Iščekivanje čestitam baš mi je drago, neka te do kraja prati uredna i školska trudnoća 🥰😚❤️
Linda obavila sam uzv neke su ciste malo narasle ali ništa alarmantno ima jako puno malih mikrocista nije ništa tipa za punkciju, desni pazuh odn limfe su se malo upalile sreća pa je samo površinski i moram piti antibiotik, obzirom na te moje vječno povišene leukocite kaže dr da je lako moguće da je zbog tih upaljenih čvorića a nažalost da mi hormoni baš i ne doprinose svemu jer me to uvijek skrši čim moram nešto od lijekova uzimati što je vezano za mpo🤷♀️
Znam… Neke zene jednostavno pate s time… Meni radiolog rekao da cu se napatiti s tim do menopauze… Ali dok je god rijec samo o cistama sve super… 🤗
Razumna super si se snasla. Mene je moj mpo uvjeravao da nije vanmaternicna i da sam prerano sama sebi indicirala uzv (po svim pravilima se trebalo vidjeti u maternici vec, a ako nije i posebno sa simptomima koje sam imala trebala je biti postavljena sumnja na vnm trudnocu), koji dan kasnije na hitnom prijemu se vidjelo… Nasmijala si me s komentarom o susjedu i upoznavanju. Nadam se da ce sve biti u redu. Ali ako budes imala bolove ikakve, gubitak svijesti pravac neki hitni ginekoloski prijem bez odugovlacenja 😔
Draga i ja smedarim kao i ti i imam bolove.
Čas me boli jedan jajnik čas drugi pa imam menstrualne bolove.
Kod mene je zanimljivo to što je mi je dr vidio polod u maternici i rekao da je dobro pozicioniran a sad ga nije vidio. I ja sam već 7+2 a beta mi je samo 11 000. A opet nema ploda. Valjda bude susjed nešto vidio, rekao je da dodem sa punim mjehurom i da ću kod njega mokriti jer želi pogledati i vidjeti cijelo područje.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Capi Decapeptyl malo peče pa si prije pikanja stavi led na mjesto gdje ćeš se bocnuti bit će ti lakše, sretno 😁❤️
Linda neka se curke još malo zadrže kod mame 🤞 kako se ti osjećaš ❤️❤️
Kaya mislim da nema ništa za NK stanice osim kortića i intralipidne kao što ti je i Kacusha već rekla, žao mi je zbog bete sretno 🤞❤️❤️
Kacusha kako si? Kako ide 💉💉?
Rokam ja nju, roka ona mene 😁😂 Sad cekam mengu da joj mogu pridruziti Ovaleap 💪 Kako si mi ti? Hoces ici na histero? Ja cu mozda odmah iza ove menge. Ako mogu tako.
Meni je dr objasnio da se histero obavlja ciklus prije stimulacije, jer se prilikom zahvata ustrcava jako puno tekućine u maternicu, a i endo se tada zagrebe/ stanji da bi se idući ciklus regenerirao. To je misljenje I Skvorca i Alebica
Ma ja moram ici ukloniti polip prije transfera 😁
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Iščekivanje čestitam baš mi je drago, neka te do kraja prati uredna i školska trudnoća 🥰😚❤️
Linda obavila sam uzv neke su ciste malo narasle ali ništa alarmantno ima jako puno malih mikrocista nije ništa tipa za punkciju, desni pazuh odn limfe su se malo upalile sreća pa je samo površinski i moram piti antibiotik, obzirom na te moje vječno povišene leukocite kaže dr da je lako moguće da je zbog tih upaljenih čvorića a nažalost da mi hormoni baš i ne doprinose svemu jer me to uvijek skrši čim moram nešto od lijekova uzimati što je vezano za mpo🤷♀️
Znam… Neke zene jednostavno pate s time… Meni radiolog rekao da cu se napatiti s tim do menopauze… Ali dok je god rijec samo o cistama sve super… 🤗
Razumna super si se snasla. Mene je moj mpo uvjeravao da nije vanmaternicna i da sam prerano sama sebi indicirala uzv (po svim pravilima se trebalo vidjeti u maternici vec, a ako nije i posebno sa simptomima koje sam imala trebala je biti postavljena sumnja na vnm trudnocu), koji dan kasnije na hitnom prijemu se vidjelo… Nasmijala si me s komentarom o susjedu i upoznavanju. Nadam se da ce sve biti u redu. Ali ako budes imala bolove ikakve, gubitak svijesti pravac neki hitni ginekoloski prijem bez odugovlacenja 😔
Kod mene je zanimljivo to što je mi je dr vidio polod u maternici i rekao da je dobro pozicioniran a sad ga nije vidio. I ja sam već 7+2 a beta mi je samo 11 000. A opet nema ploda. Valjda bude susjed nešto vidio, rekao je da dodem sa punim mjehurom i da ću kod njega mokriti jer želi pogledati i vidjeti cijelo područje.
Razumna meni ti na drugom pregledu kad sam vec znala da su blizanci i da kucaju srca nisu mogli naci drugog blizanca pa su me poslali piskit i nasli ga ,mozda lupetam al ja se nadam da je tako i u tebe da se sakrio
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Razumna, baš koma što moraš prolazit, al bravo da si se snašla pa neka te pregleda susjed. Samo budi dobro, možda nije vanmaternicna 🙏❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
A kad ti je rekao da dođeš opet na pregled?
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Meni danas (12dpt) bila beta: 408,69 🎉 Ponavljam u ponedjeljak i do tada nastavljam s terapijom.
Malo sam se bila iskljucila iz svega jer sam odlucila cekati betu i ne piskiti prije tako da imam stranica i stranica za procitati 🙈
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Meni danas (12dpt) bila beta: 408,69 🎉 Ponavljam u ponedjeljak i do tada nastavljam s terapijom.
Malo sam se bila iskljucila iz svega jer sam odlucila cekati betu i ne piskiti prije tako da imam stranica i stranica za procitati 🙈
Čestitke. Neka i dalje bude sve u redu.🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Iscekivanje vidis kako se iscekivanje na kraju isplatilo, cestitam da sve bude ok ❣️💖💕
Razumna ima li kraja... Na betu 11000 se treba vidjeti meni su na 1000 i nesto pronasli. Sretno, sama operacije nije strasna i oporavak je brz, ali j... bolje da nije ni doslo do toga.
Bambi cestitam 🌈🍀
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Vjerojatno želi da nastaviš jer nije uobičajeno da se tako rano dobije menga i to pod lijekovima… Kad si radila test zadnji put?
Nema to veze s lijekovima ja sam u prvom postupku normlano dobila mengu pod utrićima i isto sam morala nastaviti sa svime do bete 🤷♀️
Mimica91, jutros sam radila i negativan je. Danas mi je 8dt.
I ja sam mislila sa se to rijetko dogada, ali evo, i Stela i Linda kazu da im se isto dogodilo, tako da je valjda cesce nego sto mislimo. Mene ne traze betu, samo test moram u pon napraviti.
IscekivanjeDobrihStvari, cestitke, konacno si docekala nesto predobro 🍀
👩'83 👨🦰'81
👨🦰 prvo asthenozoo, zatim normozoospermia
09/21 prvi ivf postupak (gonal, cetrotide, ovitrelle)
16.09. aspiracija - 11 🥚
21.09. transfer - 2 blastociste, nema 🐧
02.10. beta ✖
12/21 polustimulirani, 2js, beta❌️
11/22 icsi, vracena 2 trodnevna, jedan 🐧; 05/23 FET, test 6.dt ✅️, beta 9.dt 119, beta 11.dt 283, prvi uzv 16.6.
Bamby čestitam neka te do kraja prati uredna trudnoća 🙏🤞❤️
Koka možda ti trebaju jače doze progesterona je si vadila progesteron prije transfera?
Flowerson kada je uzv? 😁🥰❤️
Razumna 🙄❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji