Ja sam jucer imala ET nekako sam se pripremila na najgore, bas sam bila emotivna i u strahu. Na kraju dr zadovoljna od 7 🥚dobili smo 5 blastoicida, 1 vracena i ostala 4 🐧.
Ja sam zadovoljna dr kaze da su blastoicide lijepe i da vjeruje da ce biti uspješno ako ne ovaj put onda nekad nakon FET-a. Stvarno se osjecam dobro i ja i muž se nadamo Bozicnom čudu.
Beta je 27.12
Dobar je rezultat, Bravo
Sad čekat Božićno čudo.
🥰 Sad forsiraju to vraćanje jednog , pogotovo ako ti je ok kvaliteta pa možda je i to bolje.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Ja sam jucer imala ET nekako sam se pripremila na najgore, bas sam bila emotivna i u strahu. Na kraju dr zadovoljna od 7 🥚dobili smo 5 blastoicida, 1 vracena i ostala 4 🐧.
Ja sam zadovoljna dr kaze da su blastoicide lijepe i da vjeruje da ce biti uspješno ako ne ovaj put onda nekad nakon FET-a. Stvarno se osjecam dobro i ja i muž se nadamo Bozicnom čudu.
Beta je 27.12
Dobar je rezultat, Bravo
Sad čekat Božićno čudo.
🥰 Sad forsiraju to vraćanje jednog , pogotovo ako ti je ok kvaliteta pa možda je i to bolje.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Drage moje, meni krenuli nekakvi menstrualni bolovi i pritisak. Citam da je to uobicajeno, nista ne krvarim, ali osjecam da mi grudi nisu osjetljive i bolne kao proteklih dana... Sva sam u analizi i razmisljam sta da radim...
👮 36 oligoazstheno...
👩41 2019. biokem, 2020 spontani
6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
10dnt, beta 104
12dnt beta 205
UZV 28.11
Beta je 27.12
Dobar je rezultat, Bravo
Sad čekat Božićno čudo.
Da zapravo sam i ja htjela 2 ali je biologica rekla da sam jos mlada i da su dobre kvalitete da radije idu na zamrzavanje
🙋♀️/27g - MTHFR homozigot
🙋♂️/28g- oligoozospermia
11/22-u postupku KBC Split
7🥚- 5 blastoicista-
1 ET- 4 🐧- ❌
FET-1🐧-biokemijska ❌
FET 2🐧- ❌
FET 3 🐧- ❌
FET 4🐧-❌
Novi postupak Poliklinika IVF ZG 🙏🏻
Dashuri čestitam na princezi tebi želim brz oporavak 🤗❤️
Mare18
Takica čestitam draga neka te do kraja prati uredna i školska trudnoća 🤗❤️
Dupla Panda odmaraj žao mi je što si se toliki izmučila 🤗❤️❤️❤️
Žvrkljić pupo neka se čvrsto primi 🙏🙏 lijep rezultat 🤗❤️
Cotton drago mi je da si se javila I da si napunila baterije samo uživaj 🤗❤️❤️
Luana mislim da je taj krug čudnih simptoma normalan ali će ti cure to bolje reći, kada opet ideš na uzv? ❤️
IvonaSi2509 svakako kada odete na konzultacije će vam mpo dr reći što morate napraviti još od pretraga. Što se tiče Inovo tablete pokazale su se odlične kod žena s pcos jer poboljšavaju kvalitetu jajnih stanica, djeluju na androgene i snižavaju njihovu razinu, općenito pomažu za ravnotežu hormona, pomažu ženama kod inzulinske rezistencije i navodno oko ovulacije tako da vrijedi probati, ja sam sve te sastojke pila odvojeno duži period i kada usporedim dva postupka vjerujem da mi je to pomoglo uz zdravu prehranu i tjelovježbu tako da ih počni piti i držim 🤞 da ti pomognu 🙏🤞🥰
Annboleyn kako si? Kakav je plan za dalje? 🥰🤗❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Dok ne stignem sve ostalo pročitati i odgovoriti samo kratka info - upravo sam vidjela da je danas u 13:15 na hrt1 na doktoru becku tema mpo, govori i vrčić, pa ako je koja doma i zanima ju da škicne, a bit će sigurno dostupno kasnije na zahtjev
