Pozdrav, cure!
Pratim, ali nikako da i napišem nešto 🤣
Prvo, čestitam miss_Ivy ❤️
Držim 🤞🏻svim curama koje su u postupcima, a i onima koje čekaju svoje postupke da im bude sretno!
Sad samo jedno pitanje. Ja sam u 19+4tt. Hematom koji sam imala se povukao, a posteljica je malo nisko. Jutros vidim malo krvi kad sam se brisala nakon mokrenja.
Ići na hitnu ili ne? Možda da ih prije zovem. Ne znam šta radit. Nije to puno krvi, stvarno. Ali strah me malo..
Ej Ana... Znam da te strah❤️... Iskreno ja bi ili išla na hitnu ili bar nazvala... Bila sam u istoj situaciji, nisko posteljica, meni su zabranili odnose i teže napore i upozorili me na mogućnost krvarenja. Puno cura tu je imalo isto nisko posteljicu pa nisu dobile nikakve zabrane. Samo ti njih zovi ili odi tamo, nema smisla živjeti u strahu i mučiti se... Grlim❤️!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Pozdrav, cure!
Pratim, ali nikako da i napišem nešto 🤣
Prvo, čestitam miss_Ivy ❤️
Držim 🤞🏻svim curama koje su u postupcima, a i onima koje čekaju svoje postupke da im bude sretno!
Sad samo jedno pitanje. Ja sam u 19+4tt. Hematom koji sam imala se povukao, a posteljica je malo nisko. Jutros vidim malo krvi kad sam se brisala nakon mokrenja.
Ići na hitnu ili ne? Možda da ih prije zovem. Ne znam šta radit. Nije to puno krvi, stvarno. Ali strah me malo..
Ej Ana… Znam da te strah❤️… Iskreno ja bi ili išla na hitnu ili bar nazvala… Bila sam u istoj situaciji, nisko posteljica, meni su zabranili odnose i teže napore i upozorili me na mogućnost krvarenja. Puno cura tu je imalo isto nisko posteljicu pa nisu dobile nikakve zabrane. Samo ti njih zovi ili odi tamo, nema smisla živjeti u strahu i mučiti se… Grlim❤️!
Evo sad sam zvala. Kažu da ako nije obilno krvarenje ne bi smjelo biti ništa ozbiljno. Neka pratim, pa ako bude još da odem tamo. U utorak svakako imam pregled. Ako bude nekih problema prije, otići ću da mi bude srce na mjestu 😁
Hvala na podršci ❤️❤️❤️
Ja sam isto za otići provjeriti na hitnu..ja sam bas u petak navečer otišla na hitnu,jer sam noć i dan imala probadanja s desne strane i kad mokrim sam bas imala neki pritisak…sva sreća s bebom je sve ok,riječ je o urinoinfekciji sutra idem kod svog doktora pa moram napraviti urinokulturu.😏
Jel ima koja iskustva s time,ako je bakterija u pitanju dobije se antibiotik?
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Ja sam isto za otići provjeriti na hitnu..ja sam bas u petak navečer otišla na hitnu,jer sam noć i dan imala probadanja s desne strane i kad mokrim sam bas imala neki pritisak…sva sreća s bebom je sve ok,riječ je o urinoinfekciji sutra idem kod svog doktora pa moram napraviti urinokulturu.😏
Ja sam prije imala escherichiu, dobila antibiotik I odmah se "očistila". Ništa strašno nije bilo 😁
Držim 🤞🏻da se i kod tebe odmah riješi ❤️
Ja sam ti u nekom 12tt isto imala isti problem, urinokultura uredna, al sam morala popiti jednu turu antibiotika, jer je vjerojatno bila neka lagana upala mjehura. 😊
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Da, dobijes antibiotik i riješiš se beštije... Imala sam ja u tvojim tjednima, popila antibiotik i sve je ok☺️... Bude to sve dobro❤️...
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Update:
Naravno da sam na kraju ipak išla na hitnu, zlu ne trebalo. Sve je u redu sa mnom i bebom, vjerojatno je pukla koja kapilara (ovih dana sam malo više šetala nego inače). Sad par dana mirovanja, opet utrogestan, pa lagano dalje. Još jedna dobra vijest je da se je posteljica podignula, više ne zatvara ušće 😁
Sve u svemu, mogu mirno spavati 😁
Još sam i dobila cijeli photosession bebaca 😍😍😍
Update:
Naravno da sam na kraju ipak išla na hitnu, zlu ne trebalo. Sve je u redu sa mnom i bebom, vjerojatno je pukla koja kapilara (ovih dana sam malo više šetala nego inače). Sad par dana mirovanja, opet utrogestan, pa lagano dalje. Još jedna dobra vijest je da se je posteljica podignula, više ne zatvara ušće 😁
A super bas mi je drago ,vidim da cemo u isto vrijeme dobiti bebace i ja sam toliko trudna
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Update:
A super bas mi je drago ,vidim da cemo u isto vrijeme dobiti bebace i ja sam toliko trudna
Znači skupa ćemo iščekivati ❤️❤️❤️❤️
Pratimo se 😁😁
Grlim!
Update:
Znači skupa ćemo iščekivati ❤️❤️❤️❤️
Pratimo se 😁😁
Grlim!
Da dodji se pridruži nama na zimske bebe❤️
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sortiraj odgovore
Najstariji