Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flowerson 🌸
    22. Studeni 2022. 10:29

Razumna, mene sad nije strah da nece opet bit plus na testu, novi plus mi stvara stres. Iskreno, bila bih sretnija da sam imala neke naznake da je nešto pošlo po zlu pa se barem psihicki pripremis il ti je lakše drugi put jer sad nikad neću imat sekunde mira. A ja u drugu stimulaciju neću sigurno nikad više, ne zato jer ja ne bih riskirala, nego muž neće. Tako da što je tu je...danas su mi krenuli grčevi pa molim Boga da barem to krene samo van da ne moram na tu pilulu jer je i ta pilula horror kako sam čula po iskustvu drugih žena.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Razumna
    22. Studeni 2022. 10:37

Flowerson

Razumna,mene sad nije strah da nece opet bit plus na testu, novi plus mi stvara stres. Iskreno, bila bih sretnija da sam imala neke naznake da je nešto pošlo po zlu pa se barem psihicki pripremis il ti je lakše drugi put jer sad nikad neću imat sekunde mira. A ja u drugu stimulaciju neću sigurno nikad više, ne zato jer ja ne bih riskirala, nego muž neće. Tako da što je tu je…danas su mi krenuli grčevi pa molim Boga da barem to krene samo van da ne moram na tu pilulu jer je i ta pilula horror kako sam čula po iskustvu drugih žena.

Mila da smo barem bliže pa da se možemo držati za ručice i skupa menstruirati. 😔🤎
    Meni je dr rekla da je ok čekati do 3 tjedna da tijelo krene samo sa čišćenjem. Meni je trebalo tjedan dana tad a ovaj put sam i prije smedarila pa se samo stvorilo i krvarenje.
    I imat ćeš svoj mir. Jednostavno ćeš služiti da ne može svaki put biti sranje da jednom mora biti dobro. Pa jebote rođeno je 8 milijardi ljudi. To znači skoro toliko dobrih trudnoća, očito nije neka znanost ta trudnica 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Loorna41
    22. Studeni 2022. 10:57

Razumna

J_Lo

ja znam kupiti online časopis Život i neplodnost.

Ostavljam ovdje link ako koga zanima:
    https://linktr.ee/zivotineplodnost

Po ovome vidim da nisam baš dobro. Sve mi ove priče zvuče kao bajka. Djeca-sreća koja se događa drugima. Nemam snage ni za lijepe priče.
    Bila sam u bolnici na vađenju bete (u ovoj godini na prva tri transvera - tri puta, četvrti put je bila biokemijska pa "samo" tri puta i u ovoj trudnoći mi je ovo sedmo vađenje bete. Dakle 13o vađenje bete u ovoj godini, i ne zadnje) i bile su 4 trudnice na drugim nekim pretragama i gledam ih i boli me 🍆 za sve. Nikakve emocije a inače bas volim trudnice i volim im pitati uobicajena pitanja a danas ___________
    Jučer sam se natjerala da usisam pola kuće, odradila sam neki posao za nekoga ali se nisam mogla natjerati da izađem iz kuće. Imala sam sinoć neki event i znam da sam otišla da bi bilo super, da bi se dobro provela ali ipak sam odlučila biti sama sa sobom… Cak mi i ovo vrijeme paše da smo skupa šugavi.

Mila moja. Pa sasvim je normalno da si takve volje. Treba vremena za svaku bol da popusti, da prođe. Nedaj se. Vjerujem da ćeš ponovno skupiti snage za dalje.❤️❤️❤️

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    22. Studeni 2022. 10:58

bambi27zg

1.UZV ✔️
    Imamo GM i ZV i nazire se embrij, za 4 tjedna ponavljamo, stavio me na mirovanje.

Bila sam jutros nervoznija nego prije aspiracije 😅

Čestitke i sretno dalje.

