Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejbe2018
    19. Prosinac 2023. 11:12

Lara_

bejbe2018

Lara_

Moja beta danas, na 12dnt je 1245.90. Malo me brine što je visoka, u pitanju je transfer jedne blastice. Prvi UZ mi je zakazan u utorak 26.12.

Jel ti to druga Beta ili prva ,ne mogu povezati?

Ja sam danas trebala raditi prvu betu prema uputama klinike, ali nisam mogla čekati i radila sam u subotu na 10dnt i bila je 314,40. Sad ne znam da li da ponovim prekosutra? U klinici su rekli da je ok i zakazali mi UZ za 26.12.

Ja sam ti vadila na 14 . Dan i bila je 1535,isto mi se činila velika.
    Ali su mi iz klinike rekli da je ok i da čekam Uzv i meni je bilo lakše da je ne vadim svako 2 dana nego čekam Uzv.
    Ako si tu u subotu onda ti je iduća u ponedjeljak i onda u srijedu tj.danas ako oćeš radi sebe vidit.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Srculence3
    19. Prosinac 2023. 11:23

Pozdrav žene, ja sam nedavno ovdje trazila savjete od vas jer sam od 17 fol dobila samo 2 j.s. Jedna je odustala već drugi dan, a druga je na našu veliku radost i iznemađenje dogurala do predivne blastice vrhunske kvalitete i evo je 4 dan u mom trbuščiću💕💕 Test su mi rekli 30.12. 

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Sreca3
    19. Prosinac 2023. 11:52

Srculence3

Pozdrav žene, ja sam nedavno ovdje trazila savjete od vas jer sam od 17 fol dobila samo 2 j.s. Jedna je odustala već drugi dan, a druga je na našu veliku radost i iznemađenje dogurala do predivne blastice vrhunske kvalitete i evo je 4 dan u mom trbuščiću💕💕 Test su mi rekli 30.12.

Tako mi je drago mila moja. Želim ti od srca da beturina razvali i da sve bude kako treba.
    Secam se tvoje price i mnogo mi je drago zbog tebe. Uzivaj sad 14 dana.
    Mali savet tusiranje mlakom vodom.
    Sretno!❤️

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

bajadera2
    19. Prosinac 2023. 12:19

Tanjanja27

bajadera2

Tanjanja27

bajadera2

Tanjanja27

Bajadera nekad je i jedna dovoljna..samo treba vjerovati! Ja sam ovih dana dosta nestrpljiva i nekako ne previse optimistcna, sto mi je vrlo zao..ali ne mogu mnogo na to uticati.. moj suprug je toliko drugaciji od mene, smiren i ne smijem ni da mu kazem kako razmisljam 😊

Istina. Nekad upali i ta jedna.
    Jel imaš čime se zaokupiti pa da manje razmišljaš?

Pa radim svasta po malo…od setanja do gledanja serije..nije ostalo jos mnogo..u subotu beta.. 🤞🙏

Aaaaaw držim fige 🤞🏻🤗

Hvala ❤
    Nemam velika ocekivanja ali znam da cu biti tuzna ako ne bude ok.. vise me i grudi ne bole..bas se nista ne dogadja

Razumijem te skroz
    Ali subota je blizu i ne treba gubiti nadu
    Možda se iznenadiš i beta ode u plus vrijednosti ☺️💚🍀

👩🏻‍🦱39 AMH 12,9
    👨🏻‍🦱38
    12/2023 Femara, Ovitrelle, ET, beta 0
    02/2024 ICSI, ET, beta 0
    06/2024 ICSI, ET, beta 0
    12/2024 ICSI, ET, beta 0
    06/2025 IVF/ICSI, ET, beta 0

bajadera2
    19. Prosinac 2023. 12:23

NPelica

Curke moje, ima nas milion a moj pileci mozak ne može sve popratit🙈 ulovila sam betu od johica topp🤗❤️
    Čini mi se i luna isto ❤️
    Sretno curke 🤗
    Bajadera pupo❤️ neka se mrva primi. ❤️
    Cekalice neka vam vrijeme brzo prođe do bete, najgore je cekat, držim 🤞 svima 🤗
    Ja samo spavam, i ništa drugo 😅 nikad u životu nisam bila spavalica, i ovo me muči 🙈 toliko toga moram obavit prije vikenda, ja nemam vremena 😅 nadam se da će mi brzo proći ovaj umor, da počnem funkcionirati normalno 😅 ali sve u svemu dobro sam ❤️
    Bubica sretno danas ❤️
    Svima ostalima puno sreće, pratim i navijam za svaku od vas ❤️
    Stela_M, Tikvica, Hope, Jurky32, Korni, Vitara, EasyGoing, PBTAB, Sanii, Flo, Tanjanja, Bebolina.. i sve ostale šaljem 🤗😘

Tnx 😁
    Ma samo uživaj i lagano! 

Jučer sam bila kul. Danas ujutro čak i na kavu otišla. Sada ću ručak spremati. Ali kao da me nemir neki ulovio. Kao budem kul ali jesam li preflegma. Radim li sve kako treba. 
    Plus na sve ovo - imam kašalj koji mi dugo ne prolazi pa sam još i klavocine dobila. 🙄

👩🏻‍🦱39 AMH 12,9
    👨🏻‍🦱38
    12/2023 Femara, Ovitrelle, ET, beta 0
    02/2024 ICSI, ET, beta 0
    06/2024 ICSI, ET, beta 0
    12/2024 ICSI, ET, beta 0
    06/2025 IVF/ICSI, ET, beta 0

ivkaa
    19. Prosinac 2023. 12:32

Ej curke, 
    ja dolazim sebi lagano, na kraju malo razocarenje..od puno folikula su samo 4 js, pa sam sad malo pod dojmom tog

🙋‍♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
    💁‍♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
    -pokusavamo od kraja 2020. god.
    KBC Split
    7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
    12/23 ET ❌️
    8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
    10/24 FET ⏳️

ivkaa
    19. Prosinac 2023. 13:14

Ivka33

ivkaa

Ej curke,
    ja dolazim sebi lagano, na kraju malo razocarenje..od puno folikula su samo 4 js, pa sam sad malo pod dojmom tog

Nemoj da te broj brine tebi je dosta jedna al vrijedna sta znas mozda se sve 4 oplode i sve budu idealne optimizan 🤞🤞🤞 koji ti je dr bia

Tek sad vidim da si pupicaa, drzim fige da uspije🤞🫶 

Ma znam, al ono, imala sam toliko folikula i super reagirala. Ono sipak.
    Bila mi je Sunj, to mi je olakotno bilo s obzirom da me ona vodi😅

KBC Split
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 ET ❌️
    10/24 FET ⏳️

ivkaa
    19. Prosinac 2023. 13:56

Ivka33

ivkaa

Ivka33

ivkaa

Ej curke,

Nemoj da te broj brine tebi je dosta jedna al vrijedna sta znas mozda se sve 4 oplode i sve budu idealne optimizan 🤞🤞🤞 koji ti je dr bia

Tek sad vidim da si pupicaa, drzim fige da uspije🤞🫶

Ma znam, al ono, imala sam toliko folikula i super reagirala. Ono sipak.
    Bila mi je Sunj, to mi je olakotno bilo s obzirom da me ona vodi😅

Hvala ti i ja se nadam, ovaj transfer mi je bii nekako drugaciji dr Budimir radi na prazan mjehur i bez ultrazvuka prosli transfer kod dr Marusic pun i vracala prateci ultrazvuk sad cemo vidit ….sutra obavezno javi brojku oplodenih drzim 🤞

Moj prvi transfer je bio na prazan mjehur i bez uzv i bilo je ajme. Fet je bio na pun mjehur sa uzv, nisam ni osjetila.
    Meni tesko pada kad kod ovako bitnih stvari nije doktor koji te vodi.. 

KBC Split
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 ET ❌️
    10/24 FET ⏳️

• T_Ivy
    19. Prosinac 2023. 18:34

Drage moje hrabre zene, evo mene sa kontrole i moram da pitam posebno ove mamice blizanaca, ako se još koja zadesila na forumu (a i druge koje imaju iskustva). Videli smo naše dve bebice. CTG je potpuno uredan, dopler takodje, težina je za obe bebice dobra, i čak napredna za 30 nedelja (jedan 1,440 gr drugi 1,700 gr), ali kao sto vidite razlika je relativno velika. Ono što nas brine (doktorka je rekla da nema razloga za brigu još uvek, ali da mora da se redovno kontrolise) je što je ovoj manjoj bebici stomačić manji. Naime obe bebice obimom glavice i dužinom butne kosti mere nešto preko 31 nedelju, dok stomačić kod manje bebe meri 28 nedelja. Mi smo se sada bas zabrinuli, posebno jer ovde u Nemackoj moja klinika u kojoj treba da se porodim kaze da nemaju termin za kontrolu pre 02. Januara, a moja doktorka ginekolog kaze da svakako treba proveriti najkasnije do sledeće nedelje i da to mora da bude u klinici gde cu se poradjati, jer ako se stomačić ne bude dobro razvijao i to se pokaze na kontroli, samo oni mogu da donesu odluku o sledećim koracima (čak i ako treba da bude raniji porodjaj) i za to imaju adekvatnu opremu. Sada sam malo u šoku, jer me sekira i to sto ne znam kako cu da dobijem taj termin, ali to cu vec nekako da rešim.  Da li je neka od vas mozda imala sličnu situaciju? Da je stomačić bio malo manji? I kako je to prošlo? Kolika je bila.razlika i da li je moralo ranije da se ide u porođaj? Mnogo vam hvala unapred na svakom savetu. ♥️♥️♥️

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

Bubica1
    19. Prosinac 2023. 19:24

Draga T_Ivy, u prvoj trudnoći (iako ne s blizancima) su mi od 33. tjedna trudnoće nadalje stalno govorili da je beba manja za dva tjedna. Taj prvi put kad su mi rekli bilo je čak i tri tjedna razlike. Tih zadnjih tjedana sam stalno hodala na kontrole, baš su me mrcvarili, ali dobro, izdržalo se jer mi je naravno bilo najbitnije da je s bebicom sve u najboljem redu. Po njima, stalno je bilo odstupanja, minimalno za jedan tjedan, a često i dva tjedna. Međutim, naravno da je na kraju sve bilo u redu, bebica jest bila malo manja, rodila se s 2920 g, ali je bila savršena ❤️ Uglavnom, puno toga ovisi o ultrazvuku, o doktoru koji ga gleda kao i o položaju bebice tako da je vrlo moguće da je beba bila u takvom položaju da je bilo teško precizno izmjeriti trbuščić. Želim ti reći da je ta ultrazvučna dijagnostika ponekad zeznuta stvar jer ovisi o puno faktora. Pokušaj se smiriti i misliti pozitivno jer evo ima primjera s istom situacijom pa je sve bilo u redu. 🥰 Danas je to prava mala djevojčica od skoro 3 godine i apsolutno joj ništa ne fali. Bit će sve u redu, sigurna sam 😊 Sretno 😘

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI