Zadnja tri dana imam testove na kojima je koliko toliko vidljiva crtica. Evo slikehttps://ibb.co/ncf57PS
Da opet napomenem nije blastica nego morula, a temp mi je najveća bila 37.4 samo što imam užasnu glavobolju .
Pa meni je ipak ova zadnja i najtamnija drzimo fige i nista dok ne uradis Betu, sretno! Evo nasa sretna trudnica ti je sve pojasnila tako da ne brini!!!
37,4 nije neka temp. 😉
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Pozdrav svima, evo kratki update od mene.. početkom 6.tj trudnoće sam završila na hitnoj zbog krvarenja i prekjučer početak 7.tj opet u bolnicu. Nitko ne zna zašto krvarim, ovo je sad bila prava menstrualna krv sa hrpom ugrušaka. S bebom je sve u redu, srčeko kuca 🥹 i sve je na mjestu. Infekcije isključene. Ima netko ideju što još mogu pregledati/ napraviti da se nađe uzrok?
Ja malo upadam nakon dužeg vremena, ali uglavnom vas stalno čitam i pratim novosti 🥰
Monny ja sam imala istu situaciju otprilike u istim tjednima. Ta obilna krv s ugrušcima me jako zabrinula. Ali na kraju se ispostavilo da je sve u redu, također nisu znali zašto se to događa. Evo me u 13. tjednu, obe bebe su super i krvarenje se više nije ponavljalo. Vjerujem da će tako biti i kod tebe ❤️🍀
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
I da, čestitam svim curama na pozitivnim testićima i betama ❤️❤️🥰🍀 Neka ih sljedeća godina na ovu temu donese što više 🤞❤️🍀
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
cure citam vas poslii, bome ste se raspisale😅
imam pitanje! isla sam jutros na uzv, folikuli se razvijaju i sve lipo ide, aliiiii imam i cistu, koja stoji na livom jajniku, a nije postojala prije 20ak dana. Help! Koliko to ometa il ode il bilo staaaaa??
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Zadnja tri dana imam testove na kojima je koliko toliko vidljiva crtica. Evo slikehttps://ibb.co/ncf57PS
Da opet napomenem nije blastica nego morula, a temp mi je najveća bila 37.4 samo što imam užasnu glavobolju .
Ovako je meni bilo. Prvih par dana ništa, tek 5.dan testiranja prava crta. A na uzv se poklapalo s tjednima. 🤷 Sretno. 🤞🍀🤞🍀 Da ti bude isto kao meni.
👩40, 👱♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc
imam pitanje! isla sam jutros na uzv, folikuli se razvijaju i sve lipo ide, aliiiii imam i cistu, koja stoji na livom jajniku, a nije postojala prije 20ak dana. Help! Koliko to ometa il ode il bilo staaaaa??
Ja znam da s cistama ne daju u postupak jer ona "pobere" sve hormone kojima se pikaš i raste, njima se hrani. Jesi počela s pikanjem? Ne znam što ako ju otkriju već kad si počela. Je li tu dr rekao što? Sretno. Da bude dobro na kraju. 🤞🤞🤞
👩40, 👱♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc
Ja malo upadam nakon dužeg vremena, ali uglavnom vas stalno čitam i pratim novosti 🥰
Monny ja sam imala istu situaciju otprilike u istim tjednima. Ta obilna krv s ugrušcima me jako zabrinula. Ali na kraju se ispostavilo da je sve u redu, također nisu znali zašto se to događa. Evo me u 13. tjednu, obe bebe su super i krvarenje se više nije ponavljalo. Vjerujem da će tako biti i kod tebe ❤️🍀
Hvala na odgovoru. Ja sam se izbezumila, pogotovo ovaj put, jer mi je u bolnici na pod ispao ogroman ugrušak, znači užasan osjećaj. Nadam se da će to konačno prestati i sve biti ok. Sretno dalje ☺️
12/23 UZV ♥️✔️
Drage cure, evo mene opet😁
Prvo moram reci da mi je ovaj forum otkrice, toliko sam odlicnih savjeta dobila, hvala! 🥰
Imam jedno pitanje i voljela bih cuti informacije od cura koje imaju nizak amh (moj 1,29 ng/ml - 29 god)
Prvi put sam isla na punu stimulaciju kod doktora Lucingera i nazalost nije uspjelo, sada malo pauziram pa cu pokusati ponovno, e sad me zanimaju vasa iskustva, tko je po vama bolji doktor za nizak amh- Dr. Lucinger ili Vrcic (Hilarus)?
Ako imate iskustva i informaciju, zaista bi mi jako puno znacilo!
Hvala jos jednom! 🙏
mila123 moje mišljenje i moje iskustvo je da Vrcica jako dobro hendla nizak amh. Ne trci u stimulacije i prije samog postupka ispregleda sve i ides u postupak tek kad su svi nalazi kako treba biti. Ja imam 35 god, amh 2.7 pmol i u postupku smo dobili 4 jajne stanice, 3 su dosle do blastica i zadnji fet pozitivna beta.
Ako te jos sto zanima, pitaj🤗
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Ja znam da s cistama ne daju u postupak jer ona "pobere" sve hormone kojima se pikaš i raste, njima se hrani. Jesi počela s pikanjem? Ne znam što ako ju otkriju već kad si počela. Je li tu dr rekao što? Sretno. Da bude dobro na kraju. 🤞🤞🤞
Prije ulaska u postupak sam bila na uzv i nije nista bilo., i to sam bila kod svoje gin i na 3d uzv.. Danas mi je vec 5 dan bockanja i jutros ju je na uzv vidila. Nije komentirala nista osim da cemo se u petak brinit oko tog. Al me muci sta cu s tim😬
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Cure moje...ja mogu samo da vam se pozalim da ne znam kako izdrzati jos 10 dana do bete 😟 a pritom imam tako osjecaj da ovo nece biti ok..ne znam zasto to sebi radim prije bilo kakvog testa i nalaza..
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Sortiraj odgovore
Najstariji