Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    04. Siječanj 2024. 20:57

Bebolina napokon i ti krećeš želim tu svu sreću i da ovaj put dr napokon potrefi protokol 💪🤞🥰
    Dia2024 probaj prehranom regulirati antitijela izbaci gluten pa ćeš vidjeti kako reagiraš, što se tiče s grama možeš mužu uvaliti selen, cink, omegu, magnezij, vit E, C,D i Nac nama je to fakat pomoglo, sretno 💪🤞🥰
    Sanjushka eh ta kuja uvijek zaj kada ne treba samo ubuduće nemoj čekati 15 dana da kasni ja sam već nakon 7 dana zvala ginića, popijem turu Duphastona i ona dođe, sretno i da uspiješ s mengom u postupak 🤞🥰
    Mehro kako si ? Gdje je trakica, koji si ti sada tt? 🥰
    Jurky i ti nam uskoro krećeš neka je sa srećom i da napokon postupka bude dobitni 🤞🥰
    Rolica najbitnije da ti je dr L sjeo, a svakome od nas je prvi postupka bio "probni" dok dr ne vidi kakav je tvoj odgovor na stimulaciju stvarno su rijetke sretnice kojima je uspjelo iz prve i s tim se treba odmah u startu pomiriti i prihvatiti da će možda trebati vremena dok ne dođemo do cilja, neka ti dr L donese sreću kao što je donio mnogim ženama 🥰🤞
    Tanja nažalost mpo put je teški shit i nije baš put posut ružama tako da druge nema nego se psihički naoružati živcima i boriti se do zadnjeg atoma snage sve dok ne dođemo do svog cilja, druge nema, sretno 🤞🥰💪

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    04. Siječanj 2024. 20:58

Leloo koka baš je lijepo vidjeti tvoju trakicu neka te do kraja prati uredna trudnoća 🤞🥰
    Luna93 nema smisla forsati fet ako ti je visok progić jer ti onda endometrij nije receptivan i mrva se ne može primiti, odlično od dr što to prati i što ne ide olako u fet, vjerujem da ćeš sa kontracepcijom to brzo riješiti, sretno 🤞🥰
    Korni, Ani, Bubice, Tikvice,NPelica, Bejbe, Fashionista, Lelloo kako ste cure? 🥰🥰 Anii uživaj sutra na druškanju 🤭
    Tikvice pa tvoj je prasac pravi beban baš se fino popunio 🤭🤭 ja idem 9.1 na uzv pa ćemo vidjeti kako moj L napreduju 🤭🥰
    Luna573 ako se ne varam beta se ne mora pravilno duplati, bitno je da se podupla za 80% (ako me sjećanje dobro služi) naravno da svaka od nas voli vidjeti da je duplo i više od toga ali je ovdje stvarno bilo svakakvih primjera, mazi bušicu 🥰🥰
    Bajadera2 malo se posvetite jedno drugome, a onda u nove pobjede 💪💪🤞🥰
    Bebica ako misli imati bebu onda ima da pije suplemente 🤣🤣 nema tu nagovaranja što se mora mora se, moj je jedan period pio svaki dan po 9 tableta iako mrzi piti tablete i nije se bunio još kada je popravio sgram sav je bio bitan, tako da gdje ima želje mora biti i volje, sretno 🤞🤭
    Sreća divno fakat nema ljepšeg zvuka 🤭🥰
    Fashionista svaka čast kako ste izdržali da ne pogledate spol🤭🥰
    Ivkaa sretno, napuni baterije posveti se sebi a onda samo hrabro naprijed 💪🥰🤞 moguće je da ti je pao imunitet još je sad sezona prehlada, gripa, korone itd i bez obzira koliko se mi pazile teško se možemo skroz izolirati od ljudi 🤷‍♀️

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

sanjushka
    04. Siječanj 2024. 21:27

Jurky hvala, nadam se da će bit sve ok sutra, javim se..
    Stela da, kad treba doći na vrijeme mora zeznut.. ma znam da sam dugo čekala, kako su bili blagdani i neradni dani i još adaptiramo kuću pa stalno jurcam tako da mi je sve to nekako brzo prošlo.. sve nešto kao doći će, a dani lete.. 

👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim ✖️
    7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
    9.⏳
    s88.forum@gmail.com

Sreca3
    04. Siječanj 2024. 22:36

Stela_M

Leloo koka baš je lijepo vidjeti tvoju trakicu neka te do kraja prati uredna trudnoća 🤞🥰
    Luna93 nema smisla forsati fet ako ti je visok progić jer ti onda endometrij nije receptivan i mrva se ne može primiti, odlično od dr što to prati i što ne ide olako u fet, vjerujem da ćeš sa kontracepcijom to brzo riješiti, sretno 🤞🥰
    Korni, Ani, Bubice, Tikvice,NPelica, Bejbe, Fashionista, Lelloo kako ste cure? 🥰🥰 Anii uživaj sutra na druškanju 🤭
    Tikvice pa tvoj je prasac pravi beban baš se fino popunio 🤭🤭 ja idem 9.1 na uzv pa ćemo vidjeti kako moj L napreduju 🤭🥰
    Luna573 ako se ne varam beta se ne mora pravilno duplati, bitno je da se podupla za 80% (ako me sjećanje dobro služi) naravno da svaka od nas voli vidjeti da je duplo i više od toga ali je ovdje stvarno bilo svakakvih primjera, mazi bušicu 🥰🥰
    Bajadera2 malo se posvetite jedno drugome, a onda u nove pobjede 💪💪🤞🥰
    Bebica ako misli imati bebu onda ima da pije suplemente 🤣🤣 nema tu nagovaranja što se mora mora se, moj je jedan period pio svaki dan po 9 tableta iako mrzi piti tablete i nije se bunio još kada je popravio sgram sav je bio bitan, tako da gdje ima želje mora biti i volje, sretno 🤞🤭
    Sreća divno fakat nema ljepšeg zvuka 🤭🥰
    Fashionista svaka čast kako ste izdržali da ne pogledate spol🤭🥰
    Ivkaa sretno, napuni baterije posveti se sebi a onda samo hrabro naprijed 💪🥰🤞 moguće je da ti je pao imunitet još je sad sezona prehlada, gripa, korone itd i bez obzira koliko se mi pazile teško se možemo skroz izolirati od ljudi 🤷‍♀️

Stella M .... pitanjce vidim da si na heparinu, ja sam na clexanu, do kad si koristila heparin ili ga jos uvek koristis? Zasto ti je uveden imala si mutacije ili preventivno?
    Od cega zavisi prekidanje terapije? Ili se ona ne prekida?

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

korni
    05. Siječanj 2024. 06:20

Sanjushka sretno danas 🤞
    Stela dobro sam, hvala ti 🤗 zadnjih tjedan dana sam nekako manje umorna, više poletna 😅 jedino šta me još to nespavanje drži, ali skoro pa sam se navikla i na to 😂 kako si ti? 🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

ivkaa
    05. Siječanj 2024. 06:40

zenskice moje ugledala i ja dvi crte! doduse covid test, al dvi su crte🤣🤣🤣🤣
    Sretno svimaaaaaaaa🫶🤞

🙋‍♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
    💁‍♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
    -pokusavamo od kraja 2020. god.
    KBC Split
    7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
    12/23 ET ❌️
    8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
    10/24 FET ⏳️

NPelica
    05. Siječanj 2024. 08:05

Jutro curke ❤️ 
    Slabo sam aktivna, mozak ne funkcionira 🤷‍♀️
    Stela_M dobro sam,  hvala na pitanju, umorna ko pas i jedva čekam da prođe ovaj umor da mogu biti poletna kao korni ❤️ kako si mi ti? Uskoro pregledic❤️ 
    Ivka 😅😅 umrla sam 😅 drago mi je da si pozitivna, (ne na covid) neka brzo prođe ❤️🤗 
    Sreća nema ljepšeg zvuka, jako mi je drago🤗  uzivaj sada i mazi bušu ❤️
    Fashionista divim ti se da si uspjela izdrzat toliko da ne pogledate spol❤️ veselimo se vikendu i da nam javiš 🤗❤️ šaljem 🤗 
    Bebolina i ti uskoro krećes❤️ držim 🤞 da ovaj bude dobitan 🤗 
    Sanjushka sretno danas ❤️ 
    Tikvica beban L. je već pravi ❤️ neka sve i dalje bude u redu, i za 10 dana je maleni tu ❤️ šaljem 🤗😘 
    Sanii kako si nam ti? ❤️ 
    Jurky32 ❤️😘 i ti uskoro kreces ❤️ neka bude dobitni, veselim se radi tebe ❤️
    Rolice, bebica, Bubice, Flo, Vitara, EasyGoing, Hope, MalaG,PBTAB, I svima šaljem 🤗😘

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Stela_M
    05. Siječanj 2024. 09:01

Sanjushka bitno da odeš na pregled da dr vidi što se događa, sretno🤞
    Sreća heparin ti ide kroz cijelu trudnoću nema prekidanja, e sad negdje je praksa da ide još i 6 tj nakon poroda zbog mogućnosti stvaranja tromba i duboke venske tromboze, ali meni ga hemato neda nakon poroda jer sam ga dobila preventivno zbog mutacije i pai i neuspjelih transfera tako da se pripremi na dugačak period pikanja 🙈
    Korni uh kod tebe je još aktualno nespavanje 😏 nadam se da ćeš se do kraja trudnoće barem malo odmoriti 🤭 dobro sam ne mogu se žaliti ako malo pretjeram sa aktivnostima budu mi dosta izražene BH kontrakcije pa sam onda jedan dan ko zmaj, a drugi dan ko crkotina i tako u krug😁😁
    Ivkaa žao mi je, nažalost covida opet puno ima i koliko god se mi čuvamo lako ga je dobiti, sretno da prođe sa što blažim simptomima🤞
    NPelica meni se samo na početku trudnoće puno spavalo i sreća pa sam to dobro iskoristila jer sam već dugo u fazi kao Korni tako da odmaraj što te briga 🤭 daaa još malo uzv baš sam nestrpljiva jer mi zadnji put u TA nisu radili niti pregled niti uzv pa će mi biti lakše samo da znam da prasac lijepo napreduje 🤗🥰

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

Rolica
    05. Siječanj 2024. 09:16

Sreca3 čestitam od srca, predivnoooo! Nek bude dalje sretna i školska trudnoća ❤️❤️
    Tikvice pa to je pravi maleni buckić :))) Što su ti rekli, prirodni porod ili na carski? Sretnooo ❤️❤️
    ivkaa uzmi vremena, odmori od svega, ideje za dalje će vjerujem same doći kad isprazniš glavu od svega :)
    Stela hvala ti, svjesna sam toga... ali znaš kad kreneš po glavi vrtiti - jesam li mogla bolje, pametnije... normalno svima valjda. Sretnooo tebi do kraja, još sitno brojiš ❤️❤️ Idete li na carski ili prirodno, jesu vam već dali neke info?
    Sanjushka sretno danas 🤞❤️❤️
    Ivka ahahaha nasmijala si me... ozdravi brzo ❤️❤️
    NPelice to s kašastim mozgom što pišeš mi je najgore u svemu zapravo ahaha, ovo zadnji puta što je trajala naša trudnoća (kratko, ali slatko), mozak mi je bio out 24/7. Teške glavobolje znači kao da mi je netko prosvirao glavu s čavlom i tako hodam svijetom. Umorna stalno, već sam ujutro u 11h išla na spavanac. Ali unatoč svemu nadam se da će taj čavao ponovo uskoro u glavu heheh xD Sretno i samo puno odmora ❤️❤️
    ostale cure držite se i uživajte u danu!

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

• Tikvica
    05. Siječanj 2024. 10:03

Jutro curke❤️
    Stela kaj se nejde po defaultu svaki tjedan u TA🤔
    Mislim, ja pojma nemam jer sam uspjela izbjec, tak oda tek sad u pon idem prvi put🙏 do sad smo sve privatno radile (sad jucerasnji cet sam bas besramno nazicala jos privatni pregled😂).
    Opce si nemrem zamislit da moram cekat gore par sati, a sve u istom dreku 🤣
    Sad sam u pon u 8 u TA i odma poslije valjda kod anesteziologa pa cemo vidjeti kak ce proci.
    Prascic je veliki, sad si mislim dobro da je CR🙆🏻‍♀️
    Ma mislim, caca mu je 2 m i ogromanpa nemre ni on bit puno manji 🤭
    Ovo sa BH kontrakcijama znaci identicno, sad zadnjih par dana doslovno morujem od do i sad su se jako smanjile, ali cim ustanem na wc trbuh kamen. Nama sve isto 🤭
    Jedva cekam cuti kako je beba L. no 1 i beba L. no 2 ( Anii) i beba L. No 3 ( Bubica)🤗
    Ja sam odlucila ovih dana oprat sve “aparate” koje imam za bebaca i sterilizirat sve kaj treba, nek bude spremno. To jos nisam🙈
    Cekala sam da raskitimo kucu i bor, to je danaspopodne i sitra na redu, pa onda ciscenje. Valjda bum mogla🙈
    Rolica da to je pravi mali prascic, muz se veseli kaze lakse ce hendlat s njim, makar mislim da opce nije svjestan da je to svejedno jako malo 🤭 tom dijelu se bas veselim.
    I da, ja imam dog CR, radi 1001 svoje komplikacije ne smijem na prirodni porod. Nadam se samo da ce sve lroci sto prije i da bum brzo na nogama🙏❤️

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.