Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flowerson 🌸
    21. Studeni 2022. 16:51

Cure, evo javljam loše vijesti. Nisam to uopće očekivala, srce više ne kuca. Baš sam bila mirna, osjećala sam se skroz ok i eto...đaba sve. 🤷‍♀️ Još sam otišla i kod otorinca za svoj začepljen pa mi je rekao da mi je jedini spas operacija tako da sam danas dobila sve krasne vijesti. 
    Ne znam ni kako se osjećam, čudno skroz. Bila sam tužna prvih 15 minuta, valjda u nevjerici, nakon toga više ljuta, nego tužna i jednostavno sam krenula naprijed rijesavat sto mogu... npr. svoje sinuse, sve mislim da cu na operaciju do sljedećeg postupka. Pozitivno je što sam uspjela dogovoriti dodatne pretrage, ne pada mi na pamet ic u drugi fet bez da provjerim sve što se da provjerit. Mozda je sad samo loša sreća, a možda postoji problem. Ovaj tjedan ću dobit pilulu, nadam se da ce to sve izać samo od sebe i da neće bit komplikacija. 

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Stela_M
    21. Studeni 2022. 16:54

Flowerson

Cure, evo javljam loše vijesti. Nisam to uopće očekivala, srce više ne kuca. Baš sam bila mirna, osjećala sam se skroz ok i eto…đaba sve. 🤷‍♀️ Još sam otišla i kod otorinca za svoj začepljen pa mi je rekao da mi je jedini spas operacija tako da sam danas dobila sve krasne vijesti.
    Ne znam ni kako se osjećam, čudno skroz. Bila sam tužna prvih 15 minuta, valjda u nevjerici, nakon toga više ljuta, nego tužna i jednostavno sam krenula naprijed rijesavat sto mogu… npr. svoje sinuse, sve mislim da cu na operaciju do sljedećeg postupka. Pozitivno je što sam uspjela dogovoriti dodatne pretrage, ne pada mi na pamet ic u drugi fet bez da provjerim sve što se da provjerit. Mozda je sad samo loša sreća, a možda postoji problem. Ovaj tjedan ću dobit pilulu, nadam se da ce to sve izać samo od sebe i da neće bit komplikacija.

U p.m baš mi je žao draga ne znam što bih ti rekla 🥺 drži mi se srećo obavi sve što možeš od pretraga, napuni baterije a onda u nove pobijede, drži mi se  šaljem veliki hug❤️❤️❤️❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Butterfly 🦋
    21. Studeni 2022. 16:58

Flowerson

Cure, evo javljam loše vijesti. Nisam to uopće očekivala, srce više ne kuca. Baš sam bila mirna, osjećala sam se skroz ok i eto…đaba sve. 🤷‍♀️ Još sam otišla i kod otorinca za svoj začepljen pa mi je rekao da mi je jedini spas operacija tako da sam danas dobila sve krasne vijesti.
    Ne znam ni kako se osjećam, čudno skroz. Bila sam tužna prvih 15 minuta, valjda u nevjerici, nakon toga više ljuta, nego tužna i jednostavno sam krenula naprijed rijesavat sto mogu… npr. svoje sinuse, sve mislim da cu na operaciju do sljedećeg postupka. Pozitivno je što sam uspjela dogovoriti dodatne pretrage, ne pada mi na pamet ic u drugi fet bez da provjerim sve što se da provjerit. Mozda je sad samo loša sreća, a možda postoji problem. Ovaj tjedan ću dobit pilulu, nadam se da ce to sve izać samo od sebe i da neće bit komplikacija.