Puse svima 😘
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Mare18 Takica čestitam draga neka te do kraja prati uredna i školska trudnoća 🤗❤️
Luana mislim da je taj krug čudnih simptoma normalan ali će ti cure to bolje reći, kada opet ideš na uzv? ❤️
IvonaSi2509 svakako kada odete na konzultacije će vam mpo dr reći što morate napraviti još od pretraga. Što se tiče Inovo tablete pokazale su se odlične kod žena s pcos jer poboljšavaju kvalitetu jajnih stanica, djeluju na androgene i snižavaju njihovu razinu, općenito pomažu za ravnotežu hormona, pomažu ženama kod inzulinske rezistencije i navodno oko ovulacije tako da vrijedi probati, ja sam sve te sastojke pila odvojeno duži period i kada usporedim dva postupka vjerujem da mi je to pomoglo uz zdravu prehranu i tjelovježbu tako da ih počni piti i držim 🤞 da ti pomognu 🙏🤞🥰
Hvala ti 😍😘 trebala bi u pon na uzv, ali jucer su bas krenuli jaci bolovi, osjecam ih i nisko na ledjima, inace bi na takvom intezitetu popila tabletu za vrijeme M, nemam krvarenja nikakvih. Bolovi se pojave i nestaju.. Zvat cu hitnu pa cu pitati sto s tim... Moj gin mi je maloprije rekao da zovnem humanu gdje sam radila postupak pa da njih pitam... Natečen mi je i jajnik od stimulacije, ali bol je bas kao menstrualna...
👮 36 oligoazstheno...
👩41 2019. biokem, 2020 spontani
6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
10dnt, beta 104
12dnt beta 205
UZV 28.11
Luana žao mi je da se toliko mučiš sad psihički. Koliko dugo čitam ovaj forum i mnoge trudnice su imale takve bolove u trudnoći i sve je bilo dobro na kraju. Mislim da to nije neuobičajeno. Samo budi pozitivna 💗
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Mare18 Takica čestitam draga neka te do kraja prati uredna i školska trudnoća 🤗❤️
Dobro sam Stelic, citam vas, navijam za sve, pratit cu svakako tvoj FET u 1. mjesecu, vjerujem da ce to ovaj put biti TO 😊 ❤️🤗
Za sada sam na pauzi, do maja najmanje, ne mogu stici prije odlaska u inostranstvo na 3 mjeseca obaviti preglede i stimulaciju ali plan je da promijenim kliniku. Bila sam vec 2 puta na razgovoru kod dr Alija u Bona Dei i dojmio me se ali obzirom da sam se ljetos odlucila za PGT-A, nisam isla kod njih u postupak, naredni put namjeravam ici tamo pa cemo vidjeti kako ce ici…
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Hvala ti 😍😘 trebala bi u pon na uzv, ali jucer su bas krenuli jaci bolovi, osjecam ih i nisko na ledjima, inace bi na takvom intezitetu popila tabletu za vrijeme M, nemam krvarenja nikakvih. Bolovi se pojave i nestaju.. Zvat cu hitnu pa cu pitati sto s tim… Moj gin mi je maloprije rekao da zovnem humanu gdje sam radila postupak pa da njih pitam… Natečen mi je i jajnik od stimulacije, ali bol je bas kao menstrualna…
Draga i ja od juce imam bolove pogotovo kad se krecem. Cak sam juce imala u 3 navrata smedjkastu zilicu i to je to. Jutros sve ok ali bolova blagih ima i dalje. Prija mi ležanje pa to i radim.
Nedaj se kod mene je mislim od pregleda zvala sam dr i rekla mi da mirujem i nastavim th.
Glava je prepuna misli pa sad gledam Hobit da se malo rasteretim. 🥰🥰🥰🥰
Nedaj se nisi usamljena tu nas je jos sa istim ili sličnim simptomima.
Bice sve ok.
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji