Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Roxy ✨
    01. Rujan 2022. 09:31

Ana zao mi je za taj stres. Nadam se da ce krvarenje stati sto prije. A vidis bebana kako on umiri svoju mamu 🤗🥰
    Pandice 🐼 kada si rekla da idea na dogovor za Fet? Oprosti sigurno si vec napisala, ali sam zaboravila. 🙈😘

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Panda.
    01. Rujan 2022. 10:23

🌸Roxy 🌸

Anazao mi je za taj stres. Nadam se da ce krvarenje stati sto prije. A vidis bebana kako on umiri svoju mamu 🤗🥰
    Pandice 🐼kada si rekla da idea na dogovor za Fet? Oprosti sigurno si vec napisala, ali sam zaboravila. 🙈😘

Idem sutra. 😁 Ni sama ne znam jesam li i što napisala. 🤣 🤭

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

Stela_M
    01. Rujan 2022. 10:29

Ana žao mi je zbog krvarenja držim 🤞 da se smiri 🤗❤️
    Sani88 njemu se to baš odužilo jel jadan izludio doma🙈 kako si mi ti? 🤗❤️❤️❤️ hahhah je si me nasmijala pa da mi je netko rekao da ću imati nogometnu momčad ja bi mu se samo nasmijala, nakon Petrove i bez 🐧 mislila sam si bit ću sretna ako budem dva imala, čak sam maltrala embriologa da ih treći dan zamrzne zbog straha ali evo na kraju šok za nas, niti u snu nismo mogli takav rezultat očekivati 🙈 dal je do poboljšanog sgrama i svih dodataka ili je do labosa pojma nemam ali se lakše diše 🤗🤭
    Panda vjerujem ti da si nestrpljiva i ja sam pomalo nisam nikada išla u fet sad mi je to nešto novo pa sam sva nekako uzbuđena🤣🤭❤️❤️❤️ 🤗🤗🤗
    Rein je si pitala dr za iscjedak? 

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Panda.
    01. Rujan 2022. 10:35

Stela ja sam evo već nadam se 3. put i sigurno je neusporedivo lakše. Jesu li tebi redovite ovulacije? Ja se jedino uvijek mučim s ovulacijskim trakicama jer mi je ciklus malo poremećen u zadnje vrijeme iza stimulacija. Baš kao što je prije netko spomenuo. Jedan ciklus mi je ovulacija bila skoro na 20.dc, a idući 9.dc. Ali bitno da ima ovulacije i sve ide glatko. 😊🥰😘

KBC Split
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    Repromed

Stela_M
    01. Rujan 2022. 10:47

Panda.

Stela ja sam evo već nadam se 3. put i sigurno je neusporedivo lakše. Jesu li tebi redovite ovulacije? Ja se jedino uvijek mučim s ovulacijskim trakicama jer mi je ciklus malo poremećen u zadnje vrijeme iza stimulacija. Baš kao što je prije netko spomenuo. Jedan ciklus mi je ovulacija bila skoro na 20.dc, a idući 9.dc. Ali bitno da ima ovulacije i sve ide glatko. 😊🥰😘

Ja ti srećo nemam ovulaciju ako i dođe bude jednom eventualno dva puta godišnje mislim da moja nadbubrežna utječe na to tako da kod mene jedino ima smisla stimulirani fet a zato i nismo uspjeli nikada prirodno doći do trudnoće 🤷‍♀️ ti ćeš ići u prirodni fet sada ili? Je su li ti i ova dva prije bila prirodna ili?

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Malena88
    01. Rujan 2022. 10:50

❤️J_0209_b😺

Hej, evo update..
    Za one koje su propustile. U pon isla hematologu, razočarana otišla doma.. jer po njemu nije potrebno raditi obradu na trombofiliju, iako mi obiteljska anamneza nija bas idealna..
    Jucer..zove mene taj isti doktor..kaže da mu moj slučaj nije dao mira.. da je dao moju situaciju prokomentirati na konziliju.. i neka danas dođem izvadit krv.. pa cemo se sve dogovorit .. ugl.. da skratim.. dao mi je ipak cijelu obradu na trombofiliju.. i dogovor je da kad idem na transfer, da ću vjerojatno vec u startu počet koristiti najmanju dozu heparina, ali cemo pričekat nalaze i vidjet na kontroli lakvi su rezultati .
    _____
    Totalno sam bila pozitivno šokirana kad me zvao.. eto.. ćuda su moguća..

Odlične vijesti, svaka čast doktoru🤗

💁‍♀️34 god. AMH- 13, IR, Siofor 500mg
    💁‍♂️41god. -normo
    Mama djevojčice🥰
    05.09. ET 2 blastice 🤞
    16.09. prokrvarila💔
    Idemo dalje u borbu nakon pauze🥰
    02/23. Stimulirani ciklus- Gonal 300, Cetrotide
    15.02 punkcija 5 oocita, 18.02 -ET jedne 🤞

Panda.
    01. Rujan 2022. 11:01

Stela_M

Panda.

Ja ti srećo nemam ovulaciju ako i dođe bude jednom eventualno dva puta godišnje mislim da moja nadbubrežna utječe na to tako da kod mene jedino ima smisla stimulirani fet a zato i nismo uspjeli nikada prirodno doći do trudnoće 🤷‍♀️ ti ćeš ići u prirodni fet sada ili? Je su li ti i ova dva prije bila prirodna ili?

Sve je dobro dok ima lijeka za problem. Već si napravila veliki posao i sigurna sam da će biti uspješno. Jedva čekam. 😊🤗❤️ Ja sam oba imala prirodno pa se nadam da ni ovaj ciklus neće biti problema. Sve bude tip top pa opet ništa. Tako da tu nema pravila. Čekam izlaganje od Rainbow za RIF jer zaista nemam pojma di je moglo zapeti.😅

KBC Split
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    Repromed

Stela_M
    01. Rujan 2022. 11:05

Panda.

Stela_M

Panda.

Sve je dobro dok ima lijeka za problem. Već si napravila veliki posao i sigurna sam da će biti uspješno. Jedva čekam. 😊🤗❤️ Ja sam oba imala prirodno pa se nadam da ni ovaj ciklus neće biti problema. Sve bude tip top pa opet ništa. Tako da tu nema pravila. Čekam izlaganje od Rainbow za RIF jer zaista nemam pojma di je moglo zapeti.😅

Hahah naša Rein bi mogla knjigu napisati koliko je proučila znanstvenih radova i literatura hvala Bogu pa imamo nju i da ju možemo maltrati 😁 a zst ti dr nije probala jedan stimulirani fet? Mislim ja se u to ne razumijem i ne znam što je bolje ali ono drugačiji pristup možda 🙈 a možda ja pričam gluposti 😁🤣🤗

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

• Malena88
    01. Rujan 2022. 11:06

Cotton divan broj, držim fige da se tako i nastavi, sretno u petak.
    Ana hvala Bogu da je sve ok, kao što cure kažu moguće da je neka kapilarica pukla. Odmaraj što više i mazi busicu🥰
    Ja sam isto u prvoj trudnoći imala  svježe krvarenje, ali nije bilo obilno, sve je ok bilo isto. Negdje oko 16.tjedna je to bilo. Bude sve ok🤗

💁‍♂️41god. -normo
    Mama djevojčice🥰
    05.09. ET 2 blastice 🤞
    16.09. prokrvarila💔

• Malena88
    01. Rujan 2022. 11:20

Rainbow_Hope 🌈

Ana žao mi je da moraš prolaziti kroz taj stres, meni je doktor rekao kad sam išla na hitnu da je vrlo vjerojatno pri istezanju maternice i ligamenata pukla neka kapilarica, nadam se da je to jedini uzrok i kod tebe 🤞
    Sani ❤️❤️❤️
    —–
    je li se koja od vas susrela sa povremenim neobilnim žuto-zelenkastim iscjetkom, bez mirisa, bez svrbeža i peckanja? Čekam rezultate urinokulture, u urinu su malo povišeni leukociti, ali ništa alarmantno, nikakve druge simptome nemam 🤷
    Brisevi su mi oduvijek svi čisti, zadnji smo radili u veljači, s tim da sam u 5. mjesecu pila onaj koktel antibiotika za kronični endometritis koji bi vjerojatno sve ubili ako je išta bilo, odnose od transfera nemamo zbog mojeg iritiranog cerviksa, zbog kojega i dr nije sklon ponavljanju briseva 🙈

Samim time što nema mirisa i svrbeža je dobar znak.
    Jesi koristila probiotik iza antibiotika?
    Antibiotik uništi floru vagine, pa se često pojavi candida nakon kure antibiotika. Ali već bi ti se manifestirao i svrbez da je ona.
    Evo ne znam. Znam samo da je normalan pojačani iscjedak u trudnoći, ali ne zelenkaste boje.
    Pricekaj rezultate urinokulture pa ćeš vidjeti kaj će ti reći ginic

💁‍♂️41god. -normo
    Mama djevojčice🥰
    05.09. ET 2 blastice 🤞
    16.09. prokrvarila💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.