, nek tamne trakice i dalje
Dreamer kad češ ti raditi test?
Ja konačno procurila, primarijus mi je na godišnjem pa ovaj ciklus pauza i onda histeroskopija i transfer zadnje blastocistice
Neznam, nisam još skupila hrabrost. Nemam neke posebne simptome pa se bojim ponovnog razočarenja 🥴
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
•04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
•05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
•06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV imamo❤️ 2. UZV missed ab 💔
BikMik toooo, bravooooo 🥰🥰trebao ti je dobar odmor i FET ocito.. onda te protokol izmrcvario jer si skoro otisla u hiper. bas mi je drago i zelim ti srecu dalje da se beta lijepo i uredno dupla🍀🍀
Sunce bit ce to sve dobro 🍀🍀 drzimo ti fige!! Probaj se opustiti i vjerovati da ce biti dobro :)

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Eni,ja idalje imam osjecaj da cu procuriti, zato ne odustaj 🤗
Mene sad zvala klinika da odem odmah uzeti Duphaston i uzomam 3x, beta u ponedeljak u 9h ✌️
Ma da to svakako ali ti si imala simptome , ja nemam nista 😏

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Lunolina baš te sve ulovilo. Brzo ozdravi ♥️🍀
Djetelina da se brzo riješite beštije🤞🏻🍀♥️😘
Hypnoticpoison drago mi je, neka te i mučnine brzo popuste. Dobro sam, hvala ti. Nemam nekih posebnih simptoma više. Cice su ogromne, ali manje bolne, grčeve dole više nemam od kad sam krenula sa Prolutex-om. Umorna i gladna i dalje🐽emotivna jako. Zatvor me dosta muči i dalje. Inače sve super, hvala na pitanju ♥️🥰☺️
BikMik ja sam znala da ćeš nam donijeti danas lijepe vijesti. Jako sam sretna zbog tebe. Čestitam, testići su top. Samo opušteno, bit će sve u redu. Piški svaki dan da uživamo u tamnjenju🎉🎉🎉❤️😘neka beta u ponedjeljak rasturiiii🎉🥰🎉🥰🎉🥰
Sunce odlična je beta. Čestitam, neka se nastavi i dalje lijepo duplati 🥰 ❤️ 🍀🤞🏻
Rolice drago mi je da sve ide svojim tokom, neka se tako i nastavi ❤️🥰🍀🤞🏻😘
Čokoladice ne pričaj gluposti. Sve su to normalni osjećaji. Bit ćeš i ti uskoro trudna kao i sve vi ostale od ❤️ vam to želim🥰😘
Hvalaaa🤗❤️🤗
Zamisli ti, u Minhenu nema privatne lab koja radi vikendom! Nevjerovatno ali istinito, jos sam iz struke i znam situaciju. Tako da nemam druge nego cekat ponedeljak, uzela sam prvi Duphaston, a ako sta slucajno krene jos idem na hitnu.
I ja sam se bila udaljila od sviju, stvarno je tesko nekad gledati kako se svi raduju sa djecicom, ali doce i nas 5 minuta, samo vjeruj ❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
BikMik aaaaaa cestitam tiiii, testovi su tiiii prediivni pogotovo za 7 dan 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 vrh vrh 🥰🥰🥰 rekla sam ti da te tvoj smrzlic 🥰❤️ uzivaj sada opusti seeee, to ako je tockica bila to nije strasno. Preedrago mi jeeee 🥹❤️
Leona89 hvala ti puno ❤️ jedva cekamo tvoj ultrazvuk🥹
Giselle aha, da ako ima samo jedan doktor onda je tako, nikad ne znas mozda i prirodno dodee u vrijeme pauze hehehe 🥰🥰
..
Ja cure nemam taj osjecaj za svoje curee, niti za svaku borilicu, veselim se svakoj kao daaa sam ja trudna, jer bas obozavam djecu. Meni krivo bude kad vidim one upitnog morala kako ostaju trudne, one nakon namjernih abortusa.. ee onda to proradi u meni..
Bit ce nekada,samo moramo vjerovati.🤍
Hvala svim curama 💕💕💕💕💕
BikMik ajmeeeee kako mi je drago, čestitam 🥳🥳 neka bude dosadna trudnoća u kojoj ćeš uživati!
--------
Moj FET je prošao uspješno! Sad sam PUPO jupiiiii🤩🤩🤩 i naravno da su krumpirici pali. Dosta je zgodno što je mcdonalds maltene odmah pored Beta+🤣
--------
Zanima me info, koliko vam je iznosio progesteron na dan transfera, ako ste vadile? Ja sam za terapiju dobila samo utrogestan, kažu da nije potreban Prolutex, pa me zanima zašto netko dobije, a netko ne🤔

👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
Nicaivo 🤞🤞da se čvrsto primi.
Slee to je pravi peak.
Bikmik svi oni simptomi su jako dobro zvučali, tako da plusić je potvrdio sve. Čestitam, neka bude sve u redu. 🤞🙏
Ona točkica je najvjerojatnije od implatacije, pa se probaj što manje zamarati oko toga.
Sunce jako lijepo se beta dupla, samo neka tako i nastavi. 🤞🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Slee koja je to aplikacija? Nisam nikad pratila ovulaciju ali po onome sto se priča, s obzirom da je crtica tamnija od kontrolne, rekla bi da je to peak.. 😊
BikMik čestitam! Krasne crtice, neka nastave lijepo tamniti 🤞🏻❤️
Sunce još uvijek si pesimitična? 😁 Čestitam na ponovnom lijepom duplanju! 😁❤️🥳
Ja ti samo cekam da to krene nizbrdo. Ne mogu ja sebi glavu okrenut🙄 vidjet cemo kako ce biti dalje. Do ponedjeljka se jos svasta desi🫡
Javim vam se ❤️❤️
Točno znam kako ti, ali mantraj pozitivu, mazi bušu i vjeruj. Ja sam svoju nisku betu vadila mislim da do 21DPT kad je vrijednost već bila iznad 6000 i tad već nije imalo smisla jer se nakon nekog vremena beta ne dupla pravilno.
BikMik bravo, nek tamne trakice i dalje
Dreamer kad češ ti raditi test?
Ja konačno procurila, primarijus mi je na godišnjem pa ovaj ciklus pauza i onda histeroskopija i transfer zadnje blastocistice
Jel na kraju i ishod bio dobar? Ne vidim nista u potpisu🫡 Radit cu ja svakako jos u pon i cetvrtak. Ah ionako je sve u Bozjoj moci🙏
🧏♀️32
🧏♂️34
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5 = 2025; AMH 34
Fet 12/2022 X
Fet 2/2023 X
Fet 3/2023 X
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
IVF Europe - Prag 🙏❤️
Nicaivo pupice čestitam i nek se mrvica čvrsto primi
Sunce super beta, držim fige da se sve nastavi školski

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji