Razumna baš zaplet u tebe. Meni malo smrdi na blighted, al od srca se nadam da nije. I javljam se samo da ti poželim svu sricu i da bude dobar rasplet. A ako slučajno ne završi dobro, drzi se, ti si jako snažna i hrabra žena, čitam te zadnje dane i stvarno se divim kolko si pribrana i Razumna haha. Beba ti mora doc, sad ili drugi put, al ta želja, trud i borba će bit nagrađena sigurna sam.
Hvala na lijepim riječima 💙 i ja imam osjećaj da je Blighted, nemam mi druge nego čekati.
Prijateljica me tješi da je njenim blizancima prokucalo srce tek u 8tt, ja čisto sumnjam da sam te sreće ali sam otvorena prema čudima i nadam se čudu.
Roxy 💓Lucky ja se kladim da ni sutra neću znati na čemu sam i da ću samo izgubiti vrijeme ili još gore da će me uplašiti kao i prošli put kad je rekao da se boji da je vanmaternicna. Samo zbog toga sam isla kod susjeda da provjeri jajovoda. A mislim da ću kod Podobnika završiti na kiretazi jer ne mislim opet imati mali porod kod kuće.
Kad sam ja došla na ovaj forum taman je bila jedna žena koja je tad prolazila ovo što ja sad prolazim i sjećam se da je pisala da jedva čeka da samo sve završi, eto tako se i ja sad osjećam.
Kad sam krenula u prvi postupak imala sam ružičaste naočale i mislila sam da su svi moji problemi riješeni jer se liječim ali sad sam svjesna svih opasnosti, rizika i neugodnosti ali želja za djetetom je puno veća od straha🤷
Necemo jos misliti o podobniku i kiretazi, ja bi na tvom mjestu otisla odmah sutra ujutro lucingeru kad ti je vec rekao da dodes, mozda on i progleda na kraju 😂 pa nece bit dalje dileme i sve bude ok, ako te zbuni ili uplasi ili ostavi u neznanju, ja bi odmah zvala podobnika i narucila se na uzv, jer kad sam bila na kiretazi, vrlo temeljit uzv je bio prije same kiretaze, nakon kiretaze, a i onaj kontrolni uzv nakon 2 tjedna i sve mozes pitati i sve ce ti odgovoriti jer si uzme vremena za tebe. Da me ne shvatis krivo, ne mislim da ces ici tamo zbog kiretaze, samo govorim svoje iskustvo, nego zbog boljeg ultrazvuka i vise posvecenosti. Mislim da ces tamo dobiti odgovore na sva pitanja i nedoumice. Ja preporucujem svakako.
Definitivno ću ići kod Podobnika a pogotovo ako ću morati na kiretazu. U kojem si ti vremenu došla na red? Koliko si čekala kiretazu?
Iskra čestitke 💙 neka bude školska 🥰
Svaka ti čast. Ja bi već bila polugola kod susjeda i govorila mu traži 🤣🤣🤣
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Razumna baš zaplet u tebe. Meni malo smrdi na blighted, al od srca se nadam da nije. I javljam se samo da ti poželim svu sricu i da bude dobar rasplet. A ako slučajno ne završi dobro, drzi se, ti si jako snažna i hrabra žena, čitam te zadnje dane i stvarno se divim kolko si pribrana i Razumna haha. Beba ti mora doc, sad ili drugi put, al ta želja, trud i borba će bit nagrađena sigurna sam.
Hvala na lijepim riječima 💙 i ja imam osjećaj da je Blighted, nemam mi druge nego čekati.
Prijateljica me tješi da je njenim blizancima prokucalo srce tek u 8tt, ja čisto sumnjam da sam te sreće ali sam otvorena prema čudima i nadam se čudu.
Roxy 💓Lucky ja se kladim da preporucujem svakako.
Definitivno ću ići kod Podobnika a pogotovo ako ću morati na kiretazu. U kojem si ti vremenu došla na red? Koliko si čekala kiretazu?
Sjecam se da je bila subota kada sam zvala i u utorak sam vec bila na kiretazi.
Hvala. Mislim da ću uskoro trebati još informacija...
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Roxy 💓Lucky ja se kladim da ni sutra neću znati na čemu sam i da ću samo izgubiti vrijeme ili još gore da će me uplašiti kao i prošli put kad je rekao da se boji da je vanmaternicna. Samo zbog toga sam isla kod susjeda da provjeri jajovoda. A mislim da ću kod Podobnika završiti na kiretazi jer ne mislim opet imati mali porod kod kuće.
Kad sam ja došla na ovaj forum taman je bila jedna žena koja je tad prolazila ovo što ja sad prolazim i sjećam se da je pisala da jedva čeka da samo sve završi, eto tako se i ja sad osjećam.
Kad sam krenula u prvi postupak imala sam ružičaste naočale i mislila sam da su svi moji problemi riješeni jer se liječim ali sad sam svjesna svih opasnosti, rizika i neugodnosti ali želja za djetetom je puno veća od straha🤷
Necemo jos misliti o podobniku i kiretazi, ja bi na tvom mjestu otisla odmah sutra ujutro lucingeru kad ti je vec rekao da dodes, mozda on i progleda na kraju 😂 pa nece bit dalje dileme i sve bude ok, ako te zbuni ili uplasi ili ostavi u neznanju, ja bi odmah zvala podobnika i narucila se na uzv, jer kad sam bila na kiretazi, vrlo temeljit uzv je bio prije same kiretaze, nakon kiretaze, a i onaj kontrolni uzv nakon 2 tjedna i sve mozes pitati i sve ce ti odgovoriti jer si uzme vremena za tebe. Da me ne shvatis krivo, ne mislim da ces ici tamo zbog kiretaze, samo govorim svoje iskustvo, nego zbog boljeg ultrazvuka i vise posvecenosti. Mislim da ces tamo dobiti odgovore na sva pitanja i nedoumice. Ja preporucujem svakako.
Hvala ženo ♥️
Također,samo hrabro,sve najbolje ti želim.
😘
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Roxy 💓Lucky ja se kladim da preporucujem svakako.
Sjecam se da je bila subota kada sam zvala i u utorak sam vec bila na kiretazi.
Hvala. Mislim da ću uskoro trebati još informacija…
Idemo korak po korak, sutra u 8 da si kucala luciju na vrata 🤭 ako bude sta trebalo tu sam, a nadam se da ti necu trebat😉
Muž ne može tako rano a inzistira da i on ide. Do kad dr radi?
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Iskra, cestitam na divnoj beti! 🥰
Razumna, nemam ti vise što reći, osim sretno sutra 🙏 ❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Iskra, ❤️ divnaaa beta 👏👏👏👏🎉💞💐
Čestitkeee :))))
👮 36 oligoazstheno...
👩41 2019. biokem, 2020 spontani
6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
10dnt, beta 104
12dnt beta 205
UZV 28.11
Flowerson i Luana ♥️♥️ hvala žene 😘😘.
🙏
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Razumna ja sam kod Podobnika progledala, uspoređivala sa slikama od prijasnjih uzv i stvarno je level pro. Sretno ti 🍀🌈
Iskra cestitam na beti. 💕
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Cure koje ste koristile LH trakice za ovulaciju - kako se citaju rezultati? U smislu meni se danas pokaže druga crtica ali je malo blijeđa nego ova prva koja je vec na njemu. I ja sam to shvatila kao pocetak ovulacije jer osjecam jajnike kako me pikaju. I sad se zbunim jer vidim na kutiji tih trakica prikaz kako se citaju rezultati i stoji da je pozitivno jedino ako je i druga crtica ful crvena kao i ova prva, sve druge , blijeđe da je negativno🙄
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Btw stavila bi slike ali ne znam 🙈
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji