Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncicaa
    27. Listopad 2023. 21:45

anii208

majaaa2023 da u ovu cijenu od 1300 ili 1600 ovisno koliko ces imat jajnih stanica - tu ti spada folikometrija, aspiracija i transfer. Ukoliko taj transfer ne uspije i imas smrzlica, svaki sljedeci FET ti je 600 eura. U tih 600 eura isto spada folikometrija i transfer

Anii208 ne znam zašto je dr. Vrčić meni posebno naplaćivao folikulometrije, a vidim da ih ti nisi plaćala kod njega

👩43, endo, AMH 2,7 pmol/L, 39, oat
    KBCSM 1.ivf 9/21 ❌
    10/21 prc, ovulirala, 5/22 prc, ovulirala
    2. ivf 6/22 3🥚, freeze all, FET 2🐧 7/22❌
    FET🐧10/22❌
    Sv Duh 2/23, pergoveris, gonal, negativna aspiracija
    3/23 prc, femara, 3🥚, ET 2 dvodnevna❌
    4/23 prc, nije bila dobra stanica
    Repromed/Hilarus
    9/23 pergoveris, gonal, 2🥚 ET morule❌
    11/23 pergoveris, gonal, 5🥚, ET 2 morule, beta 12dnt 54, 14dnt 35
    5/24 7🥚, 2 bc❄️
    1/25 fet beta 11dnt 257, 13dnt 376, 15 dnt 776, missed ab, 8 tt 💔

anii208
    27. Listopad 2023. 22:27

Suncicaa

anii208

majaaa2023 da u ovu cijenu od 1300 ili 1600 ovisno koliko ces imat jajnih stanica - tu ti spada folikometrija, aspiracija i transfer. Ukoliko taj transfer ne uspije i imas smrzlica, svaki sljedeci FET ti je 600 eura. U tih 600 eura isto spada folikometrija i transfer
    Anii208 neznam zašto je dr. Vrčić meni posebno naplaćivao folikulometrije, a vidim da ih ti nisi plaćala kod njega

Suncica evo ne znam 🤷🏻‍♀️ Da nije sestra pri naplati zeznula - meni je sad u trudnoci vođenje trudnoce više naplaceno jedan put- bila je nova mlada sestra, al iduci put sam manje platila jer su sami skuzili gresku.  Koliko si sveukupno folikometrija imala? Mozda je određeni broj uključen u postupak a preko toga se naplacuje🤷🏻‍♀️ koliko si placala folikometrije i dal si placala svaku?

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

Reserved123
    27. Listopad 2023. 22:31

Kawa

Reserved123

Pozdrav cure 🥰
    Doktor mi dolazi tek u ponedeljak a ja imam puuuno upitnika iznad glave a vjerujem da bi mi vi mogle pomoc
    Imam sina od nepune 4 god i zadnih 10 mj radimo na drugom djetetu.
    2 mj sam radila testove na ovulaciju i nijednom je nije pokazalo ovulaciju.
    Na to mi je sad doktor dao da vadim hormone i ovo su rezultati:
    FSH 9.02
    PROLAKTIN 673 H
    ESTRADIOL 237
    PROGESTERON 1.36
    Uk. TESTOSTERON 1.550
    DHEA-S 7.17
    ANDROSTEDION 5.25
    ANTI MULLERIAN HORMON 7.40
    ANTI MULLERIAN HORMON2 1.04
    TSH 2.170
    T4 55.8
    T3 1.22

Neznam jesam vam moožda trebala pisat i jedinice 🥴
    Sad ako znate helpajte. Hvala curke

Ono sto ja znam je da prolaktin mora biti ispod 496, jeste li mirovali bar pola sata prije vađenja?
    Ostalo će vam sigurno reći cure koje se više razumiju :)

Kawa

Reserved123

Pozdrav cure 🥰
    Doktor mi dolazi tek u ponedeljak a ja imam puuuno upitnika iznad glave a vjerujem da bi mi vi mogle pomoc
    FSH 9.02
    PROLAKTIN 673 H
    ESTRADIOL 237
    PROGESTERON 1.36
    Uk. TESTOSTERON 1.550
    DHEA-S 7.17
    ANDROSTEDION 5.25
    TSH 2.170
    T4 55.8
    T3 1.22

Ono sto ja znam je da prolaktin mora biti ispod 496, jeste li mirovali bar pola sata prije vađenja?

Jesam vađeno je rano ujutro. Može li taj AMH stvarati problem? Vidim da vam se svima spominje u opisu
    Koliko sam shvatila 7.4 nije bar puno s obzirom da nemam jos ni 27 god?

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Razumna
    27. Listopad 2023. 22:33

bopsich

Evo da se javim s novostima, sve je u redu. Ima dosta krvi, ali kažu da to nije ništa opasno, dok god je taj sluzavi sukrvavi iscjedak iako je bilo baš jako crveno s puno tamnocrvenih ugrušaka. Sad mi se polako smiruje i imam samo lagane smeđe tragove.
    Uglavnom, vide se 2 ploda u 2 GV, oba sa pravilnim otkucajima srca ❤️❤️ Nisu mi dali da čujem, ali su mi pokazali kako titraju na ekranu. Za zvuk ću se morati strpiti do pregleda u četvrtak. Jedan je plod 0.38 mm i odgovara 6 tt, a drugi je 0.26 mm i odgovara 5+6 tt.
    Stavljam i sličicu 🥰
    https://ibb.co/w4S9X7G
    Hvala vam svima na velikoj podršci 🫂❤️❤️
    I za moje cure koje krvare, smeđare i sl., vidite da ipak sve može biti u redu. Meni je danas bilo zbilja jako puno krvi, i na ulošku i nakon brisanja. Mislila sam da je stvarno gotovo, kad eto lijepih vijesti. Tako da samo pozitivno, možemo mi to i sve će biti u redu 💪❤️🍀

🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Pa ovo su divne vijesti 🥳🥳🥳🥳🥳 tako sam sretna zbog tebe i tvojih bebica 🥰🥰🥰 Bog je milostiv 💙🙏💙

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

ivkaa
    27. Listopad 2023. 22:41

Reserved123

Kawa

Reserved123

Pozdrav cure 🥰
    FSH 9.02
    PROLAKTIN 673 H
    ESTRADIOL 237
    PROGESTERON 1.36
    Uk. TESTOSTERON 1.550
    DHEA-S 7.17
    ANDROSTEDION 5.25
    TSH 2.170
    T4 55.8
    T3 1.22

Kawa

Reserved123

Pozdrav cure 🥰
    FSH 9.02
    PROLAKTIN 673 H
    ESTRADIOL 237
    PROGESTERON 1.36
    Uk. TESTOSTERON 1.550
    DHEA-S 7.17
    ANDROSTEDION 5.25
    TSH 2.170
    T4 55.8
    T3 1.22

Jesam vađeno je rano ujutro. Može li taj AMH stvarati problem? Vidim da vam se svima spominje u opisu
    Koliko sam shvatila 7.4 nije bar puno s obzirom da nemam jos ni 27 god?

Ja ti imam isto visi prolaktin koji mi uvik prepisuju stresu, a jesam zena stres realno😅
    moj amh ti je oko 15 (morala bih ponovit nalaz uskoro), imam 28 god..malo me dr ustrasila s pricom da je nizak, al imas super iskustava cura koje su uspile s nizim 😊

🙋‍♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
    💁‍♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
    -pokusavamo od kraja 2020. god.
    KBC Split
    7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
    12/23 ET ❌️
    8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
    10/24 FET ⏳️

