Pozdrav drage cure/žene! Pratim vas već duže vrime, a nikako se javiti. Hvala na svim savjetima, pomogli su mi dosta, npr. oko boostanja stanica. Čestitke svima koje su uspile na ovom teškom putu, a one koje nisu samo hrabro dalje, bit će kad tad. Kao što vidite u potpisu ahm mi je jako nizak, doktorica kaže da mi ne daje baš velike šanse,čak kaže da razmislim o doniranim stanicama. Nisam ni krenila tako reći, a mogu reć da me malo izbedirala. Al neću odustajati, idem pozitivno ko što sam inače i virujen da me moja sreća negdi čeka…🙆♀️Minnie_25i ja imam nizak amh al kako me cure tjese, bitna je kvaliteta jajne stanice. Kako te je i Rein pitala koliko imas folikula i u kojim jedinicama je izrazen amh?
Meni je isto malo glupo da ti je to rekla prije prvog postupka jer se ni ne zna kako ces reagirat na terapiju i koliko ces stanica dobiti s terapijom. Mislim i meni je jednom moj dr. isto tako provalio kao probamo nekoliko puta i ako ne uspijemo idemo na heterogenu oplodnju. Plakala sam danima, al drugi put kad sam mu to spomenula, on se cudi i pita me:Ja to reko? 😂 Tako da borimo se do zadnje jajne stanice🙌🏼
Daaa, vidila sam da i ti isto imaš, popratila sam te..🤣 Odgovorila sam Rein, 2 antralca( u pmol je izražen amh). Stanje je loše, svjesna sam toga i ja, al slažem se nisam ni probala, ne znaš kako ću odreagirati. Ma nisan sebi mogla doć isto danima, al sad san posložila sebi u glavi i rekla borit ću se kako god, do zadnje jajne stanice haha… E oni bubnu nešto i ostanu živi 🤣🤣Minnie_25 pitaj svog mpo doktora i da li da pijes DHEA tablete. Pokazale su se ucinkovite kod nas s niskim amh-om. Al to nemoj sama na svoju ruku, pitaj doktora. Ne znam jesi li vadila hormon dhea na svim nalazima koje si radila do sad?
On mi je dobar tako da mislim da nema potrebe da ga uzimam, al hvala ti… Sad ću ga opet vaditi s ostatkom pa ćemo vidit, jel se što poremetilo i kod njega.. 😬Minnie_25 i meni je dhea bila dobra al mi je svejedno mpo preporucio da pijem 3 x 25 mg dnevno. Tako da cisto priupitaj🤷🏻♀️
Eli 🙈 oću, obavezno… Hvala ti puno 😊 što još piješ uz to?
Minnie_25 ja ti pijem Folacin 5 mg, Gynositol 2 vrecice dnevno, DHEA 25 mg x 3 dnevno, vitamin D jedom tjedno 25000, Q10 - 200 mg, omegu i vitamin C🤗
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Lucky, ovaj put do kraja ❤️🤞
Sretno svima, posebno danas curama s betama i uzv. Danas imam svoj prvi službeni uzv, brzo je nekako i došlo.
Pošalji nam sličicu ☺️
Čisto sumnjam da ću u KBC dobit sličicu 🙄
Imam sličicu sa privatnog uzv kad sam bila na 6+4 ❤️
https://ibb.co/ThwMrYh
Hvala vam svima ❤️ neobično sam mirna, nisam u stresu i strahu, vjerujem da će danas bit sve ok 🤞
Što se tiče antralnih folikula, meni ih je u ciklusu stimulacije dr. prebrojala oko 12, 13 da bi na kraju imala 30 folikula. Tako da il je ona nemarno prebrojala te antralne ili ih se u stimulaciji može dobiti još više…🤷♀️
❤️Ja sam u Splitu dobila 😅
Bit će sve u redu sigurno ☺️
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Hvala ti… Kod prof. M, mislim da si i ti kod nje… Bila sam za sad samo na konzultacijama, sad ću joj nalaze poslat pa ćemo dalje.. Čini mi se stvarno super, malo me izbedirala, iako sam i sama svjesna situacije, nego sam biće preosjetljiva pa me malo pogodilo..
