Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    14. Prosinac 2022. 15:38

Lalaland1991 odlično držim 🤞🤞 da jajca budu zrela 🤗❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Butterfly 🦋
    14. Prosinac 2022. 16:18

ribic

https://ibb.co/ckhY6YJ

Puno pozdrava vam salju Nia i Kali 💗💗😘😘😘😘

ajmee prekrasne su, uzivajteee 💗😘💗😘💗😘 

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

• Luana
    14. Prosinac 2022. 16:29

Kako zena osjeti sto se dogadja iznutea, nevjerojatno...uglavnom, rasturaju me bolovi, prestajem s utricima, moj dr.B je bez problema vidio plod, ali premali za ove tjedne 4,4 mm i bez srcane reakcije. Kaze vidimo se za tjedan dana... uglavnom, sad cekamo da krene krvarenje, ako ce se tijelo samo ocistiti...plod je za 5+6 velicine, a ja sam u 8+0 danas.... vec sam pitala za fet, imamo jos 3 blastice, kaze nakon dvije menstruacije. eto, ja cekam da prokrvatim, s ovim ludjakim bolovima nadam se vec danas, tesko da ce se ista promijenit na bolje. 

i ovo je dokaz zasto treba ici po druho misljenje. moj mpo lijecnik, kojem beskrajno vjerujem, je odmah vidio plod i bez gledanja anamneze, sjeca se svih postupaka prije ivfa sto smo radili.  ovaj koji se zatekao tamo dr. T, nit je znao nit gledat, nit plod vidio, nit gledao papire (sumnjao na izvanmatericnu, a nemam jajovode) itd... 

svakako, uvijek po drugo misljenje ako sumnjate imalo..ja sam u ovog dr  T sumnjala otpocetka, i sretna sto su zvali mog mpo lijecnika dr. B da dodje pogledat situaciju. ljufina od covjeka i lijecnika, stvarno je top!! on mene tjesi da je dobro sto tijelo prihvaca trudnocu i da je ovaj put rijec o kromosomskoj pogresci. sad samo da sto prije krene to sve, da docekam Bozic u miru....

svima dalje sretno i ne ponovilo se ovo nijednoj.... 

Ribic, cestitamm, predivne suuuuu 😍😍😍❤️❤️

👮 36 oligoazstheno...
    👩41 2019. biokem, 2020 spontani
    6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
    7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
    11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
    03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
    10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
    ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
    10dnt, beta 104
    12dnt beta 205
    UZV 28.11

Stela_M
    14. Prosinac 2022. 16:31

Luana

Kako zena osjeti sto se dogadja iznutea, nevjerojatno…uglavnom, rasturaju me bolovi, prestajem s utricima, moj dr.B je bez problema vidio plod, ali premali za ove tjedne 4,4 mm i bez srcane reakcije. Kaze vidimo se za tjedan dana… uglavnom, sad cekamo da krene krvarenje, ako ce se tijelo samo ocistiti…plod je za 5+6 velicine, a ja sam u 8+0 danas…. vec sam pitala za fet, imamo jos 3 blastice, kaze nakon dvije menstruacije. eto, ja cekam da prokrvatim, s ovim ludjakim bolovima nadam se vec danas, tesko da ce se ista promijenit na bolje.

i ovo je dokaz zasto treba ici po druho misljenje. moj mpo lijecnik, kojem beskrajno vjerujem, je odmah vidio plod i bez gledanja anamneze, sjeca se svih postupaka prije ivfa sto smo radili. ovaj koji se zatekao tamo dr. T, nit je znao nit gledat, nit plod vidio, nit gledao papire (sumnjao na izvanmatericnu, a nemam jajovode) itd…

svakako, uvijek po drugo misljenje ako sumnjate imalo..ja sam u ovog dr T sumnjala otpocetka, i sretna sto su zvali mog mpo lijecnika dr. B da dodje pogledat situaciju. ljufina od covjeka i lijecnika, stvarno je top!! on mene tjesi da je dobro sto tijelo prihvaca trudnocu i da je ovaj put rijec o kromosomskoj pogresci. sad samo da sto prije krene to sve, da docekam Bozic u miru….

svima dalje sretno i ne ponovilo se ovo nijednoj….

Jebemu sve baš mi je žao, nadala sam se da će sve biti ok 🥺 šaljem ti veliki hug, drži mi se ❤️❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

IvonaSi2509
    14. Prosinac 2022. 16:40

Lotti

IvonaSi2509

Naravno,kazem sad cu pustit kako je,popit terapiju,onda otici vaditi AMH.Jos uvijek sam nekako zbunjena,Nije mi nista jasno,hoce li to imati utjecaja na oplodnju i to sve.Nekako mi je muka od pomisli da bi to mogao biti PCOS i stitnjaca,da ce biti jos tezi put do bebe,ali dobro,muza tjesim kako nije on kriv za svoju dijagnozu,kako i sama imam tu manu,i da ce biti sve okej.Samo pozitiva,kazem ako taj Inovo pomaze sto je ginekologica predlozila,da uzmem i 3 paketa odmah qko ce pomoci,novac nije bitan ❤️ Samo jako,idemo dalje ✔️

TSH od 2.3 je sasvim u redu.
    Bitno da je manji za IVF od 2.5, pa mi nije jasno zbog čega terapija osim ako me varira iznad 2.5.