👱‍♀️41 - amh 7.8
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Flowerson 🌸
    22. Studeni 2022. 11:44

Razumna

Flowerson

Razumna,mene sad nije strah da nece opet bit plus na testu, novi plus mi stvara stres. Iskreno, bila bih sretnija da sam imala neke naznake da je nešto pošlo po zlu pa se barem psihicki pripremis il ti je lakše drugi put jer sad nikad neću imat sekunde mira. A ja u drugu stimulaciju neću sigurno nikad više, ne zato jer ja ne bih riskirala, nego muž neće. Tako da što je tu je…danas su mi krenuli grčevi pa molim Boga da barem to krene samo van da ne moram na tu pilulu jer je i ta pilula horror kako sam čula po iskustvu drugih žena.

Mila da smo barem bliže pa da se možemo držati za ručice i skupa menstruirati. 😔🤎
    Meni je dr rekla da je ok čekati do 3 tjedna da tijelo krene samo sa čišćenjem. Meni je trebalo tjedan dana tad a ovaj put sam i prije smedarila pa se samo stvorilo i krvarenje.
    I imat ćeš svoj mir. Jednostavno ćeš služiti da ne može svaki put biti sranje da jednom mora biti dobro. Pa jebote rođeno je 8 milijardi ljudi. To znači skoro toliko dobrih trudnoća, očito nije neka znanost ta trudnica

Barem smo skupa u istom govnu pa je lakše kad nisi sam. ❤️ Mene zvali da dođem već danas u 13, šokiralo me jer nisam očekivala danas...prvo uzv pregled i onda valjda na temelju toga pilula da ili ne. Baš me strah.

01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Flowerson 🌸
    22. Studeni 2022. 11:48

Maslačak, u potpunosti vjerujem da ti je tako bilo kroz drugu trudnoću, znam da ni meni neće biti ništa bolje sa sljedećom. Za mene ce plus bit pocetak stresa, odbrojavanja dana i nadanja da ćemo doc do kraja.

Loorna41
    22. Studeni 2022. 11:54

Flowerson

Razumna

Flowerson

Barem smo skupa u istom govnu pa je lakše kad nisi sam. ❤️ Mene zvali da dođem već danas u 13, šokiralo me jer nisam očekivala danas…prvo uzv pregled i onda valjda na temelju toga pilula da ili ne. Baš me strah.

Mila mislit ćemo svi na tebe.❤️❤️

👱‍♀️41 - amh 7.8

Stela_M
    22. Studeni 2022. 11:54

Razumna & Flowerson žao mi je cure što to morate prolaziti šaljem veliki hug 🤗❤️❤️❤️
    Bamby čestitam draga neka sve bude tip top kako i treba 🤗❤️
    Kacusha kako si? 🤗❤️❤️
    Pandice kako si mi ti? 🤗❤️❤️
    Cure pitanje dr. G mi je rekao da odem ipak kod hematologa jel znate možda koliko se čeka na pregled, preporuka mi je prof Gaćina? 

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Kacusha
    22. Studeni 2022. 12:27

Bambi cestitam na uzv, da i dalje sve bude ok 🍀
    Stelic dobro sam, uvijek se neka vrata otvaraju. Danas smo isli upoznati nasu curicu koju cemo posvojiti. Ne zelim uspoređivati s roditeljstvom jer ne znam kako je, ali znam da sam ispunjena i nalazim napokon mir. 💕❤️💖🌈
    Za hematologa ne znam, meni je prijateljica to sredila. 😁
    Cure ne gubite nadu, svaki oblik tugovanja je normalan. ✨

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

anii208
    22. Studeni 2022. 12:30

bambi27zg

1.UZV ✔️
    Imamo GM i ZV i nazire se embrij, za 4 tjedna ponavljamo, stavio me na mirovanje.

Bila sam jutros nervoznija nego prije aspiracije 😅

bambi27zg bravo 🙏🏻 bila si u petrovoj na uzv? A zasto te stavio na mirovanje, zato sto si jednom imala missed ab ili opcenito zbog ivf stavlja na mirovanje odmah? Pitam jer nam je isti dr.pa cisto eto da se pripremim jednog dana ako Bog da🤷🏻‍♀️

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.