Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Asli 🌱
    02. Rujan 2022. 10:13

Ana_

MalaG

Ana_

Malena sretno!
    Lucy pupoooo 😍😍😍😍
    MalaG sutra očekujemo izvještaj! 🤞🏻

Kod mene se lagano krvarenje nastavlja , mirujem, ne mrdam. Ne znam šta misliti. Nije to jako krvarenje, par kapljica, ali dovoljno za strah.
    Anapa zar opet?🥺😩
    Nadam se da nije ništa, da je neka kapilarica pukla. 🤞🤞🥰
    Jel se misliš javiti svojoj gin. Ili ćeš vidjeti kak će biti dalje pa onda?

Ne znam više šta da radim. Sad je stvarno lagano, par kapljica na dnevnom ulošku, kad se brisem nema ničega. Ne znam ni šta bih pitala svoju gin.
    Na hitnoj mi je rekla da mirujem, ako budu baš jako izljevi i bolovi da se javim, ali toga hvala bogu nemam.
    Na 100 muka sam.

Ja sam imala isto tako oskudno krvarenje u 20 i nekom tjednu, ali samo jednom, išla sam na hitnu, rekli su da može biti od osjetljivog cerviksa, sve je bilo ok. Nadam se da će ti prestati, samo smireno, znam da nije lako, drži se 😘

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Rainbow_Hope 🌈
    02. Rujan 2022. 10:14

Ana baš mi je žao da te to tako muči, opet su te stavili na utriće? Kad ti je sljedeći pregled?

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

• Ana_
    02. Rujan 2022. 10:21

Ali meni je najprije bilo u nedjelju ujutro, malo sukrvice. Nakon toga ništa do noći sa srijede na četvrtak, kad je bilo malo obilnije i svježa krv. Kažu da se ništa ne vidi lose, sve izgleda ok, ali baš mi nije svejedno. Jučer i danas malo sukrvice opet.

Rainbow u nedjelju su rekli vaginalno, sad kad sam bila na hitnoj da ipak idem oralno zbog krvarenja. I da pijem magnezij. Sad sam poslala mail mojoj gin pa ćemo vidjeti šta kaže. Pregled imam 12.09.,dan prije rođendana 😄
    Nadam se da će do tada biti sve ok. 

Hvala na podršci, cure. Uz muža, najveća ste mi podrška. A on je divan, ne mogu opisati koliko nas je sve ovo (i postupak, trudnoća, komplikacije) zbližilo I povezalo još više nego prije ❤️

Maus
    02. Rujan 2022. 11:16

Sani88 🙏🍀🤰💕

Maus

Zna li itko ista o Škvorcu? Poslala sam mu poruku jos u utorak na koju nije odgovorio, baš si razmišljam to mi ne liči na njega. Nakon negativne bete u 7.mj. htjela bi opet pokušati sad ali ne znam odakle krenuti. Što trebam prikupiti od nalaza i gdje da idem. Tj bez njegov nalaz mi nitko neće dati uputnicom.

Nazoves na info broj poliklinike, dostupan je na netu i sestrice ce ti sve objasniti sto te zanima. Inace za konzultacije sa doktorom treba rezervirati termin.

Ma on mi je usmeno rekao da čemo ić u 10.mjesec na postupak. I da napravim TSH i izvadim one nalaze za hepatitisa i to. Pa mi sad bezveze ići iz Bjelovar u Samobor samo da mi to da napismeno. A na por mi nije odg. dobila sam dojam da nas više ne želi 

MalaG
    02. Rujan 2022. 11:35

Ana iskreno se nadam da nije ništa ozbiljno i da će biti sve dobro na kraju!🤞🥰
    Za muža i za ove divne lavice ovdje se u potpunosti slažem sa tobom!❤️🥰

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

• Ana_
    02. Rujan 2022. 11:55

MalaG, Sani hvala ❤️
    Sad me zvala sestra iz gin amb. Kaže mirovanje i dalje, utrci samo oralno jer su najvjerojatnije oni uzrokovali krvarenje, vjerojatno se iziritiralo sve od njih. Pogotovo sad kad se tijelo odviklo (bila je pauza mjesec dana). Nadam se da je to to.
    Kaže sestra, gledaj Casa de papel i lezi, lezi, ne mrdaj. I tako do daljnjega. 

Lucy08
    02. Rujan 2022. 12:15

Ana_

MalaG, Sani hvala ❤️
    Sad me zvala sestra iz gin amb. Kaže mirovanje i dalje, utrci samo oralno jer su najvjerojatnije oni uzrokovali krvarenje, vjerojatno se iziritiralo sve od njih. Pogotovo sad kad se tijelo odviklo (bila je pauza mjesec dana). Nadam se da je to to.

Drzim  🤞 da je to to i da sad vise nece bit krvarenja. Lezi, ne mrdaj i gledaj tu neku Casu 😄 🤗

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Tratinčica123
    02. Rujan 2022. 12:18

Pozdrav svima! Htjela bih se priključiti na vašu temu, ako me primate. Trebat ću puno savjeta 🤗🙉
    Ovako, ja imam 23 godine, muž 27 godina.
    Pokušavamo godinu dana.
    Ja pcos ali pod Femarom uredne ovulacije.  Iza nas su 4 ciklusa bezuspješna s Femarom.
    Danas dobili nalaz spermiograma od muža- šaljem  vam slikicu.😔
    https://ibb.co/LZfvqKC
    Što dalje, ima li nade? 🙏 molim savjete.
    U pon ćemo zvati da se naruči za urologa ili androloga.

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Ana_
    02. Rujan 2022. 12:20

Lucy08

Ana_

MalaG, Sani hvala ❤️

Drzim 🤞 da je to to i da sad vise nece bit krvarenja. Lezi, ne mrdaj i gledaj tu neku Casu 😄 🤗

Uzela knjigu, sad će mi serija jedna, pa poslije Prijatelji, pa opet knjiga... Bit će i Casa negdje u rasporedu, da ne riknem od dosade 🤣
    BTW, preporuka za Casa de papel, već sam pogledala ali mislim da ću stvarno opet 🤣

Stela_M
    02. Rujan 2022. 12:50

Tratinčica pozz i dobrodošla 😁 ovako što se tiče azoo dijagnoze ima jako puno žena čiji partneri /muževi imaju takvu dijagnozu i sigurno će ti se netko od cura javiti, prvi korak vam je urolog/androlog koji će tvom mužu provjeriti status hormona pa će vam dati smjernice za dalje u smislu uzimanja njegovog sjemena... nažalost teško da će te s tom dijagnozm ostvariti prirodnu trudnoću, ne znam ti puno o TESE i mTESE metodi uzimanja sjemena ali će ti se sigurno netko od cura javiti tko će ti to bolje objasniti... a iz potpisa ovih hrabrih lavica možeš vidjeti da i s tom dijagnozom ima trudnica i žena koje su postale majke, sretno🥰

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.