Panda, hvala ti i sretno danas! 💗
Sani, hvala ti puno! Vadit ću službenu betu jer moram. U KBC Ri nažalost priznaju prvu betu koja se izvadi na datum koji oni odrede, a to je 2.11. u mom slučaju. Ja sam ovo izvadila radi sebe da ja budem mirnija jer bih izludila čekajući do 02.11.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Pozdrav,
Krećemo prvi put u IVF. Molim vas pomozite mi s preporukama gdje otići. Čuli smo da je Lučinger najbolji.
Hvala unaprijed i sretno svima nama 🤍
Pozz i dobrodošla i kako mi volimo reći još brže nam otišla na neke ljepše teme…😁 ako ćeš ići privatno izbor je širok nekome je Lučinger super ali ima i cura koje nisu zadovoljne, a tako je sa svim liječnicima ne sjedne svaki dr svakome….reci nam malo više o sebi ili sredi potpis pa da ti možemo pomoći oko izbora 🤗
Hvala puno na dobrodošlici.
Dobrodošla🤗imamo istu dijagnozu
Jeste vec bili gdje na konzultacijama? Napravili neke dodatne pretrage ili samo spermiogram i amh?
Ne, samo ovo osnovno.
33 godine 👩❤️👨
Ja nizak jako AMH
On 10% pokretnih
Prvi put idemo u ovo 💪
DomLeon, bebica je prepreslatka, slatka dušica 😍
hvala vam cure! 🤗 nadam se danas još pozitivnih testova i beta 💗
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Nikaaa koje okice, divna je❤️
Issa najbolje ti je otici na konzultacije pa vidjeti misljenja doktora. Ja sam bila kod privatnika osim Beta+ i Repromeda. Na kraju mogu reci da su mi svi isti 😁 Samo mi nismo iste. Za muske probleme svakako Repromed. Sretno 🍀
Hvala puno.
33 godine 👩❤️👨
Ja nizak jako AMH
On 10% pokretnih
Prvi put idemo u ovo 💪
Jutro ') cestitke svima na lijepim vijestima 🤩🥳😍 Bila na uzv, pokazaju 8 folikula, 17 i 16 mm najveći, ostali po 14 mm i endometrij 7... Nadam se da ce moći bar nešto ispasti od ovih folikula..
Koliko bi bilo idelno za endometrij?
👮 36 oligoazstheno...
👩41 2019. biokem, 2020 spontani
6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
10dnt, beta 104
12dnt beta 205
UZV 28.11
DomLeon ajme kako je slatka djevojčica!
Flowerson odlična beta!
Sani iako ne pišem često ovdje, pratila sam i jako sam navijala za tebe... Rastužila me ova vijest o snješku..
Issa ja sam isto čula da je Repromed najbolji kad je u pitanju muški faktor, nadam se da ima cura na temi koje su bile tamo i mogu dati više informacija. Kod nas je muški dio dobar, a odlučili smo se za doktora A. i to nam je bila najbolja odluka koju smo mogli donijeti. :)
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️, stiže braco💙
Flowerson beta ti je 🔝🔝 🥳🥰 čestitam 🥳
DomLeon pa medenoća mala 🥰 divna je 😻
Sani jako jako jako mi je žao, tako sam se nadala da ćemo ovog puta tako gotovo nevjerojatno pisati da nam je uspjelo i ostaviti sve one minuse iza nas, i ti si mi baš davala posebnu nadu...i ja se osjećam tako prazno, simptoma nikakvih, mislim da ću sutra pišnuti prvi puta... Znam da smo jake i da imamo planove za dalje, ali bilo bi tako lijepo da ih ne moramo imati... Grlim ♥️
Panda iznenadi sebe i nas 🧚♥️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Hvala svim 🍀
Curke bebolinci su male fruktoze 🍯
Razumna mene je “tjerao” da i za ove neIVFove s letrozolom budem TSH 2 maksimalno, nisam na tabletama nego to reguliram nekako sama sa sobom (i doktorica koja me vodi se vec godinama tome cudi), ali pomoglo mi je smanjivanje glutena i keto, cak su mi se i antitijela smanjila
Issa svatko ima svoje favorite ili ne, dosta toga ovisi o tvojoj/vasoj dijagnozi, kako ti netko sjedne, financijski dio - dobro je napraviti “istrazivanje trzista” pa vidjeti. Meni je Petrova super i CEF ❣️ a prvenstveno moj doktor s kojim mi je sve tako opusteno. On the other hand, moja dobra prijateljica ih ne moze vidjeti jer je imala lose iskustvo 😅
anii vidim visok prolaktin, u Petrovoj (a niti u Breyeru) ti ne kazu da prije moras 30-40 min mirovati, V i ja smo se mrdali s mojim visokim dok me nije pitao koliko prije mirujem pa je cim sam mirovala bio oko 25; pozitivna stvar cekanja u Petrovoj na krvi je da cesto mirujes 30 min hoces-neces 🙈 😃
Sto se tice q10 - ubikinon i ubikinol su prakticki jednaki, razlika je da je -ol brze djelujuci pa ga se vise preporucuje jer je to aktivni oblik u koji tijelo ubikinon pretvara, znaci razlika je u jednom koraku u mehanizmu (ako se dobro sjecam s faksa), osobno uzimam ubikinon od Fellera koji je 100 mg, 60 tableta oko 180 kn
Uzimam jos Gynositol zbog mioinozitola i to 2 vrecice prema preporuci doktora - taj prah vise ne mogu vidjeti poslije 2 godine, dode mi da patentiram neku pilulu ili sirup za njega 🙈
(Ne pises cesto, ali eto kad napisem se raspisem; i doradila sam potpis napokon)
bambi27zg bas mi je drago da si se javila🤗 U kojoj si ti fazi sad s postupkom?
Jucer aspirirana, 🥚 su na partyu u 🧫 u bolnici, sutra trebam zvati da cujem kak je proslo i kad bi ih vracali (ja idem optimisticno da ih vracamo 🙊): petak ili vikend. Jedino je asp malo potrajala jer ih je bilo, a i V je dao raditi onom mladem doktoru/specijalizantu (sto je meni ok jer i oni moraju uciti, profesionalna deformacija), a on je bio kraj mene 🤗
Kakva je tebi situacija?
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
darliv, hvala ti 💗 ne misli na simptome, nitko nema prave simptome tako rano, i ja sam bez očekivanja i simptoma pišnula peti dan i iznenadila se. Nadam se pozitivnom testiću, treba nam toga još 💗
Luana, endometrij treba bit minimum 8 mm, mislim da nemaš brige i da će s rastom folikula zadebljat se i endometrij. Kad imaš sljedeći uzv?
Inna, hvala ti! 🤗
DomLeonajme kako je slatka djevojčica!Flowersonodlična beta!
Saniiako ne pišem često ovdje, pratila sam i jako sam navijala za tebe… Rastužila me ova vijest o snješku..
Issaja sam isto čula da je Repromed najbolji kad je u pitanju muški faktor, nadam se da ima cura na temi koje su bile tamo i mogu dati više informacija. Kod nas je muški dio dobar, a odlučili smo se za doktora A. i to nam je bila najbolja odluka koju smo mogli donijeti. :)
Tko je doktor A? :)
33 godine 👩❤️👨
Ja nizak jako AMH
On 10% pokretnih
Prvi put idemo u ovo 💪
Sortiraj odgovore
Najstariji