Sunny jao, lakše je kad vidiš da ima neke nade.
Da, muž će obaviti još jedan spermio do kraja 9 mj i iduci tjedan će izvaditi krv- ostale nalaze.
Radio je hepatitis, željezo, D vitamin, kks, TSH- sve normalno, sve ok. 👍
A onda ćemo vidjeti što dalje, hvala za preporuku, tamo ćemo se onda vjerojatno javiti. Koliko se čeka za konzultacije kod njega preko hzzo? Hvala!
Sani88 za konzultacije nismo još naručeni, ja idem kod dr humane svog, a muž će prvo se naručiti sada kod urologa. A onda ćemo odabrati gdje ćemo i kako cemo dalje..🤷♀️
Mislim da ćemo definitivno ići preko hzzo.. ako uspijemo dobiti barem nešto spermija...
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Sunnyjao, lakše je kad vidiš da ima neke nade.
Da, muž će obaviti još jedan spermio do kraja 9 mj i iduci tjedan će izvaditi krv- ostale nalaze.
A onda ćemo vidjeti što dalje, hvala za preporuku, tamo ćemo se onda vjerojatno javiti. Koliko se čeka za konzultacije kod njega preko hzzo? Hvala!
Sani88 za konzultacije nismo još naručeni, ja idem kod dr humane svog, a muž će prvo se naručiti sada kod urologa. A onda ćemo odabrati gdje ćemo i kako cemo dalje..🤷♀️
Mislim da ćemo definitivno ići preko hzzo.. ako uspijemo dobiti barem nešto spermija…
Bitno je da izvadi jos testosteron i FSH. Oni su pokazatelji proizvodnje spermija. Mi nismo dugo cekali na konzultacije na Rebru, sad se vise ne sjecam tocno, ali cca 2 tjedna. TESE postupak je bio cca 2 mjeseca nakon konzultacija. Najbolje da se sto prije narucite kod njega pa u meduvremenu jos napravite nalaze koji fale.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Mislim da ćemo definitivno ići preko hzzo.. ako uspijemo dobiti barem nešto spermija…
Bitno je da izvadi jos testosteron i FSH. Oni su pokazatelji proizvodnje spermija. Mi nismo dugo cekali na konzultacije na Rebru, sad se vise ne sjecam tocno, ali cca 2 tjedna. TESE postupak je bio cca 2 mjeseca nakon konzultacija. Najbolje da se sto prije narucite kod njega pa u meduvremenu jos napravite nalaze koji fale.
Hvala puno, to nije strašno. Prihvatljivo..😊
Hm, možda glupo, ali ako imate, možete li mi napisati broj na koji se naručuje za tog doktora? Jer nismo iz Zg, pa nemam pojma.
Trudimo se od 9/21.
Hm, možda glupo, ali ako imate, možete li mi napisati broj na koji se naručuje za tog doktora? Jer nismo iz Zg, pa nemam pojma.
https://www.kbc-zagreb.hr/poliklinika-v16.aspx
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Stela i ja imam često tih problema s peckanjem, a pogotovo od ovih postupaka i svega. Znala sam povremeno stavljati Pro Gyno vaginalete i piti probiotike da održim koliko toliko. Kamo sreće to najveći problem. 😅🤗 A moja vještica bi trebala doći oko 20.09. pa znači da smo stvarno blizu. Računajući da tvoja voli malo odužiti. Tako da bit ćemo tu negdje sigurno. 🥰😘
Sani dobro kažeš već pola prošlo. Vrijeme stvarno proleti začas. Uskoro ćeš i ti. 🥰
Sunny što se mene tiče neka daje sve što neće odmoći. Uzela bi ne znam što da znam da će makar malo pogurati ovog zadnjeg 🐧. Općenito imam lošu cirkulaciju genetski pa je možda i tu treba poguranac. Kako si mi ti? Sitno brojiš. 🤭❤️
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
https://www.kbc-zagreb.hr/poliklinika-v16.aspx
Zahvaljujeeem se!😊😊
Trudimo se od 9/21.
Panda ma pustio mi je ginić vaginalete pa sam sad mirna 🤭 ja se neću buniti ako za promjenu dođe i ranije bio bi red da malo ubrza 🤣🤣🤣🤣 ionako su moji ciklusu dugački tak da nam se i Sani88 stigne priključiti 😁🥰❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Panda, ja isto očekujem vješticu oko 20.09. :) S tim da moram ponovit hormone 3.dan ciklusa, al očekujem da će sve bit ok. Nas 3 onda skupa krećemo :D
Tratinčica123, bez straha, velika je prednost što ste ti i partner mladi. Nema razloga za paniku, pogotovo jer ovdje možeš vidjet da ima uspješnih trudnoća i s tako lošim spermiogramom.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Flowerson oho skupljamo se lagano znači 9 i 10 mj će biti uzbudljiv 🤭😁🥰❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Curke, evo konačno sažetak članka za one s ponavljajućom neuspješnom implantacijom, nadam se da će vam pomoći:
https://ibb.co/jWBdHDN
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji