Cure, oprostite sto ovako upadam ali trebam savjet.. vracene su mi dvije blastice, prosli tjedan sam radila betu i beta je uredna i uredno se dupla ali sam prosli tjedan nakon WC imala rozo na papiru i nakon toga smo povecali utrice i to je prestalo, sad sam na 4x200. Jucer navecer opet rozo sa dvije kapljice krvi. Tokom noci nista i jutros opet rozo na papiru. Zvala sam dr koja kaze da samo nastavim uzimati terapiju i mirujem. Jako sam se prepala i ne znam zasto do toga dolazi. Ima li koja slicno iskustvo?
Ja sam ti imala vrlo slicno iskustvo. Meni je isto tako išla roza krv, vise od dvije kapljice u dva navrata u razmaku od tjedan dana i onda sam jedno dva dana uzimala utrogestan 4×200 oralno. Nisam znala o cemu se radi. U 7. tjednu trudnoce sam puno jace prokrvarila da sam menstrualni ulozak napunila i otisla sam na hitnu, al na svu srecu, s bebama je bilo sve ok, a razlog i dalje nisu nasli. Ponovno sam uzimala utrogestan oralno ali ovaj puta jedno 5 dana, i uzimala sam i magnezij. 10 dana nakon toga mi je nađen hematom kod cerviksa velicine 40×10 mm. On se evo gotovo u potpunosti resorbirao i ja sam danas 12+2 🙂. Bilo mi je zastrasujuce iskustvo, ali evo, ispalo je sve ok. Vjerujem da ce tako biti i kod tebe, drzim fige 🤞!
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
Monolena cestitke, divnoStela startas 🥳, sretno 🤞
Martina jave svakako kroz dan, cesce popodne, jer ujutro su zauzete zbog aspiracija i transfera. Ionako stopericu pikas u vecernjim satima.
Hvala ti, Sani88 🥰!
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Bok curke, ja sam danas imala et, vracena su dva zametka. 1 morula i 1cc. Doktorica nije bila odusevljena s dva, a odluka je bila na meni pa sam tako odlucila.
sretno nam svima ❤️
💁🏻♀️ 1991., nepotvrđena endometrioza
💁🏻♂️1985., asthenozoospermia 16%
*FSH 9,3/ LH 3,5/ AMH 8,75/ TSH 0,92
9/2022 1. ivf, sv. Duh, 🥚🥚🥚🥚, oplođenih 2, 19.9. et vraćene dvije 🤞🤞 27.9. test -, 30.9. beta -
11/2022 . ivf Ovaleap 150, Orgalutran, Menopur 150, Ovitrelle, 🥚🥚, et 2.12. vracene 2 dvodnevne🤞🤞, beta 16.12.
Stela 🎉🎉 kreces, sretno i navijam na najjace ❤🙏😘
Monolena cestitke na urednom nalazu i na decku i curki 💗💙
Iman, puno ti hvala 🥰!
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
Cure, oprostite sto ovako upadam ali trebam savjet.. vracene su mi dvije blastice, prosli tjedan sam radila betu i beta je uredna i uredno se dupla ali sam prosli tjedan nakon WC imala rozo na papiru i nakon toga smo povecali utrice i to je prestalo, sad sam na 4x200. Jucer navecer opet rozo sa dvije kapljice krvi. Tokom noci nista i jutros opet rozo na papiru. Zvala sam dr koja kaze da samo nastavim uzimati terapiju i mirujem. Jako sam se prepala i ne znam zasto do toga dolazi. Ima li koja slicno iskustvo?
Ja sam ti imala vrlo slicno iskustvo. Meni je isto tako išla roza krv, vise od dvije kapljice u dva navrata u razmaku od tjedan dana i onda sam jedno dva dana uzimala utrogestan 4×200 oralno. Nisam znala o cemu se radi. U 7. tjednu trudnoce sam puno jace prokrvarila da sam menstrualni ulozak napunila i otisla sam na hitnu, al na svu srecu, s bebama je bilo sve ok, a razlog i dalje nisu nasli. Ponovno sam uzimala utrogestan oralno ali ovaj puta jedno 5 dana, i uzimala sam i magnezij. 10 dana nakon toga mi je nađen hematom kod cerviksa velicine 40×10 mm. On se evo gotovo u potpunosti resorbirao i ja sam danas 12+2 🙂. Bilo mi je zastrasujuce iskustvo, ali evo, ispalo je sve ok. Vjerujem da ce tako biti i kod tebe, drzim fige 🤞!
Ajme hvala, ovo me malo smirilo. Stvarno je jako neugodno iskustvo jer ne znam sto se dogada, zasto. Hvala vam puno 🥰 nadam se da Ce i kod mene proci sve dobro 🍀🤞 za sto si uzimala magnezij?
💃28 🕺28
VV, AMH 60.4
1. 5/22 - prirodni 1js, nije oplođena
2. 8/22 - stimulirani, gonal - 10js, nema 🐧, vracene 2 blastice🤞🍀1. beta-428, 2.beta 1051🥰🥰 uzv 28.9
I čestitam na deckicu i curki, drzim vam fige da sve bude dobro 🤞🍀🍀
💃28 🕺28
VV, AMH 60.4
1. 5/22 - prirodni 1js, nije oplođena
2. 8/22 - stimulirani, gonal - 10js, nema 🐧, vracene 2 blastice🤞🍀1. beta-428, 2.beta 1051🥰🥰 uzv 28.9
Divna, čestitam od srca i želim ti brz oporavak! Svim čekalicama na betu ili postupak želim puno sreće! Pratim vas sve koliko stignem. Forum je bas krasno živnuo! Kako sam ja bila u postupku u 7. mj. kad su bili godisnji, uopce nisam bila svjesna koliko je lavica ovdje. Mislim na sve vas!
Podijelila bih s vama lijepe vijesti, a to je da su mi dosli rezultati Panorame i da je sve low risk 🙂! A saznali smo i da nosim curicu i dječaka 😊.
Čestitam na urednim nalazima :) i na curici i dečkiću 🥰
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Awi, Pandapanda, Saby, Nicol, Cotton, Barbi30, Martina, Dome13, Pepuska cure sretno na aspiracijama i betama ovaj tjedan 🥰 bome vas se skupila prava ekipa 😍🍀
Ribic, Rainbow, DomLeon uzivajte na druzenju s vasim curkama 👭👭🥰
Leia, Monolena čestitam na urednim nalazima 🥰 sad opustanje i uzivanje u trudnoci 😊
JLo nije ti lako pratiti, bome je forum krenuo punom paroma 🙊😁 mene si malo pozurila 🙊 ja sam 36tt 😘
Ma ja sam se sinoć malo požurila pa sam vj neke stvari pobrkala. Ali da, ima jako puno toga i brzo se pogubim ako ne pratim svaki dan. :)
Bit će mi lakše kad odu gosti, sada nam je još uvijek puna kuća, pa jedva stignem otvoriti laptop :)
Neka je forum busy, nek se sve praši, ove greške ćete mi još koji puz oprostiti ☺️☺️😘😘
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Awi, sretno!❤️
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ako ima koja dobra dusa da mi pomogne 🥰
Znaci sutra imamo ET u 10h i uz sve dogovoreno danas preko telefona, zaboravila pitati. Da li ujutro na dan ET normalno stavim utrogestan ili to jutro tek nakon et? Znam da je mozda glupo pitanje, ali za prvi put sam totalna neznalica 🤢😐😐
💁♀️ 1995.
💁♂️ 1985., normozoospermia
Pokusavamo od 04/2020
09/2021 cista, odstranjen desni jajovod, laparos.
1. IVF 09/2022, 05.09.stimulacija, prva 💉
20.09. ET - cekanje bete 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji