Maus
Puno ti hvala sto si mi detaljno objasnila .
Ja 2.1 idem da mi odredi terapiju pa cemo vidjeti kako ce ici postupak , nadam se da sve bude bilo oke .
I ja sam dodatno placala to biranje sada na IUI neki novi postupak isto tako nesto z-mont nezz tocno , to mozes ako zelis ali i ne moras , ja cu isto uzeti anesteziju svakako placala ili ne .
Nadam se da ce nam doci uskoro neka pozitivna beta ❤️
Javi se kad budes isla opet , ja isto javim cim dobijem terapiju sto i kako 🤗
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
Femara , folacin , duphastone, ovitrelle
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Pozdrav svima
Pitanje ?, :)
Primila sam stopericu 6.12 ( tjedan dana od danas). Ovulacija je bila 7.12 . Danas sam iz radoznalosti isla napravit test i pokazao mi je blijedu crticu . Zanima dali je moguce da je Beta HCG jos prisutna od stoperice ?
Maus
Puno ti hvala sto si mi detaljno objasnila .
Ja 2.1 idem da mi odredi terapiju pa cemo vidjeti kako ce ici postupak , nadam se da sve bude bilo oke .
I ja sam dodatno placala to biranje sada na IUI neki novi postupak isto tako nesto z-mont nezz tocno , to mozes ako zelis ali i ne moras , ja cu isto uzeti anesteziju svakako placala ili ne .
Nadam se da ce nam doci uskoro neka pozitivna beta ❤️
Javi se kad budes isla opet , ja isto javim cim dobijem terapiju sto i kako 🤗
Sretno 🙂 nek da Bog da prirodno zatrudniš dok cekaš ima ovdje i takvih slučajeva.
cure citam vas poslii, bome ste se raspisale😅
imam pitanje! isla sam jutros na uzv, folikuli se razvijaju i sve lipo ide, aliiiii imam i cistu, koja stoji na livom jajniku, a nije postojala prije 20ak dana. Help! Koliko to ometa il ode il bilo staaaaa??
Ja sam ju imala nije nista smetala to je taj prvi vodeći folikul pretvorio se u cistu. Mislim da su ga punktirali na dan punkcije ali nisam sigurna. Reko je da je cista i da ce ju pustiti jer je bila prevelika. Cekali smo druge da narastu. Ona nije smetala
Cure moje…ja mogu samo da vam se pozalim da ne znam kako izdrzati jos 10 dana do bete 😟 a pritom imam tako osjecaj da ovo nece biti ok..ne znam zasto to sebi radim prije bilo kakvog testa i nalaza..
Pa to je normalno ja sam nakon tri neuspjeha i cetvrti otpisala odmah u startu kao aha ovako mi je bilo prošli put ..aha bole me noge tako je i prošli put i ja sto posto uvjerena da nisam trudna..a bila sam. Ili nakon 3 postupka bez transfera odem tamo 4.put i kažem ajde nek mi netko javi da nema nista da mogu Ici doma...ja cekala tamo satima samo da mi kazu da nemam transfer,a te naše bolnice. Ali ipak sam imala taj put.
cure citam vas poslii, bome ste se raspisale😅
imam pitanje! isla sam jutros na uzv, folikuli se razvijaju i sve lipo ide, aliiiii imam i cistu, koja stoji na livom jajniku, a nije postojala prije 20ak dana. Help! Koliko to ometa il ode il bilo staaaaa??
Ja sam ju imala nije nista smetala to je taj prvi vodeći folikul pretvorio se u cistu. Mislim da su ga punktirali na dan punkcije ali nisam sigurna. Reko je da je cista i da ce ju pustiti jer je bila prevelika. Cekali smo druge da narastu. Ona nije smetala
ajme hvala tiii! olaksala si mi puno!
cili dan je prid ocima vidim i razmisljam sta da radim...🫠
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Tikvice, drago mi je da je sve u redu..brzo će taj 15.1. i sve će proći super 🥰
Peja, 🤞 da sve bude dobro 🥰
Ivkaa, sretnoo, 🤞 da cista ne poremeti planove 🥰
Tanjanja, samo strpljivo i pozitivno 🤞🥰
Boka, sretno 🤞🥰
Cure, ja evo na putu za Zg, idem malo u Betu+ 😁 ali nekako sam jako nervozna, više nego prvi puta kad mi nalazi nisu valjali 🤷♀️ ah taj ženski mozak 😁
Sretno svima 😘😘😘😘
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Pozdrav svima
Pitanje ?, :)
Primila sam stopericu 6.12 ( tjedan dana od danas). Ovulacija je bila 7.12 . Danas sam iz radoznalosti isla napravit test i pokazao mi je blijedu crticu . Zanima dali je moguce da je Beta HCG jos prisutna od stoperice ?
Hej, koju štopericu si primila? BREVACTID 1500 IU sam ja imala 5 dan pozitivnu sjenu od nje, 6 dan više nije bilo sijene!
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
Jutro cure cestitam na odlicnim Betama nadam se da ce ih jos biti 😍😍
Jucer se nisam javljala jer me jucer menga probudila i sve mi ladje potonule a mislila radit test 🙈 zovem u kliniku i tako kazem naruce me za danas.. al meni ta moja menga totalno cudna bila jos sinkoc najgore sve sam ospisala jel pocela skroz da ide. I vec ja napravim planove kako za sljedeci poces i kada jer jer zelim ici i kod svojih… ja jutros nema traga krvi ko da nista nije ni bilo 💆♀️ ja zbunjema sad idem u kliniku radit betu i nada mi se ponovno vratila.
Jel neko imao slican slucaj?
Deja nemam iskustva ali nadam se da ce to biti dobar znak 🤞🤞🤞
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Sortiraj odgovore
Najstariji