Pozdrav cure,
Čitam vas i upijam sve informacije. Molila bih vas svejedno savjet. Pripremam se na Fet i dr je promišljao bi li išla na stimulirani ili prirodni. Na kraju je odlučio stimulirani te mu pripisao estrofem tablete. Čitam ja sad te nuspojave i nije mi nikako svejedno jer imam Fibroadenom na dojci, a nisam ga ovaj puta ponovno obavijestila o tome. Zadnje sam mu rekla na ET prije 2-3 godine 🙈😒
Sad moje pitanje, za što se daje estrofem? Tj. ima li druge uloge osim u zadebljanju maternice? Jer ako nema, meni je osobno veci rizik nego benefit. Naravno, ja moram dobiti danas/sutra i doktora nema 🙈🙈🙈🤣
Što ste vi cure koje ste isle u prirodni FET morale raditi?
Svaki savjet i svako mišljenje je dobro došlo 🙏🙏🙏🤗
Bok svima! 😊
Stimulirani ciklus..
15.12 je bila punkcija, 9 oocita, broj embrija peti dan 7.
20.12 napravljen ET, broj prenesenih embrija 5 dan: 1
Od terapije uzimam UTrogestan 3x2, Duphaston 3x1 , Folacin , Andol.
Na dan ET , kaze doktor” ajmo ,ajmo ima jedan sta jedva ceka rodiliste”.😂🙏🏻
Od jucer imam povremena probadanja na desnoj strani, danas konstantno neka nazovimo je nelagoda.. je li imala koja slicna iskustva, simptome?
Takoder sam jucer kontrolirala progesteron koji je 930, doktor kaze da je to u redu i da sve nastavim kao i do sad sto se tice terapije.
Rekli su mi da izvadim betu 31.12,.. svima vama cekalicama zelim visoke bete🙏🏻♥️🤞🏻👼🏼
👩🏻🦱 29
🧑🏻🦱31
AMH 7
➡️15.12 aspiracija, dobiveno 9js, oplodeno 7
➡️20.12 ET (blastica-5dana) ,9dnt Beta 7,7✖️
➡️28.05 FET (2embrija) - 10 dnt beta 6,5 ✖️
➡️27.06 FET (2 embrija)- ……
Zenskice moje drage, zelim vam svima sretan Bozic i lijepe praznike, da slobodno pretjerate s kolacicem vise i da nam se svima napokon ostvare zelje🥰❤️🎅🎉🩰🎄
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Cure moje drage..mnogo vam hvala..nevjerovatno je koliko vasa lijepa rijec znaci..bit ce jednom i uspijeh, zelim u to da vjerujem..ali svakako kad su mi javili bas sam se razocarala, mada mi je jos sinoc bilo jasno ako se pocinje pojavljivati krv da to znaci samo jedno..ali eto uvijek se nadas nekom cudu.. Rekli su mi da ce me moja doktorica zvati u ponedeljak pa cemo vidjeti plan za dalje..
Svima zelim da provedete lijepo praznike sa porodicom! ❤❄⛄🍷🍰
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Pozdrav svima, citam i pratim vas, ne stizem mnogo da pisem, cestitke novim trudnicama, srpljenja i srece zelim PUPO-icama ❤️
Ja sam se malo razocarala, juce mi je bio 2dc, isla na pregled i nazalost vec imam jedan veliki foliklul, preko 15 mm tako da nista od postupka ovaj mjesec.
Znam da je bolje ne ici u stimulaciju ako stanje na UZ nije zadovoljavajuce ali osim razocaranja, bojim se i znacaja takvog nalaza, malo sam citala o tome, iako vec od ranije znam da imam smanjenu rezervu jajnika i los odgovor na stimulaciju, ovo me je dodatno zabrinulo…
Doktor je zakazao novu kontrolu iduce sedmice, vidjet koja ce strategija biti za dalje, mozda dobijem kontracepcijske pilule da pijem, vidjet cemo.
Lijep pozdrav svima i sretni nastupajuci praznici inima koji slave ❤️
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Tanjanja27 žao mi je zbog negativne bete 😞 naoružaj se optimizmom i hrabro dalje. Sretno ❤️
Makud92 super beta, nek se lijepo sada dupla 🍀
Nara-Nara za estrofem će ti cure bolje znati reći, jer ga ja nikad nisam koristila. Išla sam u prirodni FET, samo sam dolazila na folikulometrije, i nakon šta je prošla O, odredili su dan tranfera. Od dana transfera sam počela koristiti crinone gel, a prije toga ništa od lijekova. Sretno 🍀🤞
annboleyn žao mi je da je tako ispalo. Sretno na idućem pregledu 🍀🤞
Cure sretno ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Tanjanja27žao mi je zbog negativne bete 😞 naoružaj se optimizmom i hrabro dalje. Sretno ❤️
Makud92super beta, nek se lijepo sada dupla 🍀
Nara-Naraza estrofem će ti cure bolje znati reći, jer ga ja nikad nisam koristila. Išla sam u prirodni FET, samo sam dolazila na folikulometrije, i nakon šta je prošla O, odredili su dan tranfera. Od dana transfera sam počela koristiti crinone gel, a prije toga ništa od lijekova. Sretno 🍀🤞
annboleyn žao mi je da je tako ispalo. Sretno na idućem pregledu 🍀🤞
Cure sretno ❤️
Hvala ti 🤗
Ja sam nekim čudom uspjela dobiti doktora jučer i idemo u prirodni FET. To mi je prvi i zadnji FET. Nadam se da sam ispravno postupila sa svojim ustrajanjem na prirodni put. Vidjet ćemo 🤷♀️😅 Ali obzirom na svoju i obiteljsku povijesti bolest, morala sam tak napraviti za svoj mir.
Sretan Bozic cure, lijepo odmorite i papajte fino 😊
Pozdrav cure,
Da li neko zna gde mogu nabaviti Cyclogest 400mg
To su progesteronske vaginalete?
Hvala puno.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Pozdrav cure,
Hvala puno.
Ljekarna
Ako ti doktorica nije pustila recept, uzmes na dug. Ne znam jel idu bez recepta
cyclogest je isto progesteron kao i utrogestan
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Pozdrav cure,
Hvala puno.
Ljekarna
Ako ti doktorica nije pustila recept, uzmes na dug. Ne znam jel idu bez recepta
cyclogest je isto progesteron kao i utrogestan
Cekaj u bilo kojoj ljekarni? Imam recept privatni.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Sortiraj odgovore
Najstariji