Super, ma u dobrim si rukama.
Zna ona izbedirati jer je realna, oprezna i ditektna. Mene i dan danas izbedira nekad na UZV.
Želim ti puno sreće ☺️
J_Lo I ja mislim da jesam 💪🏻 Eto vidiš, znači luda nisam haha... Hvala ti punooo, također da sve prođe kako triba 💕
🙆♀️ 33 🙆 35 (sve ok, normo)
-2015.g operirana cista(endometrioza)
- AHM 0,55,ostali hormoni✅, papa✅, brisevi✅ kariotip✅
-03/22 vađenje prvih nalaza, nakon 1,5 g pokušavanja
-06/22 prve konzultacije, Petrova
-11/22 prelazak u St, zbog zatvaranja Petrove
1.IVF kbc Split ⛔ nije došlo do transfera
2.Inseminacija (došlo do ovulacije, pa da ne propadne ciklus probali) ⛔
-10/23 dr. Šparac
*Čuda su moguća, onom koji vjeruje u njih! *
Flowerson javi nam se čim s pregleda :)
Ribić čekamo i tvoje vijesti :*
JLo Rein još malo kod vas blago vam see ...
Nove cure sretno s postupcima, bockanjem iščekivanjem ...
Kacusa tebi & Sani88 baš baš želim samo najbolje vijesti i da bude sa što manje komplikacija ( Jer kod nas ih uvijek bude naravno )
Razumna užasno mi je žao što je negativno završilo, ali vidim da imaš i plan i naravno svoj cilj...ja prva nemam tvoju snagu, tako da vjerujem da će te tvoja snaga i vjera izvući na bolje i da će biti sve dobro.MORA BITI:
Ja sam ok..iskreno nemam baš simptoma..evo sad sam nešto jela pa mi kao sjedi negdje između želudca i stomaka..ali mučnine kao mučnine nemam...počela sam malo bolje spavati ..i eto.Još se nisam naručila kod socijalnog ginekologa mislim da ću izdržati do 1.12 tog do pregleda kod mpo ginekologa.
Samo trudnice, ja nisam nikave nalaze vadila ? Kad bude pregled to je već 10ti tjedan Ako Bog da, ne znam jesam li neke krvne pretrage ipak trebala ranije obaviti...
89godiste PCOS
8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
05.01.2023. pregled 14 tt <3
26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏
anii Ja isto sve to pijem, osim DHEA i omege.... A vitamin C s dodatkom selena i cinka, pa eto valjda će to biti ok... 🤷♀️
🙆♀️ 33 🙆 35 (sve ok, normo)
-2015.g operirana cista(endometrioza)
- AHM 0,55,ostali hormoni✅, papa✅, brisevi✅ kariotip✅
-03/22 vađenje prvih nalaza, nakon 1,5 g pokušavanja
-06/22 prve konzultacije, Petrova
-11/22 prelazak u St, zbog zatvaranja Petrove
1.IVF kbc Split ⛔ nije došlo do transfera
2.Inseminacija (došlo do ovulacije, pa da ne propadne ciklus probali) ⛔
-10/23 dr. Šparac
*Čuda su moguća, onom koji vjeruje u njih! *
Pozdrav cure, evo da se konacno javim, malo sam odmarala od svega i sada opet u nove pobjede💪🏻
Sretno svim curama koje vade betu i imaju uzv, da sve bude dobro😊🥰
Jucer je došla M i u nedjelju krećemo sa folikulometrijama i ona krajem drugog tjedna drugi IUI, možda ovaj ipak bolje završi nego prvi 😊
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Flowersonjavi nam se čim s pregleda :)
Ribićčekamo i tvoje vijesti :*
JLo Reinjoš malo kod vas blago vam see …
Nove cure sretno s postupcima, bockanjem iščekivanjem …
Kacusatebi & Sani88baš baš želim samo najbolje vijesti i da bude sa što manje komplikacija ( Jer kod nas ih uvijek bude naravno )
Razumnaužasno mi je žao što je negativno završilo, ali vidim da imaš i plan i naravno svoj cilj…ja prva nemam tvoju snagu, tako da vjerujem da će te tvoja snaga i vjera izvući na bolje i da će biti sve dobro.MORA BITI:
Ja sam ok..iskreno nemam baš simptoma..evo sad sam nešto jela pa mi kao sjedi negdje između želudca i stomaka..ali mučnine kao mučnine nemam…počela sam malo bolje spavati ..i eto.Još se nisam naručila kod socijalnog ginekologa mislim da ću izdržati do 1.12 tog do pregleda kod mpo ginekologa.
Samo trudnice, ja nisam nikave nalaze vadila ? Kad bude pregled to je već 10ti tjedan Ako Bog da, ne znam jesam li neke krvne pretrage ipak trebala ranije obaviti…
Hvala na lijepim riječima 🥰
Ja sam počela krvariti ali još nema bolova od menge ni porođaja kao prošli put, vjerojatno me to čeka.
Jutros sam se vagala i u ovoj trudnoći sam izgubila 3kg 🥳 a mislila sam da sam dobila toliko jer sam više od mjesec dana ležala. Danas krećem sa brzim hodanjem-opet. Idem se do ljekarne opskrbiti sa q10. Malo me šokiralo kad mi je dr ispričao da je imao 2 pacijentice koje su mu od stimulacije dobile mazdani. To me je baš potreslo jer ja imam povećane predispozicije za moždani. Strasno se osjećam. Prije sam isla u postupak bezbrižno a sad me baš strah.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Je je, ja sam Vinogradska. Cekamo iduci tjedan. Valjda cu znat pocetkom tjedna kad bi bio carski 😀
Sretno ribic💪🏽💜...iako uopće ne sumnjam da će sve biti superiška🙏🏽...i da javi stanje u Vinogradskoj i ja sam se odlučila za njih🤞🏼🙈
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔
Hvala ti… Kod prof. M, mislim da si i ti kod nje… Bila sam za sad samo na konzultacijama, sad ću joj nalaze poslat pa ćemo dalje.. Čini mi se stvarno super, malo me izbedirala, iako sam i sama svjesna situacije, nego sam biće preosjetljiva pa me malo pogodilo..
Super, ma u dobrim si rukama.
Zna ona izbedirati jer je realna, oprezna i ditektna. Mene i dan danas izbedira nekad na UZV.
Želim ti puno sreće ☺️J_Lo I ja mislim da jesam 💪🏻 Eto vidiš, znači luda nisam haha… Hvala ti punooo, također da sve prođe kako triba 💕
cure cini mi se da smo mi kod iste doktorice evo ja bila na folikomeriji zadovvoljni su sa endicem i folikulima imam ih oko 7 do 8 vecih od 10 i nekoliko od 10mm u srijedu na folikumeriju u sp ona zahtjeva da ona vidi posto mi je 2 puta radio moj doktor i od danas ili veceras to jest uvodim cetrotide
AK 1989
2017 spontani
2021/2022 4 neuspjele inseminacije
9mj pocetak pretraga u kbc split za ivf
idiopatska neplodnost
problemi sa stitnjacom koja je sad ok
partner nalazi super
Da javim, stigla moja beta - 4607 ✨️🥰
Idem u srijedu opet, ne znam kako će mi herc izdržati iščekivanje nalaza dok vidim jel pravilno duplanje 🙈
Vjeverica sretno 🍀
I ostali tko sta ima, ne znam citirat multiple postove pa do zadnje stranice zaboravim nickove. Svima sretno 🍀✨️🍀
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Sortiraj odgovore
Najstariji