Užasno mi je žao Flowerson.. nemam riječi utjehe osim da sama sa sobom , i mužem, to prebrodiš , pređeš i obavite sve pretrage i krenete u nove pobjede što prije bude moguće, šaljem veliki hug , drži se draga❤️❤️❤️

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

Barbi30
    21. Studeni 2022. 17:17

Cvit i Alstromenia  čestitam na super vijestima i sretno dalje ☘️🙏
    Flowerson žao mi je, baš sam očekivala dobre vijesti. 
    Odmori se i sretno u daljnjoj borbi ❤️💪🙏

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

Rainbow_Hope 🌈
    21. Studeni 2022. 17:24

Stela pai imam ja tu blagu mutaciju, neki za to ne preporučuju ništa, drugi daju andol, ja pijem andol u trudnoći, za mthr ti je Sani objasnila. Antitrombin ti je malo povišen, to bi trebala provjeriti, koliko znam, on je odgovoran za sprečavanje ugrušaka, ostalo ti je uredno
    Cvit odlična beta 🥳
    Alstromenia ajme, blizići, čestitam 🔝🔝
    Pandapanda navijamo, sretno! 💪💪💪
    Flowerson draga, užasno mi je žao 😢 znam da tu nema riječi utjehe, nek samo fizički dio što bezbolnije prođe... Drži se 💔

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

• Linda86
    21. Studeni 2022. 17:27

Alstromenia jos jedni blizanci, predivno, cestitam i neka prode bez komplikacija 🥰
    Cvit odlicna beta, neka se pravilno dupla 🥳
    Flowerson uzasno mi je zao... Bas nisam ocekivala ovakav rasplet dogadaja... Nema rijeci utjehe ❤️

'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
    1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
    2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
    Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️

• Emiliy_mili
    21. Studeni 2022. 17:29

Pozdrav drage cure čitam vas već neko vrijeme pa sam se odlučila i ja priključiti..
    Muž i ja vec više od godinu dana pokušavamo ali ne ide...
    Pokušali smo skoro sve, ne pratit plodne dane kao opustit se, pa sam pratila ovulacijskim trakicama pa smo ciljano imali odnose, drzala noge u zraku 🫣, isprobali sve poze 🤭 ali evo niti jedna jedina trudnoća, čak ni biokemijska.
    Odlučila sam javiti se na humanu i to na vuk vrhovec jer mi tamo radi prijateljica..
    Od nalaza smo obavili skoro sve, papa, briseve, jajnici prohodni, moji hormoni su isto ok iako mi je FSH bio malo povisen 8, 4 a granica je 8,1, spermiogram uredan, bakterioloski isto.
    Doktor je rekao da bi krenuli prvo sa insemenacijom pa da se javimo prvog dana ciklusa..
    Ima li itko iskustva pozitivnih nakon inseminacije? 

🙋‍♀️ 30 g- svi nalazi ok
    🙋‍♂️ 33- isto sve ok
    Pokušavamo već godinu dana
    Čekamo konzultacije na VV🤞

Točkica 89
    21. Studeni 2022. 17:46

Flowerson ovo nisam očekivala.. bas mi je jakooooo zao... 💔ali događa se...meni je isto bilo u travnju.. tesko je.. znam kako ti je.. sad se moras prvo rekuperirat.. odtuguj... daj si vremena to je jako bitno.. uz tebe smo.. 💕
    Emiliy-mili dobro došla.. da.. počinje se s insemonacijom...vjerojatnost za uspijeh je mala, ali bilo je cura koje su i na taj način uspijele ostati trudne iz prve.. tako da sretno.. od nekud se mora početi kad već ne idu stare metode.. (praćenje ovulacjje, dizanje nogu i td.)..  💕

👩 1989., anovulacija, AMH 47,9

👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia

1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
    Vinogradska

1. 6/21 IUI, ❌

2. 10/21 prirodni ICSI ❌
    dr. L
    3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
    3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
    4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
    2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
    ostala 🐧🐧🙏🙏

Loorna41
    21. Studeni 2022. 17:47

Flowerson

Flo tako mi je žao mila. Šaljem velike zagrljaje utjehe.❤️❤️

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

bambi27zg
    21. Studeni 2022. 17:53

Flowerson

Bas mi je zao 🥺💔
    Placi, vristi, smij se, suti - sve sto pomaze ❣️

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.