Da, vidjet ću sve u četvrtak, svakako mislim da ćemo samo ponoviti još jednom spermio, čisto da vidimo da li je to to..
Moj amh iznosi- 44,80. Da li je to ok?
Jesam, upravo pročitala pa ću i tamo pratiti.hvala!!
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Da, vidjet ću sve u četvrtak, svakako mislim da ćemo samo ponoviti još jednom spermio, čisto da vidimo da li je to to..
Moj amh iznosi- 44,80. Da li je to ok?
Jesam, upravo pročitala pa ću i tamo pratiti.hvala!!
Je visok amh ide uz tvoju dijagnozu 😁 svakako se naručite kod androloga jer ne znam koliko se čeka 🤷♀️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Tratinčica dobro nam došla. 🤗🤗 Dosta korisnih informacija ćeš naći na prvim stranicama vezano za postupke i suplemente za jačanje stanica. A za sve ostalo imamo tu cure s azoo i pcos pa će rado pomoći sa savjetom. 🥰🤗
---
Samo da javim da su mi odgodili FET za idući ciklus jer je sve puno tekućine još. Očito sam ko balon. 😅 Jedino će mi od 1.dc uvesti Decortin i Aspirin.
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Tratinčica dobro nam došla. 🤗🤗 Dosta korisnih informacija ćeš naći na prvim stranicama vezano za postupke i suplemente za jačanje stanica. A za sve ostalo imamo tu cure s azoo i pcos pa će rado pomoći sa savjetom. 🥰🤗
—
Samo da javim da su mi odgodili FET za idući ciklus jer je sve puno tekućine još. Očito sam ko balon. 😅 Jedino će mi od 1.dc uvesti Decortin i Aspirin.
Pandice bolje da je tako brzo će to, a to znači da se možda uskoro pratimo 😁 kada ti stiže vještica 🤭 lajkam plan za Decortin i Aspirin🤞🥰😁❤️❤️
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Tratinčice dobro nam došla i samo hrabro i strpljivo u svoju borbu za bebače!🤗🤗
Panda brzo će to proći, i nadam se da će terapija odraditi svoje i da će FET biti uspješan!🤞🥰🤗
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
—
Bolje malo pričekati nego trošiti smrzlice kad nije sve optimalno. Brzo će to proći pa ćemo navijati! ❤️
Tratinčica dobro nam došla 😘
Stela očito nam je suđeno da se pratimo iako sam ja navalila sad, ali nema ništa na silu. 🤣🥰 Bit će nas na listi za praćenje. 🤭❤️ Jedva čekam. 🤗 Još je dr. spomenula i heparin iako nemam trombofiliju. Ona ovaj put doslovno vadi svu moguću artiljeriju. Ni ne doživljava kariogram. Rekla to ionako ispod 1% pa čisto da smo mirni. 🙄🤔
MalaG, Ana hvala cure. ❤️🥰❤️ Ana sad lijepo odmaraj i gledaj što ti srce poželi. Bit će to sve ok. 😊 Ja sam pogledala Casa de papel i serija je super uzbudljiva. Tražim sad i ja po Netflixu što gledati na jesen. 😉
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Panda da da bit će nas dosta za praćenje 🤭 mene sve nešto pecka dole tako da sam od dns na vaginaletam valjda od tih svih pregleda se malo to dole pobrkalo 🤣🤣 uvijek nešto 🙈 nisi mi rekla kada treba doći vještica, moja bi trebala doći 16.9 ali to je kod mene veliko ali🙈🤣🤣❤️
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Tratincica dobrodosla 🤗, na pravo mjesto si se javila, ovdje ces dobit hrpu informacija od nasih lavica sa istom dijagnozom. U postupke oko tese i mtese ce te vec uputit, u Zg izvodi dr Hauptman na Rebru i onda bi ti najednostavnije bilo postupak obavit u Petrovoj, jer su uvezani. Ali moj iskreni savjet obzirom na to da imate ogranicen broj postupaka( to ovisi koliko ce sjemena kod muza nac) da idete privatno, jer nemate bas sansi za kockanje. Tada cete morati obaviti prijenos sjemena, nista komplicirano ali postoji procedura. Od privatnika koji rade preko hzzo su IVF poliklinika( kod njih se najduze ceka, cca 6mj), zatim Betaplus i Skvorc u Samoboru ( cca 3 mj liste cekanja). Ostali privatnici su na placanje. U vasem slucaju je najbitniji embriolog, a oni najbolji su kod privatnika. Sretno 🤗🤞
Panda a sad ce to, vec si pola ciklusa presla 🤗
Hvala puno na informacijama.🤗
U redu.. razumijem. Nadam se da ću u četvrtak kod dr humane dobiti neke odgovore.
Smatrate li da ćemo odmah dobiti uputnicu za mpo?
Ako idemo privatno, možete li reći cijene, ako vas ima s takvim iskustvima? 🙁
Aham, znači broj postupaka ovisi o tome koliko se kod muža pronađe, odnosno ako se uopće pronađe?
...
Ako idemo preko hzzo npr u Betaplus, što sve plaćamo? Da li plaćamo mi nešto?
Oprostite na pitanjima ali zaista ne znam odakle krenuti.. ❤
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Koja akcija na forumu 🥳 vidi se da krece hrpa novih postupaka 🥰 to samo znaci puno ljetnih bebica iduce godine 🥰 nisam uspjela sve nickove popamtit pa ...
Nove cure dobrodošle i što prije ostale trudne.
Cure u postupku sretnooooo, najsretnijeee ❤️
Panda brzo ce novi ciklus 😊🤞 i neka uvede heparin. Ako nemas tromb onda ce ti ga maknut nakon 12tt. Al on poboljsava cirkulaciju i ne moze odmoc 😊
J_b vau, stvarno svaka cast za doktora. U idealnom svijetu bi svi doktori tako postupili. Drago mi je da ce ti napraviti cijelu obradu. Nadam se da ce nalaz pokazati da je sve u redu i da trombofiliju mozes prekriziti sa popisa pretraga 🤞😊
RainbowHope ❤️ nasa enciklopedija ❤️ super za urinokulturu. Sofija nam raste i nista njoj ne smeta 😊
Ana_ serije i ne mrdaj ❤️ bebica raste, sve se siri, a ti si ocito sklona krvarenju usljed toga. Najbitnije da je sve u redu na uzv.
Tratincica moj muz ima tezak oblik azo. Jedan testis nista ne proizvodi, drugi gotovo nista. Ali evo nas pri kraju trudnoce 🥰 moguce je. Prvo pregled kod urologa/androloga, moja preporuka je dr Dinko Hauptman. Mozete se narucit kod njega na Rebro ili privatno u kliniku Godan. On je mom muzu radio TESE postupak na Rebru. Neka ponovi spermio i napravi nalaz hormona (test, fsh) i s tim ode na pregled. Urolog ce ga dalje uputiti 😊 tvoj pcos nije nikakva panika. Procitaj si malo o suplementima na prvim stranicama cisto da sebe dovedes u najbolje stanje prije postupka. Ali sad vam je najbitnije da dodete do spermija 😊 tek nakon toga mozete krenuti u mpo postupak. Ako imas bilo kakva pitanja u vezi azo tu sam.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji