Iman baš mi je žao... Dobro pa ides sutra kod doktora, bit ćeš mirnija oko smeđarenja,a moli ga nek ti i otvori bolovanje. Stvarno ne znam kak bi ja funkionirala na poslu s teškim mucinama ,a ti jos i povraćas... Grozno... Drzi se❤️...
Miss strahovi su se smanjili otkad se "mala prasica" rita🤣🙈❤️... Ali da se zabrinem i ispaničarim s vremena na vrijeme, to da, ne bumo se lagali🙈. Posteljica je jos uvijek nisko do ušća, nije se nist podigla pa nisam 100% mirna. Mada su mi i moj ginic ,a i privatnik kojem sam isla rekli da nema mjesta brizi, da je rano, stigne se podici. A onda ide druga strana priče. Poznanica koja je imala potpuno istu situaciju u ovim tjednima, dobila je mirovanje i tablete. Jer joj je ginekolog rođak/kum/nešto, pa zlu ne trebalo. Onda se razljutim na dvostruka mjerila🙈🤣.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
MissIvy nikako da ti kažem da si prekrasna trudnica 😍
Razumna čekamo betu 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Što se tiče niptova. Ja mislim da ću napraviti Panoramu. U petak idem kod moje gin na uzv, i baš ću popričati s njom. Naravno da svatko ima svoje mišljenje, ali isto tako mislim da svatko ima pravo na svoj izbor i što se niptova tiče, a i svega drugog.
Ja ću isto Panoramu, na preporuku moje doktorice.
Rekla mi je da će mi prvo napraviti ulttazvuk, sve izmjeriti, i ako je sve u redu, ako želim (a želim) , radim panoramu.
Maus probaj još sutra.. I uvijek je beta zadnja 🤞
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Maus nisam nikad radila taj Prima test pa ne znam kakav je. Meni su se nepogrešive pokazale, ovdje omiljene, trakice iz Mullera. Nakon prvog postupka Clearblue mi je recimo pokazao plus ko kuću ( i to ne jedan), dok su Muller trakice bile jedan dan tamnije, drugi svjetlije(mjenjale su raspoloženja🙈) i ispala je biokemijska. Drzim palceve da je loš testic🤞❤️...
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Iman baš mi je žao… Dobro pa ides sutra kod doktora, bit ćeš mirnija oko smeđarenja,a moli ga nek ti i otvori bolovanje. Stvarno ne znam kak bi ja funkionirala na poslu s teškim mucinama ,a ti jos i povraćas… Grozno… Drzi se❤️…
Miss strahovi su se smanjili otkad se "mala prasica" rita🤣🙈❤️… Ali da se zabrinem i ispaničarim s vremena na vrijeme, to da, ne bumo se lagali🙈. Posteljica je jos uvijek nisko do ušća, nije se nist podigla pa nisam 100% mirna. Mada su mi i moj ginic ,a i privatnik kojem sam isla rekli da nema mjesta brizi, da je rano, stigne se podici. A onda ide druga strana priče. Poznanica koja je imala potpuno istu situaciju u ovim tjednima, dobila je mirovanje i tablete. Jer joj je ginekolog rođak/kum/nešto, pa zlu ne trebalo. Onda se razljutim na dvostruka mjerila🙈🤣.
Mojoj prijateljici je isto bila posteljica nisko u tako tim tjednima kao što si ti sada. Na sljedećem uzv su joj rekli da se je podiglo i da je sve ok. Tako da mislim da ne trebaš brinuti. Naravno, lako govoriti kad su naše trudnoće uvijek u nekom grču i strahu 🙈
J_lo kako vidim, čini mi se da dosta ljudi ide baš na panoramu, a i izgleda mi nekako najpouzdaniji.
U poliklinici kamo mislim ići napraviti test kažu da uz vađenje krvi rade i uzv i imaš konzultacije s gin, pa taman da odradim još jedan uzv da vidim šta kažu.
Iman baš mi je žao… Dobro pa ides sutra kod doktora, bit ćeš mirnija oko smeđarenja,a moli ga nek ti i otvori bolovanje. Stvarno ne znam kak bi ja funkionirala na poslu s teškim mucinama ,a ti jos i povraćas… Grozno… Drzi se❤️…
Miss strahovi su se smanjili otkad se "mala prasica" rita🤣🙈❤️… Ali da se zabrinem i ispaničarim s vremena na vrijeme, to da, ne bumo se lagali🙈. Posteljica je jos uvijek nisko do ušća, nije se nist podigla pa nisam 100% mirna. Mada su mi i moj ginic ,a i privatnik kojem sam isla rekli da nema mjesta brizi, da je rano, stigne se podici. A onda ide druga strana priče. Poznanica koja je imala potpuno istu situaciju u ovim tjednima, dobila je mirovanje i tablete. Jer joj je ginekolog rođak/kum/nešto, pa zlu ne trebalo. Onda se razljutim na dvostruka mjerila🙈🤣.
Mojoj prijateljici je isto bila posteljica nisko u tako tim tjednima kao što si ti sada. Na sljedećem uzv su joj rekli da se je podiglo i da je sve ok. Tako da mislim da ne trebaš brinuti. Naravno, lako govoriti kad su naše trudnoće uvijek u nekom grču i strahu 🙈
J_lo kako vidim, čini mi se da dosta ljudi ide baš na panoramu, a i izgleda mi nekako najpouzdaniji.
U poliklinici kamo mislim ići napraviti test kažu da uz vađenje krvi rade i uzv i imaš konzultacije s gin, pa taman da odradim još jedan uzv da vidim šta kažu.
Hvala ti na ovome❤️... Volim čuti pozitivna iskustva ☺️...
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
24.6. sam imala transfer jednog trodnevnog, jucer sam radila Prima test NEGATIVAN. Ima li nade još za mene?
Koja je osjetljivost testa? Ja sam tako rano radila clearblue, onaj rani. Ali on ima dosta dobru osjetljivost.
Trazila sam nigdje ne piše, bas sam se ponadala zato što sam imala ta dva dana kad treba biti implatacija menstrualne bolove. Zato sam ga i napravila.
Beta 33.9
Trebam je ponoviti u srijedu. Svega sam svjesna jer je ovo 14 dnt trodnevnih.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Iako sam čitala da su najpouzdaniji testovi od platforme Illumina, a to je onaj Veritas npr.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
[/url
Beta 33.9
Trebam je ponoviti u srijedu. Svega sam svjesna jer je ovo 14 dnt trodnevnih.
Žao mi je 😔 😘
Imaš još dva 🐧🐧?
[/url
Razumna nadam se da ce biti ok. 😊💪
Sretno svima!
Za one koji idu u nove postupke IVF tek u 1mj. Betaplus je isto puna.
Cekam jos Škvorca da mi jave. 🍀
Meni je ostao jos taj jedan i mislim da odustajem iako me jos kopka Češka 😁
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji