Luna573, baš mi je drago da je sve ipak dobro i vjerujem da će tako biti i do kraja 🥰 Probaj biti čim opuštenija i kako kažeš, dan po dan ❤️
Bajadera2, žao mi je 😔 Ali super da imaš plan za dalje 👍😊
Jurky, razumijem kako se osjećaš, svi smo u nekom periodu ove priče razmišljali na taj način. Ali vjerujem da je ova 2024.g. namijenjena svim ostalim trudilicima na ovom forumu, sretno od srca 🥰❤️
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Hvala svima ❤️ ja cu svakako javljat daljnji razvoj situacije 😊
Jurky idemo onda isti dan u Betaplus 😂 nadam se da ce ti donijet srecu i plus na testu 🤞
🙎🏻♀️28- AMH 18 pmol/L, heterozig. MTHFR, PAI-1 homozig. 4G
🙍🏻♂️28 normo->asteno->normo
Betaplus
1. 05/23 IVF letrozol 5x2, ovitrelle- 4js - 1 oplodena, triploid ET❌
2. 10/23 ICSI Gonal F 150, Cetrotide, Ovitrelle➡️15js➡️9 oplođeno➡️vracen 1 trodn. (10st), 4 🐧 test neg
3. 11/23 prir. FET jedne blastice, test neg
4. 12/23 stim. FET, 9dpt beta 137,5, 11dpt beta 304,08, 13dpt-540, 15dpt-1189, 20dpt- 5897, 6+4 ❤️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/2024
Pozdrav, prije svega svima sve najbolje u Novoj godini i da se svima ostvari da u ovoj godini dočekate bebice ili bar uspješne trudnoće. ❤️
Nova sam tu ali Vas čitam već duže vrijeme. Nakon 3 godine pokušavanja u koji je ubrojeno godina dana "pauze" tj pokušavanje bez ikakvog praćenja došli smo do nalaza spermiograma oligoasthenozoospermia, ginekolog nas šalje odmah na mpo konzultacije s obzirom na loš nalaz i godine i preporuča Vinogradsku dr Bolanča Ivan. Molim Vas ako ima iskustva s tim dr.
👩❤️👨 3 godine pokušavanja
🤵36- oligoasthenozoo
💃29 - PAI1-heterozigot, AMH 11,6pmol/L,
1/24- konzultacije Vinogradska
Jurky hvala ti. I ja navijam za tebe kao i za sebe. Da nam objema nova bolnica donese više sreće.
Rolica onda i ti uskoro krećeš, sretno. 🤞🤞 Možda i tebi nova klinika donese više sreće. Gle da znamo da ćemo negdje uspjeti iz prve išle bi tamo, ovako se možemo samo nadati da nam je sljedeći ciklus dobitan.
Ja za početak samo želim da mi malo bolje pogode terapiju i da dan punkcije bude taman i da bude koja jajna stanica više nego prije.
Korni hvala ti. Jel tebi još ostao 1 smrzlić za bracu ili seku?
Kod mene su smrzlići samo san izgleda.
Hvala ti, nadam se da će ti ovaj puta biti dobitno plus smrzlići 😊🙏 Tipkamo novosti 👍🍀🍀🍀
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
tnx cure na komentarima podrške :) tužni jesmo bili jučer kada smo čuli, ali odlučili smo ne dramiti nego se probati opustiti ovaj vikend i otići negdje na večeru i piće, a zapravo i ovaj mjesec prije novog pokušaja da si ugodimo kako nama paše. zapravo nas i obaveze "tjeraju" dalje, ja sam se vratila raditi, on ima posla isto, na 100 strana smo jer imamo tako nekih planova za siječanj i pitanje hoćemo li sve i stići
plus na sve to, ovo nam je prvi pokušaj, svjesna sam koliko je nekada moguć i uspjeh odmah prvi put, da je toliko i izvjesno da se ne pogodi odmah prvi put. barem smo probali i prirodnjak, ako sam se dobro skužila sa dr (a vjerujem da jesam), idući put bi išli na punu stimulaciju.
👩🏻🦱37 AMH 12,9
👨🏻🦱36
12/2023 VV - Femara, Ovitrelle
Luna, Bubica, 😘😘😘
Rolica, bajadera, sretno cure 🤞🥰
Bebica2024, dobrodošla i sretno 🤞🥰 vjerujem da će ti netko tko je bio u Vinogradskoj dati tražene info..
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Hej djevojcice, prije svega cestitke na plusicima i srcekima❤️ a onda pozdrav svim “mojim” curkama i mislim nasve vas🥰
Ivka ne znam objasnit ali kupila sam kak su cure rekle da je najbolje, a to je Ubiquinol 200 mg😃
Shunky dobrodosla, svi simptomi su moguci, uvijek mozes prokomentirati sa dr ali meni je mozak bio ko kasa, a i sad je 🙈
Nara moguce su mucnine….
Bajadera zao mi je, ali i sama si rekla jako su rijetke tridnoce iz prvog postupka, nadam se da ce iduci bito dobitan🙏😘
Vitara kakva je situacija? Za kad je ono zakazan CR?
Molim te da mi odma javis kak je sve proslo🙈
Dia dobrodosla, curke ce odgovoriti🤗
Jurki brzo je proslo vrijeme i vec je red na novi postupak, neka nova klinika donese srecu 🙏😘
Hvala ti kaj mislis na nas, evo fkt sitni brojimo 🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️
.
Ja sam danas bila na pregledu, malisa se spustio ali je sve pod kontrolom. Sve cesce su BH kontrakcije i na ctg n se pojavio i jedan trud, sad barem znam osjecaj 😁
Malisa je velik, prema glavi 3680, a prema busici 3850🙈 tako da ako bude sve ok do 15.01. imati ce preko 4 kg🐷🙈🤭
Ugl opet je spavao i frajer stalno spava i nema sanse da ga se zbudi na uzv, ne j….zivi silu🤣🤣🤣
Danas sam u pozi mislioca i guram prst u oko😅
https://ibb.co/zhVXYH0
Ugl, 08.01. imam u TA pregled i kod anesteziologa i nadam se da cemo docekati 15.01.🙏🥰😘
Ljubim vas sve i saljem puno zagrljaja❤️💙
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
I još jedno pitanje, što uzimati od vitamina i minerala suprug, u moru svega sam totalno pogubljena. Za sad ne uzima ništa jer ga moram prvo nagovoriti da popije bilo što pa bi htjela ako postoji mogućnost da je sve u jednoj kapsuli ili u prahu nešto.
Ja uzimam D- vital 25000, Sideral forte i Novalac.
Nalaze spolnih hormona nisam još vadila to ću sad prije konzultacija.
👩❤️👨 3 godine pokušavanja
🤵36- oligoasthenozoo
💃29 - PAI1-heterozigot, AMH 11,6pmol/L,
1/24- konzultacije Vinogradska
Najdraže moje , bila sam na pregledu 8+1 ja sam najarecnija zena na Svetu otkucaji 170.....cula sam ih nisam mogla da ne zadrhtim i ne zaplacem....vidi se i glavica i rucice i nogice ..... sve je savrseno..... ne mogu vam opisati kako se osecam, kao da sanjam....❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
I još jedno pitanje, što uzimati od vitamina i minerala suprug, u moru svega sam totalno pogubljena. Za sad ne uzima ništa jer ga moram prvo nagovoriti da popije bilo što pa bi htjela ako postoji mogućnost da je sve u jednoj kapsuli ili u prahu nešto.
Ja uzimam D- vital 25000, Sideral forte i Novalac.
Nalaze spolnih hormona nisam još vadila to ću sad prije konzultacija.
Ni moj divljak nije htio piti ništa, ali ga je valjda povrijeđeni ego natjerao da si popravi spermiogram - mioinozitol i NAC su mu odmah popravili stanje, kasnije sam mu utrpala i l-arginin i citrulin. Rekla bih da su mioinozitol i NAC zaista bili ključni jer je između dva spermiograma ostao bez suplemenata i nije ni rekao da naručim novu turu i sljedeći spermiogram je bio koma. Onda mu je došlo do glave da ih zaista mora piti i spermiogram se opet popravio. Išli smo na ICSI jer sam ja imala samo dvije jajne stanice ali su uspjeli oploditi obje :) Možda netko zna još neki suplement koji je učinkovit.
👩🏼'83. Endometrioza, AMH 10,70
🧑🏼'80. Spermiogram varira
1. Postupak - 12/2023 Kbc Split - femara, estrofem, menopur, cetrotide, decapeptyl, ovitrelle, ICSI - ET 2 x cetverostanicne; cyclogest + estrofem ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji