Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bambi27zg
    22. Studeni 2022. 14:31

Rainbow_Hope 🌈

bambipametno da si tako napravila, meni se kao i J_Lo poklopio godišnji s prvim tromjesečjem koje sam smeđarila i morala mirovati i stvarno sam se toga držala - bebice su ipak prioritet. Da se sad ne osjećam dobro, odmah bih otišla na komplikacije, ali kao što sam rekla - mentalno mi je lakše kad radim, zato sam tako dugo i ostala. Koliko si ti danas trudna? Sljedeći put ćete čuti ❤️🤗
    Stelasuper da ideš hematologu, bolje sve provjeriti, posebno taj antitrombin koji je povišen…
    Sunny, Dom Leonuživajte s princezicama 🤩🤩

5+6 je po izracunu od zadnje menstruacije tak da mi je jasno da je jos rano, ali ovog puta smo vidjeli embrij, zadnji puta na 6+6 ga nije bilo 😔

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Stela_M
    22. Studeni 2022. 15:03

Rein čitala sam da je najčešće povišen kod osoba koja uzimaju lijekove za razrjeđivanje krvi a ja ništa takvo ne uzimam pa mi nije jasno od čega je to ali svakako će se hematolog pozabaviti s tim😁 kako ste mi ti I Sofija? Kako je seka? 😊❤️❤️
    Panda srećo moja sve razumijem ali ne vrijedi utonuti u crne misli nažalost naš put je takav kakav je i naravno da smo mogle sigurno bi birale lakše put ali valjda je negdje zapisano da tako mora biti, nađi si neki ispušni ventil s čim ćeš okupirati misli, dolaze blagdani posveti se sebi, uživaj, napij se koji put i opusti se (takav je moj plan 🤣🤣) a onda s novom godinom dolaze nove odluke i novi planovi, vrlim🤗😊❤️❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Panda.
    22. Studeni 2022. 15:17

Stela sve znam i tako bi sama sebi rekla. Ali poklopilo mi se sad tako i vjerojatno će proći. Ti si se okupirala pretragama i samo tako nastavi. Bolje da nemamo vremena misliti o glupostima. Možda opet skupa krećemo u nove borbe. 🤗😘🥰❤️

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

Flowerson 🌸
    22. Studeni 2022. 15:24

Rein i ostale cure, hvala vam. Nisam očekivala da je ovo s pilulom tako komplicirano, u četvrtak hospitalizacija. Najgore od svega je što su došle i žene koje će svjesno pobacit i njima je tamo sve smiješno i zabavno. Ovo mi je apsolutno nešto najgore što sam doživjela na ovom putu. Moram ću ponijet slušalice sa sobom da ne moram slušati cerekanja, koma.
    Sretno svima koji imaju nešto, žao mi je, al nisam bila u stanju popratit sve 🤷‍♀️

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Emiliy_mili
    22. Studeni 2022. 15:31

Stela_M

Lightblue

Stela_M

Razumna & Flowerson žao mi je cure što to morate prolaziti šaljem veliki hug 🤗❤️❤️❤️
    Bamby čestitam draga neka sve bude tip top kako i treba 🤗❤️
    Kacusha kako si? 🤗❤️❤️
    Pandice kako si mi ti? 🤗❤️❤️
    Cure pitanje dr. G mi je rekao da odem ipak kod hematologa jel znate možda koliko se čeka na pregled, preporuka mi je prof Gaćina?

Ja sam ti hematologa i imunologa u Vinogradskoj dobila kroz tri tjedna,istina 2018 i za dva tjedna vadila krv.Nakon roga sam dobila odmah termin opet kod njih ali to je bilo za mjesec dana zbog vrsti pretraga. Nije bio Gaćina,njega se duže čekalo

Poslala sam mail tražili su me kks ne stariju od mj dana, sreća pa sam to izvadila prije 10 dana 🤣, i sad čekam pa i da je mj dana čekanja ok nije mi to tako strašno 😊 hvala na info ❤️

Stela probaj poslat mailove na rebro, vinogradsku i znam da merkur ima odlicne hematologe jer mi se frendica kod njih prati. 
    Mozes i na google upisat liste čekanja hzzo pa tamo pogledas upises u trazilicu hematolog prvi pregled i onda ti izbaci koja bolnica bi imala najmanju listu čekanja
    Nadam se da sam ti barem malo pomogla
    Sretno

🙋‍♀️ 30 g- svi nalazi ok
    🙋‍♂️ 33- isto sve ok
    Pokušavamo već godinu dana
    Čekamo konzultacije na VV🤞

Eva892
    22. Studeni 2022. 15:33

Flowerson

Rein i ostale cure, hvala vam. Nisam očekivala da je ovo s pilulom tako komplicirano, u četvrtak hospitalizacija. Najgore od svega je što su došle i žene koje će svjesno pobacit i njima je tamo sve smiješno i zabavno. Ovo mi je apsolutno nešto najgore što sam doživjela na ovom putu. Moram ću ponijet slušalice sa sobom da ne moram slušati cerekanja, koma.
    Sretno svima koji imaju nešto, žao mi je, al nisam bila u stanju popratit sve 🤷‍♀️

Draga Flowerson, jako mi je žao što moraš prolaziti kroz medikamentozni, kažu da je možda lakše jer ipak se kiretažom struže maternica, ali psihički nije. Meni je trebala dobra godina dana da procesuiram što se dogodilo, ali opet, nismo svi isti. Ne znam kako podnosiš bolove, ali svakako ti preporučam da odmah sa tabletama koje ti daju, zatražiš i ketonal. Meni su dali brufen nakon što su bolovi krenuli i samo sam ga ispovraćala. Ne želim te strašiti, samo prenosim svoje iskustvo. Možda makar uzmi brufen još dok si doma, pa ti možda bolovi u startu budu manji.
    Želim ti svu snagu da kroz to prođeš hrabro ❤️

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

Razumna
    22. Studeni 2022. 15:38

Kacusha

Bambi cestitam na uzv, da i dalje sve bude ok 🍀
    Stelic dobro sam, uvijek se neka vrata otvaraju. Danas smo isli upoznati nasu curicu koju cemo posvojiti. Ne zelim uspoređivati s roditeljstvom jer ne znam kako je, ali znam da sam ispunjena i nalazim napokon mir. 💕❤️💖🌈
    Za hematologa ne znam, meni je prijateljica to sredila. 😁
    Cure ne gubite nadu, svaki oblik tugovanja je normalan. ✨

Isusek! Pa kakva je curica? Kakvu kosu ima? Oči? Dob? Jeli trenutno kod udomitelja ili u ustanovi? Ima li još braće i sestara? Jeste li već potvrdili da je želite ili čekate da se dojmovi slegnu?
    Maslačak hvala ti na tvojoj inspiritativnoj priči. Mislim da si ti ogledalo svake mpo majke. Sama sam se našla u svemu što si pisala. Doslovno iste molitve i ovo kad si napisala da nisi dovoljno zahvalna- to sam totalno ja. Cura je prekrasna 😍🤩 niste uranile jer ti moraš uživati za sve nas 🥰
    Flowerson pa ovo je jebena horor priča! Pa užas! Pa grozno da još i to moraš proći! Stvarno se suosjećam sa tobom. Ja se ne dam na hospitalizaciju. Beta mi ne pada ali sam rekla dr da ću je ponoviti u petak a onda ću vidjeti što ću. Bas sam sad ljuta zbog  tebe

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Flowerson 🌸
    22. Studeni 2022. 15:49

Eva892, rekli su ako slučajno bude povraćanja da mogu dat injekciju tako da se nadam da će bit tako...nemam inače bolne menstruacije, jednom u 3 godine me pošteno razvali da moram popit brufen, tako da ne znam što me čeka. 
    Razumna, ja sam mislila dal je bolje čekat i odbit pa da to samo prođe, al sto duže čekam si produžujem agoniju, hoću da je gotovo. Znam da se neće ništa promijeniti, a sama činjenica da nosim nešto mrtvo u sebi mi je pretuzna. Najgore će mi bit provest dan tamo onako usamljeno u svojim mislima, mislim da mi je to gore od same fizičke boli.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Ana26
    22. Studeni 2022. 15:55

Flowerson žao mi je što sve to moraš prolaziti. Ja sam nakon prvog spontanog imala kiretažu,a drugi put medikamentozni, s tim da sam ja bila skoro 12 tj. Ja sam tražila kiretažu,ali su me uspjeli uvjeriti da je bolji medikamentozni. Nije tako strašno, ja sam očikavala i gore i mislila sam si porod će mi  sigurno još bolniji ako Bog da da ga ikada doživim.
    Kad plod krene van onda budu jači menstrualni bolovi, ali brzo prođu. Puno je teža duševna bol od fizičke. Mene kasnije ništa nije bolilo.  Ja sam si ponijela i tablete pa sam uz one koji su mi dali kasnije popila i svoju. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Točkica 89
    22. Studeni 2022. 15:55

Drage cure meni berba prošla.. sad odmaranje.. mi smo napravili sve što smo mogli sad je sve u Božjim rukama.. koliko će bit oplođenih i što će bit ja ne znam... Samo se nadam da će se ova sva patnja isplatiti.. 
    Flowerson bila sam na medikamentoznom i ja.. sve sam to obavljala kod kuce.. super je sto se tako ne unistava maternica.. da boli boli, vise bole srce i duša, fizička bol prođe kroz 4, 5 dana, naravno prvi dan najjace dok pijes tablete.. a srce i duša nikad ne nadju mir... Pitas se sto si skrivio, zasto bas ja i tako sve dalje, ali na to se nema odgovor.. samo hrabro i pustit vremenu da odradi svoje.. 💕

👩 1989., anovulacija, AMH 47,9

👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia

1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
    Vinogradska

1. 6/21 IUI, ❌

2. 10/21 prirodni ICSI ❌
    dr. L
    3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
    3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
    4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
    2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
    ostala 🐧🐧🙏🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.