Jutro cure ja sam jucer imala prepad, malo svijetlo krvarenje od nekoliko cm na dnevnom ulosku, prije toga sam samo osjecala neku kratku nelagodu kao da je nesto popucalo ne mogu bam objasniti taj osjecaj.
Od tada imam samo smedje koje vidim kad idem piškiti i mrvica smeđarenja na dnevnom.
Zvala sam dr da dodem odmah, ali me smirio i rekao da dodem u bolnicu ukoliko se pojaca kolicina krvi.
Čak na uputama pise da je sve to normalno, ali evo mislim da cu preležati blagdane bez kolača i druženja.
Nadam se najboljem.
Inace jucer je bilo 5+4 dva dana od pregleda. 🥺
Nadam se da ste vi bolje…
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Tanjanja držimo 🤞 za betu ❤️
Ugodan blagdanski vikend, provedite ga lijepo, papajte, veselite se, I uživajte ❤️
Tikvica, Stella, PBTAB, Bubice, Sanii, Flo, Vitara, EasyGoing, Hope, Jurky32, Korni, Razumna, sreća, Johica, bajadera, Ivka 1 i 2, I sve ostale koje nisam spomenula, mozak baj baj ❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Jutro cure ja sam jucer imala prepad, malo svijetlo krvarenje od nekoliko cm na dnevnom ulosku, prije toga sam samo osjecala neku kratku nelagodu kao da je nesto popucalo ne mogu bam objasniti taj osjecaj.
Od tada imam samo smedje koje vidim kad idem piškiti i mrvica smeđarenja na dnevnom.
Zvala sam dr da dodem odmah, ali me smirio i rekao da dodem u bolnicu ukoliko se pojaca kolicina krvi.
Čak na uputama pise da je sve to normalno, ali evo mislim da cu preležati blagdane bez kolača i druženja.
Nadam se najboljem.
Nadam se da ste vi bolje…
Johica upravo se to meni dogodilo na 5+6 prvo sam osetila nelagodu ko da je nesto puknulo, i krv svetla ali malo , otisla sam privatnoj ginekologici dva sata posle toga a u tom momentu mi je receno da odmah uzmem dodatni progesteron ja sam uzela prolutex preko inekcije🥰....
Kada sam dosla rekla mi je da se to zna dogadjati pri stvaranju posteljice i da nije nista ozbiljno sve je bilo na mestu i srce je tada vec kucalo.
Nakon tri dana sam imala kontrolu beba je porasla i sve je bilo ok.
Samo sam tih dva tri sata krvarila i od tada vise ne, identicna nam je prica.
Po meni nemoj cekati idi da te pogledaju.
I da, ja nisam mirovala osim taj dan sutra sam se kretala i isla u setnju doktorica mi je rekla da je sada promrvljenost najvaznije
SAMO MI JE ZABRANILA SEX DO 10tj.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Cure meni je sutra dan za M i betu..ali veceras na toalet papiru tragovi krvi..to je ocigledno znak da se ne trebam vise nadati..
Zeno jesu stigli nalazi cekalice kako se osjecate osluskujem sve al necujem nista 🤣 , malo mi se smije malo mi se place raspolozenje promjenjivo iz sata u sat
Ceeekaaam.. raspolozenje i kod mene promjenjivo.. jutros smeckasti tragovi.. ne znam sta da mislim.. oko 14h nalaz
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Ugodan blagdanski vikend, provedite ga lijepo, papajte, veselite se, I uživajte ❤️
Tikvica, Stella, PBTAB, Bubice, Sanii, Flo, Vitara, EasyGoing, Hope, Jurky32, Korni, Razumna, sreća, Johica, bajadera, Ivka 1 i 2, I sve ostale koje nisam spomenula, mozak baj baj ❤️
Npelica,samo nek si ti nama dobro bez mozga🥰....nauci me kako ja da se opustim ko ti.
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Cure beta negativna
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Cure, ja sam bila strpljiva i nisam piskila nego sam danas radila betu kako mi je receno -12 dpt, te iznosi 614,5....🫢🥰
Zelim vam sretan Bozic te svako dobro u nadolazecoj 2024. godini!
❤️: ciklusi 30-60dana, L. ovarij naznačen PCOM, DG- sterilitas primaria. AMH 55.5. 💉: gonal 150, orgalutran, decapeptyl
6 mj.'22: aspiracija 12 oocita, odgoden ET, kriopohrana 3 blastociste 5.dan na 2 nosaca.
FET '22. odgoden za '23. zbog renovacije Petrove.
💙:Normozoospermia
2 mj.'23: estrofem, endometrij se stanjuje
5 i 6 mj.'23: estrofem, endometrij se stanjuje
7 mj.'23: letrozol, 1 j.s. test ➖️
8 mj.'23: dg histero ➡️🔝
Jesen '23.: FET ?¿
Nadam se najboljem.
Nadam se da ste vi bolje…Johica upravo se to meni dogodilo na 5+6 prvo sam osetila nelagodu ko da je nesto puknulo, i krv svetla ali malo , otisla sam privatnoj ginekologici dva sata posle toga a u tom momentu mi je receno da odmah uzmem dodatni progesteron ja sam uzela prolutex preko inekcije🥰….
Kada sam dosla rekla mi je da se to zna dogadjati pri stvaranju posteljice i da nije nista ozbiljno sve je bilo na mestu i srce je tada vec kucalo.
Nakon tri dana sam imala kontrolu beba je porasla i sve je bilo ok.
Samo sam tih dva tri sata krvarila i od tada vise ne, identicna nam je prica.
Po meni nemoj cekati idi da te pogledaju.
I da, ja nisam mirovala osim taj dan sutra sam se kretala i isla u setnju doktorica mi je rekla da je sada promrvljenost najvaznije
SAMO MI JE ZABRANILA SEX DO 10tj.
Hvala ti Sreco, tako nekako je kod mene, otisla bi odmah ali moja dr je na godisnjem, a klinika mi je 2ipo sata voznje..dali su mi upute telefonski, da nastavim sa svime i da malo vise odmaram, i svakako nema sexa do 12 tj kod ovih mojih u startu zabrana 🤣. Ja se uzdam u to da je to bilo bezazleno kao sto kazu oni.
Jedina opcija mi je hitna pomoc i njihov uzv iz 1960 god., pratit cu danas i idem kod njih u najgorem slucaju…svaki odlazak na wc je avantura.
Tanja žao mi je i drži se, tvoja sreca ce doci kad tad.. svi smo zajedno u ovome.❤️
Želim vam sve najbolje. Napunite svi baterije i lijepo se provedite s najmilijima 💝
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Cure beta negativna
Zao mi je , znam kako se osecas, ali glavu gore sledeci pokusaj je tvoj.
Za to vreme napravi planove za dalje.
Tikvica, Stella, PBTAB, Bubice, Sanii, Flo, Vitara, EasyGoing, Hope, Jurky32, Korni, Razumna, sreća, Johica, bajadera, Ivka 1 i 2, I sve ostale koje nisam spomenula, mozak baj baj ❤️Npelica,samo nek si ti nama dobro bez mozga🥰….nauci me kako ja da se opustim ko ti.
🤣🤣 hahahha nitko nije rekao da sam opuštena. Strpi se još malo, pa ćeš vidjeti kakav je trudnicki mozak 🙈🙈
Tanjanja zao mi je mila ❤️ drzi se 🤗
Makud92 beta ubija ❤️ sad neka se lijepo podupla, I veselimo se UZV 🤗❤️ kakav divan poklon❤️
Johica malo usporiti tempo, i ako osjetis ikakve bolove pravac hitna. Nadam se se krvarenje neće ponoviti ❤️
Šaljem svima 🤗 budite dobro zenskice.❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Sortiraj odgovore
Najstariji