Rain sad sam tek shvatila da sam izignorirala tvoje pitanje za suplemente, oprosti draga. Suprug i ja smo uzimali Procieve Max prašak. Bili smo prethodno na konzultacijama kod Dr. Baumana i on nam je iste preporučio. A sad, u čemu je problem, ne znam.🤷🏽♀️🙄
Molim te, daj mi reci jesi krenula vitamin D uzimati na svoju ruku ili po preporuci dr? Obzirom da živimo vani i da nema toliko sunca, razmišljam da bih uzela nešto dok smo još ovdje pa ponijela sa sobom za jesen i zimu.🤔
JLo hvala ti draga!🥰🤗🤞🤞
Kacusha hvala ti draga!🤗🥰🤞🤞
Ribic hvala ti draga!🤗🥰🤞🤞
Garawa žao mi je to čuti. Što god odlučili, vjerujem da ćete odlučiti ispravno. Želim vam svu sreću svijeta, život ispunjen ljubavlju i podrškom. Upravo kao što si rekla, nikad ne reci nikad - ne znaš što ti život nosi. Nikada nije kasno!🤗🤗❤️❤️❤️ Šaljem ti veliki zagrljaj podrške!❤️❤️❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Stela_M poslala sam mail jutros mojoj gin pa ce mi valjda poslati recept za D vital (u ljekarni su mi rekli da tako ide). Ja sam ti na Baniji, pa ako ne uspijem nabaviti drugacije, mozemo se cuti. Hvala 💖
Anii208 ok mi je stitnjaca. U principu svi su mi nalazi ok, osim sad D vit, AMH i godine rodjenja 🤷🏻♀️
Garawa sretno kakvu god konacnu odluku donijeli 💞💞
Muz i ja smo 5 godina prirodno pokusavali, ali zbog zivotnih okolnosti nisam bila u situaciji da krenem sa mpo do prosle godine. Ostala su mi jos 3 postupka preko hzzo, a za privatne nemam 💶. Za mjesec dana punim 41, sto znaci da ionako imam jos godinu dana do 42. koja je zakonska granica za mpo. Razne su mi dileme u glavi, da li sam zakasnila za dijete, a sta ako mi nije sudjeno da ga imam, sta ako mi ne uspije ni jedna mpo? Onda sa druge strane razmisljam ako mi uspije - u kakav ce to svijet i civilizaciju moje dijete stici (s obzirom na globalna sr…). Iz pesimizma u optimizam i nazad. Ni ne pricam nikome oko sebe o tome, jer mislim da me niko ne bi ni shvatio. Cak se i sad dvoumim da li da pisem ovo jer vjerujem da ovdje na forumu nema takvih dilema. Nekad nisam ni sama pametna u kom smijeru da razmisljam, pa se onda trudim da i ne razmisljam. Bice kako je sudjeno. 💖
👩🏻41. Amh 5
🧑🏻41. Oligoasthenozoospermia
1. 4.’22. Petrova -> 💉Ovaleap 300, Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 2 js oplodjene i vracene 3. dan, 12dnt 🩸, beta 0
2. 9.’22. Petrova -> 💉 Menopur 300, Cetrotide, Ovitrelle, 2🥚, 2 js oplodjene i vracene 3. dan, 13 dnt 🟤, beta 0
Bok
Evo jucer dobili 5 js. Sutra budemo znali koliko ih se oplodilo
Zelim vam svima srecu i cim vide plusića❤️
👱♀️33👨🦱36
Pokusavamo od 2020
4/21missed ab
VV
4/22odustali(pukli prije vremena)
8/22 gonal/cetrotide
5js 5 oplodeno( vračena1) 4🥶
Beta 23.9 beta negativna
11/22 FET beta negativna
1/23 FET
31.1.23 vraćena 2 🐧 beta 1- 1265.38
Beta 2-3049.43
27.2 1ult 5+4 💗
Nifty uredan ✔️ imamo dečkića💙 14+2tt
23.10 stigao mali Ivan
3/25 novi postupak
Pozdrav ženice moje❤️!
Svima šaljem velike puse😘😘! Novim curkama želim dobrodošlicu ❤️!
Garawa draga , jako mi je žao zbog negativne bete💔... Odmorite, i ti i mužic, malo se odmaknite od svega... A ako vam je ovo zaista bio zadnji postupak, želim vam svu srecu svijeta i ispunjen život ❤️...
La3arica naravno da na forumu ima i ovakvih dilema❤️... Mislim da nema niti jedne kojoj nisu iste stvari prošle kroz glavu... Dok postupak ne uspije, ili jednostavno dok nam je teško, tješimo se na sve moguće načine, pa i onaj da je mozda ovako i bolje... Onda opet dobijemo neki elan i vraćamo se u pozitivu... Bar je meni tako bilo 😊... Nema pogrešnih misli i osjećaja, drzi se❤️...
Pokušavam poloviti sve već par dana ali mi nejde 🙈...
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Bok cure, ima li koja od vas mozda iskustva sa histeroskopijom u Petrovoj? Meni su rekli da moram ici odmah 1. dan nakon zavrsetka menge. Izgleda da ce mi taj dan biti za vikend, a oni vikendom to ne rade.
Zna li koja od vas mozda mora li se to bas iskljucivo na prvi dan nakon zavrsetka menge ili moze i dan dva kasnije? Htjela bih izbjeci vikend, a ako preskocim ovaj ciklus, i dalje bi mi moglo padati na vikend ili pak 01.11. i sl. Dosad su mi vec odgadjali zbog godisnjeg, a htjela bih to napokon rijesiti da mogu napokon na IVF...
👩 i 🧑 1982.
10/2022 Ovaleap, Orgalutran, Ovitrelle; 13 js, odgodjen transfer za 2 blastociste
Curke drage, ja se danas napokon organizirala i izvadila betu.
Očekivano je negativna s obzirom da ni na testicu ništa nije bilo.
Za sada stišcemo ⏸️ za sve.. godine nam ne idu u prilog tako da 99% da je ovo bio zadnji postupak.. ali kako kažu nikada ne reci nikada.. pa ćemo reci da smo u pauzi..
Svima vama želim jako puno plusića i velike bete i da uspijete u svojoj borbi ♥️♥️♥️♥️
Hvala svima na svemu 😍😍
Jako mi je žao, šaljem veliki zagrljaj🥰
Što god odlučili za dalje, želim vam svu sreću, bitno da ne izgubite sebe u svemu tome ❤️
💁♀️34 god. AMH- 13, IR, Siofor 500mg
💁♂️41god. -normo
Mama djevojčice🥰
05.09. ET 2 blastice 🤞
16.09. prokrvarila💔
Idemo dalje u borbu nakon pauze🥰
02/23. Stimulirani ciklus- Gonal 300, Cetrotide
15.02 punkcija 5 oocita, 18.02 -ET jedne 🤞
I ja koristim d vital 25000iu 1x tjedno ampulicu popijem, to mi je endokrinologica propisala uz Siofor.
💁♂️41god. -normo
Mama djevojčice🥰
05.09. ET 2 blastice 🤞
16.09. prokrvarila💔
Bok cure, ima li koja od vas mozda iskustva sa histeroskopijom u Petrovoj? Meni su rekli da moram ici odmah 1. dan nakon zavrsetka menge. Izgleda da ce mi taj dan biti za vikend, a oni vikendom to ne rade.
Zna li koja od vas mozda mora li se to bas iskljucivo na prvi dan nakon zavrsetka menge ili moze i dan dva kasnije? Htjela bih izbjeci vikend, a ako preskocim ovaj ciklus, i dalje bi mi moglo padati na vikend ili pak 01.11. i sl. Dosad su mi vec odgadjali zbog godisnjeg, a htjela bih to napokon rijesiti da mogu napokon na IVF…
Može i dan-dva kasnije sigurno
💁♂️41god. -normo
Mama djevojčice🥰
05.09. ET 2 blastice 🤞
16.09. prokrvarila💔
La3arica ja bi rekla da je takvo razmišljanje normalno, pogotovo kod nas forumašica. Svima to prođe kroz glavu pa se preispitujemo jel nam uopće suđeno da postanemo roditelji. Toliko se razočaraš sa svakim negativnim testom i svakom M koja ti dođe kad ju najmanje očekuješ. Svaki mjesec se propitkujete što ste mogli drugačije, bolje, u čemu je problem. Ali se digneš na noge, kreneš dalje i živiš u nadi da ćeš jednog dana ugledati taj "+", da ćeš držati bebicu u svom naručju i ta nada i ta pomisao ti daje snagu da guraš dalje. Teško je u današnje doba glasno pričati o tome, pogotovo sa osobama koje nemaju taj problem, koje nisu prošle kroz istu situaciju jer neki ne shvaćaju koliko je snage i volje potrebno za cijeli postupak. Ali zato je ovdje forum, svi se možemo izjadati i pustiti svoje misli i nedoumice na slobodu jer nas ima jako puno koje jesmo u istoj situaciji, ili smo bile. Ali ne zaboravljamo kakav je to osjećaj. Zato si olakšaj dušu ovdje, izjadaj se, a mi ćemo ti pokušati pomoći i utješiti te koliko možemo!❤️❤️❤️
Šaljem ti najveći zagrljaj draga!🤗🤗🤗❤️❤️❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Pepuška to je super rezultat! Držim fige da se sve lijepo oplode! Javi nam rezultat i samo polako i odmaraj danas!🤗🥰❤️🤞🤞🤞
Petra kako si ti? Kako se osjećaš?🥰🤗
Malena hvala ti na informaciji. Onda bolje neću ništa dok se ne ustanovi potreba. 😉🤗
Cure, jeste li vi nakon ET ograničile aktivnosti ili ne? Dr mi nije dala nikakve posebne smjernice što se toga tiče, a koliko sam pročitala-preporuča se kretanje radi cirkulacije. E sada, ja ne bih radila ništa ekstremno nego bih sa suprugom otišla u teretanu, pustila njega da radi svoje, a ja lagano na traci hodala, čisto da se krećem, da ne sjedim stalno. Jel mi to pametno?🤔🤷🏽♀️🙄
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
Sortiraj odgovore
Najstariji