Bebolina2024
    27. Listopad 2023. 22:41

Monolena

Drage moje! Dugo se nisam javljala, ali popratim ovdje s vremena na vrijeme, kad uhvatim vremena, i radujem se i tugujem s vama.
    Čestitam od srca svim trudnicama, pokušajte uživati u trudnoći koliko god možete jer će vrijeme brzo proletjeti. Cure koje krvare, znam kako vam je, i sama sam to prošla. Na početku trudnoce sam imala krvarenja od par kapi s vremena na vrijeme, i to bas na dane kad sam išla u šetnje. Krvarenje je bilo smećkasto. A onda u 8. tjednu kao da sam mengu dobila, crveno krvarenje, ali bez bolova, bila na hitnoj, sve ok. Pila utriće, stalo kroz par dana. Kasnije su mi našli hematom. Znam da vas je uzasno strah i svakako odite na hitnu da se primirite kad vidite mrvice na ekranu. Moje mrvice su danas mrve od 7 i pol mjeseci 🙂.
    P.s. dvije moje frendice upravo kreću svoju mpo priču kod dr. Luetić Tikvica pa ih zanima kolika je uspješnost kod nje i da li tko ima iskustva s njom.

Bravo za tvoje mrve što su se izborile.
    Što se tiče dr ja sam bila kod nje na 2 stimulirana i jednom prirodnom. Ima nas ovdje dosta koje smo bile baš kod nje i nismo u nekoliko postupaka uspjele.
    Od nas jedno 7, 8 što nas je bilo na temi i po nekoliko postupaka nijedna nije ostala trudna. Možda će tvoje prijateljice imati više sreće. Razumna je imala FET kod nje koji je uspješan.
    Razumna  i PBTAB testići su super. Držim da bete budu lijepe.
    Razumna vadiš betu u labu na Svetom Duhu? Jesi se naručila ili za bete nije potrebno naručivanje?
    Bopsich jako lijepe vijesti da je sve u redu i da kucaju dva srčeka. Neka tako i ostane.
    Mislim da sada ostanem trudna da bi itekako usporila tempo a da smeđarim zalegla bi i išla samo do WC-a.
    Npelica bravo za 4 mrve.
    🤞🤞za uspješan transfer i da te razveseli plusić uskoro.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Razumna
    27. Listopad 2023. 23:02

Bebolina2024

Monolena

Drage moje! Dugo se nisam javljala, ali popratim ovdje s vremena na vrijeme, kad uhvatim vremena, i radujem se i tugujem s vama.
    Čestitam od srca svim trudnicama, pokušajte uživati u trudnoći koliko god možete jer će vrijeme brzo proletjeti. Cure koje krvare, znam kako vam je, i sama sam to prošla. Na početku trudnoce sam imala krvarenja od par kapi s vremena na vrijeme, i to bas na dane kad sam išla u šetnje. Krvarenje je bilo smećkasto. A onda u 8. tjednu kao da sam mengu dobila, crveno krvarenje, ali bez bolova, bila na hitnoj, sve ok. Pila utriće, stalo kroz par dana. Kasnije su mi našli hematom. Znam da vas je uzasno strah i svakako odite na hitnu da se primirite kad vidite mrvice  imala FET kod nje koji je uspješan.
    Razumna i PBTAB testići su super. Držim da bete budu lijepe.
    Razumna vadiš betu u labu na Svetom Duhu? Jesi se naručila ili za bete nije potrebno naručivanje?
    Bopsich jako lijepe vijesti da je sve u redu i da kucaju dva srčeka. Neka tako i ostane.
    Mislim da sada ostanem trudna da bi itekako usporila tempo a da smeđarim zalegla bi i išla samo do WC-a.
    Npelica bravo za 4 mrve.

Navodno se mora naručiti.
    Rekli su mi da ovo slikam
     https://ibb.co/7X8tx9x
    i prema tome se naručim. Mislila sam u ponedjeljak

2/22 FET 2xmorula👎

Bebolina2024
    28. Listopad 2023. 06:30

Razumna

Bebolina2024

Monolena

Čestitam od srca svim trudnicama, pokušajte uživati u trudnoći koliko god možete jer će vrijeme brzo proletjeti. Cure koje krvare, znam kako vam je, i sama sam to prošla. Na početku trudnoce sam imala krvarenja od par kapi s vremena na vrijeme, i to bas na dane kad sam išla u šetnje. Krvarenje je bilo smećkasto. A onda u 8. tjednu kao da sam mengu dobila, crveno krvarenje, ali bez bolova, bila na hitnoj, sve ok. Pila utriće, stalo kroz par dana. Kasnije su mi našli hematom. Znam da vas je uzasno strah i svakako odite na hitnu da se primirite kad vidite mrvice imala FET kod nje koji je uspješan.
    Npelica bravo za 4 mrve.

Mislila sam za bete da su uveli drugačije nešto. Slala sam mail na dan transfera i još sam morala zvati jer je prošao rok od 8 dana a termina nemam.
    Prošli tjedan sam slala mail za hormone, automatski odg je došao da će se javiti kroz 5 do 8 radnih dana, čekam još prošlo je 5.
    Malo im je rasulo i u bolnici i u laboratoriju. Jer i ovo kad se naručiš i dalje moraš uzeti broj kad dođeš i ići na upis. I dalje moraš čekati bez obzira na narudžbu.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Razumna
    28. Listopad 2023. 08:58

Bebolina2024

Razumna

Bebolina2024

Monolena

Čestitam od srca svim trudnicama, pokušajte uživati u trudnoći koliko god možete jer će vrijeme brzo proletjeti. Cure koje krvare, znam kako vam je, i sama sam to prošla. Na početku trudnoce sam imala krvarenja od par kapi s vremena na vrijeme, i to bas na dane kad sam išla u šetnje. Krvarenje je bilo smećkasto. A onda u 8. tjednu kao da sam mengu dobila, crveno krvarenje, ali bez bolova, bila na hitnoj, sve ok. Pila utriće, stalo kroz par dana. Kasnije su mi našli hematom. Znam da vas je uzasno strah i svakako odite na hitnu da se primirite kad vidite mrvice imala FET kod nje koji je uspješan.
    Npelica bravo za 4 mrve.

Mislila sam za bete da su uveli drugačije nešto. Slala sam mail na dan transfera i još sam morala zvati jer je prošao rok od 8 dana a termina nemam.
    Prošli tjedan sam slala mail za hormone, automatski odg je došao da će se javiti kroz 5 do 8 radnih dana, čekam još prošlo je 5.
    Malo im je rasulo i u bolnici i u laboratoriju. Jer i ovo kad se naručiš i dalje moraš uzeti broj kad dođeš i ići na upis. I dalje moraš čekati bez obzira na narudžbu.

Pa to je užasno. Onda ću se morati ići naručiti u ponedjeljak tamo na šalter 

2/22 FET 2xmorula👎

bopsich
    28. Listopad 2023. 09:25

mica.cica nisu mi rekli od čega je, kažu da je bitno da nije akutno krvarenje i da iako izgleda dosta dramatično, da nije ništa strašno.. Razlog mi nikad ne navode 🤷‍♀️
    Doktor koji me pregledao je rekao da strogo mirovanje nema smisla. Da je bitno samo da se ne naprežem i ne umaram.. 
    Monolena baš mi je ova tvoja priča pomogla i dala nadu da će sve biti u redu ❤️ Hvala ti 🥰
    Nego, reci mi u kojem tjednu si rodila i jel sve prošlo ok? Prirodno ili na carski? Sve me zanima, jer se malo bojim blizanačke trudnoće 🙈 Također, vidim da si radila Panoramu. Ako sam dobro shvatila, Panorama daje rezultate za svako dijete posebno, uključujući i spol? 
    Čini mi se da je jedini prenatalni test koji može odrediti posebno za blizance ako sam dobro istražila..
    NPelice navijamo da sutra budu sve 4 lijepe blastice 🤞🍀❤️🙏
    ..
    Hvala vam svima ovdje na lijepim riječima i svom znanju i iskustvima koje dijelite ❤️

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.