Loti draga,vjerojatno svatko ima neke granice 🙈

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳

IvonaSi2509
    14. Prosinac 2022. 16:42

Stela_M

IvonaSi2509 nije pcos ništa strašno niti je to neki bauk u današnje vrijeme a ne možeš znati jel ga imaš dok nemaš kompletan uvid u status hormona kao i nalaz uzv, ne mora odmah značiti ako imaš inverziju lh I fsh da je to odmah pcos dijagnoza se na taj način ne postavlja pogotovu kod sindrom policističnih jajnika to je puno kompleksnije.. ali po meni je apsurd da ti tvoj ginić daje tablete na osnovu polovičnih nalaza jer ti i dalje nemaš kompletan uvid u spolne hormone napravila su u suštini nalaz par hormona i to je to ali sad se usmjeri na sebe i na zdravu prehranu jel ona jako pomaže kvaliteti jajnih stanica pa ćete u hodu malo po malo sve obaviti, sretno 🤞

U pravu si potpuno ❤️

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳

MalaG
    14. Prosinac 2022. 16:52

Žvrkljić super za 🐧🐧! Nadam se da će postupak biti uspješan, držim fige!🍀🤞🤗
    Cotton baš mi je drago da si se javila! 🥰 Trnci su me prošli kad sam vidjela tvoj post kao da te znam godinama, hahah.🙈🤗 Ma super da ste uzeli vremena za sebe i uživali, tako i treba! Samo se boostajte jedan i drugi da budete skroz spremni za novi postupak!🤞🍀🥰 Yup, odbrojavamo sitno. Ja sam na otkaznom roku i zadnji mi je dan u petak, taman ću imati dovoljno vremena srediti stan i spakirati sve za put. Baš se veselimo dolasku doma. 🥰🥰
    Ribić prešlatke su!😍😍😍 Jel se polako navikavate? Kako se ti osjećaš?🤗🥰
    IvonaSi tako smo i mi prvo mislili da je problem u mužu, obzirom da još odavno ima lošiji sgram, ali smo onda doznali da niti kod mene nije baš bajna situacija. Nakon što smo to doznali smo se nasmijali i došli do zaključka kako smo savršeno sjeb*** jedan za drugog. Treba u svemu naći malo pozitive i ostati pozitivan do kraja!😅😉
    Luana žao mi je da je ipak tako završilo. 😔💔 Vidim da imate plan za dalje i drago mi je zbog toga jer ipak to daje snagu i volju! Malo predahnuti za Božić pa onda u nove pobjede!🤗🥰❤️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

lalaland1991
    14. Prosinac 2022. 17:02

Stela_M hvala puno 💌

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Takica
    14. Prosinac 2022. 17:15

Luana

Kako zena osjeti sto se dogadja iznutea, nevjerojatno…uglavnom, rasturaju me bolovi, prestajem s utricima, moj dr.B je bez problema vidio plod, ali premali za ove tjedne 4,4 mm i bez srcane reakcije. Kaze vidimo se za tjedan dana… uglavnom, sad cekamo da krene krvarenje, ako ce se tijelo samo ocistiti…plod je za 5+6 velicine, a ja sam u 8+0 danas…. vec sam pitala za fet, imamo jos 3 blastice, kaze nakon dvije menstruacije. eto, ja cekam da prokrvatim, s ovim ludjakim bolovima nadam se vec danas, tesko da ce se ista promijenit na bolje.

i ovo je dokaz zasto treba ici po druho misljenje. moj mpo lijecnik, kojem beskrajno vjerujem, je odmah vidio plod i bez gledanja anamneze, sjeca se svih postupaka prije ivfa sto smo radili. ovaj koji se zatekao tamo dr. T, nit je znao nit gledat, nit plod vidio, nit gledao papire (sumnjao na izvanmatericnu, a nemam jajovode) itd…

svakako, uvijek po drugo misljenje ako sumnjate imalo..ja sam u ovog dr T sumnjala otpocetka, i sretna sto su zvali mog mpo lijecnika dr. B da dodje pogledat situaciju. ljufina od covjeka i lijecnika, stvarno je top!! on mene tjesi da je dobro sto tijelo prihvaca trudnocu i da je ovaj put rijec o kromosomskoj pogresci. sad samo da sto prije krene to sve, da docekam Bozic u miru….

svima dalje sretno i ne ponovilo se ovo nijednoj….

Draga svaka cast na pribranosti i hrabrosti koju pokazujes ovim postom!
    Zelim ti da se sto prije i sto bezbolnije zavrsi i kako kažeš docekas praznike u miru  i da sto prije ides po svoje smrzlice🥰

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Leeloo101
    14. Prosinac 2022. 17:31

Luana najiskrenije mi je žao

Cure hvala vam na lijepim riječima, mislim da ne shvaća težinu svojih riječi, a obzirom na godine to mi je teško prihvatiti... uz to cijelo vrijeme se drzao snažno, pa valjda sad kad sam se ja oporavila, opralo njega...

Pustila sam, ne pricamo trenutno, jer bi to (s moje strane) sigurno bila svađa... pa nek vrijeme odradi svoje...

Nikako na zelenu granu

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.